Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σημαντικές πληροφορίες για όσα περιμένουμε.

http://news247.gr/ellada/politiki/article1489620.ece/ALTERNATES/w620/kammenos.jpg
Πριν λίγο μίλησα για πολύ ώρα με κάποιον πολύ αξιόπιστο και ταπεινό άνθρωπο που έζησε από κοντά τους περισσότερους σύγχρονους γέροντες (γ. Παΐσιο, παπά-Γιάννη Καλαΐδη, επίσκοπο Αντώνιο Κόμπο κ.α) ενώ έχει στενές σχέσεις με πολλούς αγιορείτες. Η συζήτησή μας κράτησε πολύ ώρα και θα σας μεταφέρω ελάχιστα αλλά σημαντικά από αυτήν :
1ο) Επειδή το θέμα με καίει προσωπικά, επιβεβαίωσε την υποστήριξη γνωστού χαρισματικού αγιορείτη γέροντα καθώς και πολλών αγιορειτών στην προσπάθεια του Πάνου Καμμένου. Μάλιστα μου ανέφερε τις ενέργειες που έχει κάνει στο παρελθόν ο Καμμένος όταν ήταν Υπουργός και είχαν σχέση με τον γέροντα Παΐσιο και την Ορθοδοξία γενικότερα. Του ζήτησα την άδεια να μεταφέρω τις συγκλονιστικές λεπτομέρεις που δείχνουν το πόσο γνήσια είναι η σχέση του ηγέτη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με την Ορθοδοξία και ιδιαίτερα με τον γέροντα Παΐσιο αλλά μου είπε «ασ' το για αργότερα... Ούτως ή άλλως, ο κόσμος θα ψηφίζει στις εκλογές που έρχονται Καμμένο χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε περαιτέρω προβολή...» εννοώντας από ότι κατάλαβα πως οι προσευχές των Ελλήνων θα οδηγήσουν μεγάλη μερίδα του κόσμου στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Να τονίσω κάτι κρίσιμο :
ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σχέση με κόμματα παρά είναι ένας βαθύτητα θρησκευόμενος ορθόδοξος χριστιανός.
2ο) Όταν τον ρώτησα για το πόσο κοντά είμαστε στα γεγονότα που περιμένουμε μου είπε επί λέξη «...από τις εκλογές και μετά μετράμε αντίστροφα... Θα επέλθει ακυβερνησία...»
3ο) Τέλος, μου ανέφερε ότι «αυτοί που ελέγχουν τα πράγματα τώρα θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας για να επιβάλλουν αυστηρά αστυνομικού τύπου μέτρα για να αναβάλλουν τις εκλογές. Ίσως με λαθρομετανάστες...»      ΠΗΓΗ:http://hggiken.pblogs.gr/2012/03/shmantikes-plhrofories-gia-osa-perimenoyme.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου