Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν είναι μόνο ότι αναφέραμε στο πιο πάνω άρθρο μας που αφορούν τις πιστοποιήσεις για την ύπαρξη ελληνικών πετρελαίων στο Αιγαίο και σε άλλες περιοχές της χώρας μας αλλά θα ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες και τους Απόδημους αδελφούς μας ότι για την ύπαρξη αυτών των πετρελαίων είχε τοποθετηθεί και ένας πνευματικός γέροντας με μεγάλη διορατικότητα . Για αυτό τον λόγο δανειζόμαστε ένα κείμενο από το Orthodoxia.gr που περιέχει τους λόγους εκείνου το διορατικού άγιου Γέροντα και σε ένα σημείο του λέγει «Τελικά όμως η χάρις του Θεού τον οδήγησε στην καλύβη του Αγίου Γεωργίου Καυσοκαλυβίων και εκεί τον υποδέχτηκαν και τον δέχτηκαν δυο γέροντες, αδελφοί κατά σάρκα, ο Παντελεήμων, ο και πνευματικός και ο Ιωάννικιος. Στην καλύβη των δύο αυτών γερόντων εγκαταστάθηκε και έκανε υπακοή, ο μικρός τότε στην ηλικία Ευάγγελος, πλην όμως μεγάλος στην πίστη και την αγάπη του Χριστού. Μετά από υπακοή και άσκηση γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Νικήτας. Μετά από δύο χρόνια γίνεται και μεγαλόσχημος, ενώ μετά από λίγο ο Θεός του δωρίζει το διορατικό χάρισμα. Το 1926 χειροτονείται ιερέας από τον Πορφύριο τον Γ΄, Αρχιεπίσκοπο Σινά, ο οποίος του έδωσε το όνομα Πορφύριος. Στα εικοσιδύο του χρόνια γίνεται πνευματικός – εξομολόγος και λίγο αργότερα αρχιμανδρίτης». Και αυτός είναι ο όσιος Γέροντας Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.
Ο όσιος Γέροντας Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης είναι ένας θεοφόρος άνθρωπος, ένας αληθινός σύγχρονος άγιος. Από τα παιδικά του χρόνια αφιερώθηκε στον Χριστό και έγινε πλήρης των χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος. Αγάπησε ολοκληρωτικά τον Θεό και τους ανθρώπους, έζησε με ακραιφνές Ορθόδοξο φρόνημα και με ασκητικό και θυσιαστικό τρόπο. Κοντά στον διακριτικό αυτόν ποιμένα έβρισκαν θεραπεία, πνευματική καθοδήγηση, παράκληση και χαρά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, εθνικότητας, καταγωγής και τάξης. Ήταν δοσμένος ολόψυχα στον λαό του Θεού, στους εγγύς και τους μακράν, στους πιστούς και τους αρνητές, στους χριστιανούς και τους αγνοούντας τον λόγο του Θεού, στους πάντες. Όλους ανεξαιρέτως τους αγκάλιαζε με απέραντη αγάπη και ευσπλαχνία, παρακινώντας τους με τη διδασκαλία και το παράδειγμα του αγίου βίου του να αγαπήσουν τον Χριστό, ο Οποίος, όπως έλεγε, «είναι το παν». Ο Γέροντας Πορφύριος είναι ορόσημο αγιότητος για τον σύγχρονο κόσμο, ένα ανεκτίμητο δώρο του Θεού στην Εκκλησία. Η ακτινοβολία του, και όσο βρισκόταν ανάμεσά μας και μετά την οσιακή του κοίμηση, έφτασε στα πέρατα της οικουμένης. Ο όσιος Γέροντας ανήκει σε όλους· είναι οικουμενικός.
Γέροντας Πορφύριος κατά κόσμον Ευάγγελος, γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1906, στην Εύβοια, στο χωριό Άγιος Ιωάννης της επαρχίας Καρυστίας. Ο πατέρας του ονομάζονταν Λεωνίδας. Ήταν ψάλτης στο χωριό και είχε γνωρίσει προσωπικά τον Άγιο Νεκτάριο. Η μητέρα του ονομάζονταν Ελένη. Και οι δυο διακρίνονταν για την ευσέβεια και την φιλοθεΐα τους. Η οικογένεια που προέκυψε από τον γάμο των δύο ήταν πολυμελής και δύσκολα μπορούσε να συντηρηθεί με τα υπάρχοντα. Έτσι λοιπόν ο πατέρας υποχρεώνεται να μεταναστεύσει για κάποιο διάστημα στην Αμερική όπου και δούλεψε.
Ο μικρός Ευάγγελος ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Από μικρός δεν έπαψε να ασχολείται με διάφορες δουλείες. Όπως ο ίδιος διηγείται, μικρός έβοσκε ζώα, πότιζε κτλ. Στο σχολείο κατάφερε να πάει μια τάξη μόνο. Με τα λίγα γράμματα τα οποία έμαθε κατάφερε να διαβάσει συλλαβιστά το βίο του Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου. Τότε ήταν που του ήλθε και ο ζήλος να φύγει και να γίνει μοναχός.
Αργότερα, στα επτά του χρόνια, αρχίζει και εργάζεται σ΄ ένα κατάστημα στην Χαλκίδα και μετά σ΄ ένα κατάστημα στον Πειραιά ως τα δώδεκα του χρόνια. Τότε είναι το χρονικό σημείο όπου ο Ευάγγελος παίρνει την απόφαση να πάει στο Άγιον Όρος να ασκηθεί και να ομοιάσει τον Άγιο Ιωάννη τον καλυβίτη, που τόσο αγάπησε από μικρός. Αυτό δεν το κατάφερε αμέσως.
Τελικά όμως η χάρις του Θεού τον οδήγησε στην καλύβη του Αγίου Γεωργίου Καυσοκαλυβίων και εκεί τον υποδέχτηκαν και τον δέχτηκαν δυο γέροντες, αδελφοί κατά σάρκα, ο Παντελεήμων, ο και πνευματικός και ο Ιωάννικιος. Στην καλύβη των δύο αυτών γερόντων εγκαταστάθηκε και έκανε υπακοή, ο μικρός τότε στην ηλικία Ευάγγελος, πλην όμως μεγάλος στην πίστη και την αγάπη του Χριστού. Έζησε μαζί τους 5-6 χρόνια, έμαθε την καλογερική, την «άκρα» και «χαρούμενη» όπως έλεγε, υπακοή, την καθαρή αγάπη του θεού και δέχθηκε – άδολο και αγνό παιδί όπως ήταν- το διορατικό χάρισμα. Μετά από υπακοή και άσκηση γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Νικήτας. Μετά από δύο χρόνια γίνεται και μεγαλόσχημος, ενώ μετά από λίγο ο Θεός του δωρίζει το διορατικό χάρισμα.
Όπως ο ίδιος ο γέροντας αναφέρει η χάρις του Θεού ήλθε σ΄ αυτόν από έναν άλλο ασκητή, τον Γερό – Δημά . Πρόκειται για έναν Ρώσο ασκητή ο οποίος έμενε σε μια πρωτόγονη καλύβα των Καυσοκαλυβίων. Ευλαβής ανιδιοτελής και άγνωστος σ΄ όλη του τη ζωή. Αυτός λοιπόν ο άγιος ασκητής μετέδωσε χαρίσματα πνευματικά στον γέροντα.
Στα δεκαεννιά του χρόνια ο γέροντας αρρώστησε σοβαρά. Οι γέροντες του, μη μπορώντας να του προσφέρουν τα απαραίτητα, αποφασίζουν να τον στείλουν στον κόσμο για να μπορέσει να θεραπευτεί. Επέστρεψε στην πατρίδα του την Εύβοια, όπου κανείς δεν τον αναγνώρισε, αφού όλοι νόμιζαν πως ήταν χαμένος. Είχε να εμφανιστεί από τότε που είχε φύγει για τον Πειραιά.
Στο χωριό έσπευσε να συναντήσει τον πατέρα του και να πάει στο σπίτι του. Πραγματικά μόλις είδε τον πατέρα του τον αναγνώρισε αμέσως. Όχι όμως και ο πατέρας του. Ακολούθησε ένας συγκινητικός διάλογος τον οποίο αναφέρει ο γέροντας και κατόπιν η είσοδος στο πατρικό σπίτι και η συνάντηση με την μητέρα του. Μόλις αισθάνθηκε καλύτερα, θέλησε να πάει πάλι στο Άγιον Όρος και πήγε, μα και πάλι η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.
Το αυτό συνέβη και ακόμη μία φορά, οπότε οι γέροντες του, Παντελεήμων και Ιωαννίκιος, τον συμβουλεύουν να βγει στον κόσμο «κι΄ αν ποτέ ο Θεός σ΄ αξιώσει … και θελήσεις να έλθεις εδώ… εμείς σε θέλουμε…» του είπαν.
Όμως αρρώστησε άσχημα, και ο Θεός έδειξε ότι ήθελε να τον «μεταθέσει» στον κόσμο, για να μπορέσει να φωτίσει τους ανθρώπους με τη χάρη που είχε, να τους εμπνεύσει, να τους παρηγορήσει, να τους καθοδηγήσει. Έτσι, γύρισε στην πατρίδα του την Εύβοια, όπου εγκαταβίωσε στο Μοναστήρι του Αγ. Χαραλάμπους στο Αυλωνάρι. Εκεί θεραπεύθηκε. Σε ηλικία 20 ετών συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο του Σινά Πορφύριο, ο οποίος θαύμασε για τα ουράνια χαρίσματα του νέου Μοναχού. Φανταστείτε ότι περιέγραψε στον Αρχιεπίσκοπο την Ιερά Μονή του Σινά με λεπτομέρειες, χωρίς ποτέ να την έχει επισκεφθεί! 
Το 1926 χειροτονείται ιερέας από τον Πορφύριο τον Γ΄, Αρχιεπίσκοπο Σινά, ο οποίος του έδωσε το όνομα Πορφύριος. Στα εικοσιδύο του χρόνια γίνεται πνευματικός – εξομολόγος και λίγο αργότερα αρχιμανδρίτης.
Στην Εύβοια, στον Άγιο Χαράλαμπο, έζησε δώδεκα χρόνια διακονώντας τους ανθρώπους ως εξομολόγος και πνευματικός. Επίσης υπηρέτησε και τρία χρόνια στην εγκαταλελειμμένη μονή του Αγίου Νικολάου. Όταν η Ι. Μονή του Αγίου Χαραλάμπους έγινε γυναικεία, εγκαταστάθηκε στην Ι. Μ. Αγ. Νικολάου Βάθειας Ευβοίας.
Το 1940 ήρθε στην Αθήνα, όπου διορίσθηκε εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, στην Πολυκλινική, κοντά στην Ομόνοια. Εκεί υπηρέτησε 33 χρόνια το Θεό και τους ανθρώπους, ζώντας στην ταπεινή αφάνεια και μεγαλουργώντας για τη δόξα του θεού. Αφού, να σκεφθείτε, βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να βρουν την ειρήνη του Θεού. Ακόμη και τους γιατρούς βοηθούσε με τις χαρισματικές του διαγνώσεις (διορατικό χάρισμα), και πολλούς ασθενείς θεράπευε με τη χάρη του Θεού. Και όλα αυτά τα έκαμνε, ο αγράμματος για τον κόσμο, π. Πορφύριος, που ήξερε όμως άριστα τα άγια γράμματα του Θεού. «Ο πανσόφους τους αλιείς αναδείξας».
Το 1955, όταν πήρε τη σύνταξη του από τον Άγιο Γεράσιμο, ο γέροντας εγκαθίσταται στο μονύδριο του Αγίου Νικολάου, στα Καλλίσια Πεντέλης, εξασκώντας και εδώ το πνευματικό του έργο .
Το 1979, ο γέροντας εγκαταστάθηκε στο Μήλεσι με το όνειρο να χτίσει μοναστήρι. Ένα όνειρο που δεν άργησε να εκπληρωθεί. Στην αρχή ο γέροντας έμενε σε ένα τροχόσπιτο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το Μήλεσι της Μαλακάσας, είναι κάπου 39 χιλ. από την Αθήνα, στο δρόμο για τη Λαμία, και άλλα 5 χιλ. στο δρόμο προς Ωρωπό, όπου έζησε το ίδιο ταπεινά, παλεύοντας με τις αρρώστιες του, που του χαρίσθηκαν από την αγάπη του Θεού. ως «σκόλοψ τη σαρκί, ίνα μη υπεραίρηται».
Αργότερα μεταφέρθηκε σε κτίσμα του υπό ανέγερση μοναστηριού, για το οποίο κοπίασε και μόχθησε ιδιαιτέρως αν και ασθενής.
Με τη θεμελίωση του καθολικού της μονής στις 26 Φεβρουαρίου 1990 αξιώθηκε να δει το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα. Και εδώ το πνευματικό έργο του γέροντα, ήταν ακατάπαυστο, αφού δεν έπαυσε να εξομολογεί και να δέχεται πονεμένους ανθρώπους οι οποίοι είχαν ανάγκη τη βοήθειά του. Επεδίωκε ο Γέροντας την αφάνεια, και ο Θεός τον δόξαζε. «Ο κόσμος –θα γράψει αργότερα- με πήρε από καλό και όλοι φωνάζουνε ότι είμαι άγιος. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι είμαι ο πιο αμαρτωλός άνθρωπος του κόσμου …και παρακαλώ όσοι με έχετε γνωρίσει να κάνετε προσευχή για μένα».
Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο γέροντας άρχισε να ετοιμάζεται για το τέλος του επίγειου βίου του. Ήθελε να τελειώσει τον επίγειο βίο του στα Καυσοκαλύβια, που τόσο πολύ αγάπησε. Έλεγε «επιδιώκω και τώρα που εγήρασα να πάω να πεθάνω εκεί πάνω».
Είχε την εσωτερική πληροφορία (διορατικό χάρισμα) ότι το τέλος ήταν «εγγύς» και ήθελε να πεθάνει ταπεινά, μακριά από τον κόσμο, μέσα στη γαλήνη του Θεού. Ο Γέροντας πέθανε ταπεινά στο κελί του, στα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους, στις 2 Δεκεμβρίου 1991. Κανείς δεν πληροφορήθηκε το θάνατό του, παρά μόνο οι κελιώτες των Καυσοκαλυβίων. Η κηδεία του έγινε ταπεινή, απέριττη, καλογερική, μέσα στο ειρηνικό και σεπτό περιβόλι της Παναγίας στο Άγιο Όρος.
*      Αναφορά για για την ύπαρξη αυτών των πετρελαίων από το κείμενο της Orthodoxia.gr
Ο πιο πάνω διορατικός όσιος Γέροντας Πορφύριος είναι πολύ γνωστός για το χάρισμα που του χάρισε ο Θεός σε όλο τον κόσμο και για αυτό τον λόγο δανειζόμαστε τους λόγους του για την ύπαρξη πετρελαίων στην Ελλάδα. Διότι αυτό είχε πει αυτός ο πνευματικός γέροντας με μεγάλη διορατικότητα.
Ø      Πρόλογος από το δημοσίευμα στο Orthodoxia.gr .
Σχέδια πονηρά σε βάρος της Ελλάδας επεξεργάζονται κύκλοι ανομίας που εδρεύουν στις ΗΠΑ και ήδη εδώ και λίγα χρόνια κόπτονται να εφαρμόσουν ή έχουν ήδη υλοποιήσει σε ένα μεγάλο μέρος. Το επίκεντρο των σχεδίων αυτών είναι το Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει πριν από μερικές δεκαετίες ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης κρύβει τεράστιο πλούτο σε πετρέλαιο και πετρώματα. Την αποκάλυψη του Αγίου επιβεβαίωσαν αργότερα και οι δορυφόροι των ΗΠΑ, που κατέγραψαν αναλυτικά με ειδική φωτογράφιση τις περιοχές που εμπεριέχεται αυτός ο απροσδόκητος-ανέλπιστος πλούτος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη τη γη.
Έκτοτε στήθηκε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο από τους γνωστούς σιωνιστικούς κύκλους της ανομίας της Ουάσιγκτον, το οποίο αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ευρύτερης περιοχής κατά τρόπο τέτοιο που θα ευνοήσει ποικιλοτρόπως τα συμφέροντα των ΗΠΑ και θα αποφευχθούν προβλήματα σαν και αυτά που παρατηρήθηκαν στο Αφγανιστάν, Ιράκ και Ιράν.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η προετοιμασία περιλαμβάνει τρεις ευρύτερους στόχους που θα επιχειρήσουμε να επεξηγήσουμε παρακάτω. Κυρίως όμως προσβλέπουμε στον προβληματισμό των αναγνωστών μας αφού μέσα στα πονηρά αυτά σχέδια συμπεριλαμβάνεται και η Ορθόδοξη Εκκλησία μας.  Τα σχέδια της ανομίας που έχουν εκπονήσει οι γνωστοί-άγνωστοι μηχανισμοί της Ουάσιγκτον αποσκοπούν:
                                            I.      Στην ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ εξασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας στο Αιγαίο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μ. Ανατολής.
                                         II.      Στην πολιτισμική ενίσχυση των κρατών και στην πολιτισμική ανάμιξη των υπαρχόντων εθνοτήτων μέσω της μετανάστευσης. Στόχος δηλαδη αυτής της πρακτικής είναι η δημιουργία αποβλακωμένων μαζών μέσω του άμεσου ή έμμεσου ελέγχου θρησκειών και δη της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
                                       III.      Στον απόλυτο έλεγχο των πολιτικών, στρατιωτικών και των λοιπών εξουσιών των κρατών της ευρύτερης περιοχής μέσω της πρακτικής του «διαίρει και βασίλευε» και της καλλιέργειας ευτελών ανούσιων φιλοδοξιών.
Ø      Τι έπιασε το πνευματικό ραντάρ του Αγίου Γέροντα Πορφυρίου
Σε μία συζήτηση που είχε ο Άγιος Γέρων Πορφύριος με λαϊκό πνευματικό του τέκνο γόνο πλούσιας οικογενείας από την Κύπρο αποκάλυψε τα μυστικά που κρύβει το Αιγαίο Πέλαγος και τον πλούτο της ελληνικής ηλιόλουστης θαλάσσης. Το πνευματικό ραντάρ του Αγίου Γέροντος είχε συλλάβει ότι το Αιγαίο έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, τα οποία μπορούν επί σειρά ετών να τροφοδοτήσουν με ενέργεια όλο τον κόσμο. Επίσης είχε μιλήσει και περιγράψει με σαφήνεια ότι στην ιστορική αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα κρύβονται σπάνια μέταλλα τα οποία θα αξιοποιήσει η Ελλάδα μελλοντικά. Αυτά λοιπόν που αποκάλυψε προφητικά και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος ήρθε αργότερα να επιβεβαιώσει η μυστική έρευνα των Αμερικανών και να γίνει έτσι αφορμή για την εκπόνηση από τους κύκλους της ανομίας των πονηρών σατανικών σχεδίων για την ευρύτερη περιοχή.
Ø      Γεωπολιτικές αλλαγές.
Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο αυτό δύνανται να ερμηνευθούν με σαφήνεια όλες οι κοσμοϊστορικές αλλαγές που έλαβαν χώρα κυρίως την τελευταία δεκαετία στην Βαλκανική. Αλλαγές που αποσκοπούσαν στην μείωση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των βαλκανικών χωρών, στην απομάκρυνση κάθε κινδύνου και κυρίως στην εδραίωση της Ατλαντικής Συμμαχίας, δηλαδή του ΝΑΤΟ...
Και όσο να σας φαίνεται περίεργο μέσα στο πλαίσιο  αυτό περιλαμβάνονται οι εντολές – διαταγές της Ουάσιγκτον με πιθανόν ευτελή ανταλλάγματα (όπως λ.χ. η παραμονή σε πρωθυπουργικούς θώκους και εξουσίες κ. α) σε Έλληνες πολιτικούς για την ίδρυση γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Από την απέναντι πλευρά παρατηρήθηκαν ταυτόχρονα κινήσεις των τουρκικών στρατιωτικών αρχών για δημιουργία δήθεν θερμών επεισοδίων στο Αιγαίο που είχαν ως απώτερο στόχο τις παράλογες αξιώσεις επί των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τις εν γένει αμφισβητήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο.
Στα σχέδια αυτά εντάσσονται τα σενάρια που αποβλέπουν και στοχεύουν στη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου Πελάγους την οποία αναμένεται να εγγυηθούν οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι εταίροι (!) με δήθεν αντάλλαγμα την εξασφάλιση της ειρήνης στην περιοχή. Σενάρια που δειλά-δειλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται και να κάνουν την εμφάνισή τους σε ΜΜΕ των δυό χωρών.
Για την εφαρμογή και υλοποίηση αυτών προωθούνται στην πολιτική εξουσία και όχι μόνο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία κατάλληλα και ελεγχόμενα πρόσωπα που μετά προσοχής επιλέγουν οι συγκεκριμένοι κύκλοι της ανομίας που προς το παρόν έχουν την κύρια ηγετική βάση τους στις ΗΠΑ...
Ø      Σφιχταγκάλιασμα Άγκυρας -Ουάσιγκτον.
Να πως ερμηνεύεται λοιπόν η ένθερμη στήριξη σε βαθμό μάλιστα παρεξηγήσεως της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τις ΗΠΑ που στην ουσία φανέρωσε τους μύχιους αμερικανικούς γεωπολιτικούς στόχους στην περιοχή. Δια του λόγου το αληθές υπενθυμίζουμε το ταξίδι της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζας Ράις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου να κάμψει τις λιγοστές αντιδράσεις των κρατών μελών, όπως λ.χ. της Γερμανίας και της Γαλλίας περί της ευρωπαϊκής προοπτικής της γείτονος, κάτι που δεν έπραξε με τόσο σθένος για κανένα άλλο κράτος.
Έτσι ερμηνεύεται και η αλλαγή της πολιτικής στάσης της Ουάσιγκτον έναντι της Συρίας, οι πολιτικές αλλαγές στο Λίβανο αλλά και το αίτημα που αναμένεται να εκδηλώσει το Ισραήλ τα αμέσως προσεχή έτη για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Επιπλέον έτσι ερμηνεύεται η απρόσμενη υποστήριξη των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ø      Ιδού οι απαντήσεις για τις Ταυτότητες.
Δίνονται πλέον και οι απαντήσεις που όλοι αναζητούσαμε για το τι προκάλεσε και που στοχεύει η απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες η οποία έγινε μετά το αίτημα που κατέθεσε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων τον Απρίλιο του 1996... Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως για τον σκοπό αυτό οι επικεφαλής του Σιωνιστικού οργάνου είχαν επισκεφθεί την Αθήνα και το 1999, ένα χρόνο πριν τις εθνικές εκλογές, είχαν επαναλάβει το αίτημα στον τότε πρωθυπουργό, ενώ συνάντησαν για τον ίδιο σκοπό και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο! Δυστυχώς στα άνομα και διαβολικά σχέδια της Ουάσιγκτον που αναλίσκονται σε μία προοπτική πεντηκονταετίας περιλαμβάνεται, ως θα διαπιστώσετε και η Εκκλησία της Ελλάδος, την οποία προσφάτως οι Αμερικανοί παγίδευσαν και έδεσαν χειροπόδαρα την ηγεσία της, εξουδετερώνοντας και την τελευταία πιθανή εστία αντίδρασης!
Αυτά έλεγε το πνευματικό ραντάρ του πνευματικού και διορατικού όσιου Γέροντα Πορφύριου του Καυσοκαλυβίτη που είχε συλλάβει ότι το Αιγαίο έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου. Εάν όμως οι πολυπληθείς επισκέπτες – αναγνώστες του Apodimos.com θέλουν να μελετήσουν όλες τις απόψεις του Orthodoxia.gr (από όπου παρουσιάσαμε τις ρήσεις του αγίου αυτού διορατικού Γέροντα) ας κάνουν ΚΛΙΚ στην Ιστοσελίδα http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=939&obcatid=2 που είναι γραμμένες .
Πηγές : Apodimos.com και πληροφορίες από το Orthodoxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου