Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: 'Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε στον ελληνικό λαό΄ (ΦΩΤΟ)

kiprou-iero
Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησία της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.
Ο Αρχιεπίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από τον Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο.
Να αναφερθεί ότι τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συνόδευε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης.
Εν συνεχεία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα Μέλη της ΔΙΣ.
"Δεν ξεχωρίζουμε τον ελληνικό λαό από τον κυπριακό λαό, έλληνες είμαστε και εμείς", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
Ενώ πρόσθεσε: "Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε στον Ελληνικό λαό την τότε βοήθεια τους, αλλά σε σχέση με εκείνα που μας είχανε δώσει, τα δικά μας είναι ψίχουλα".
Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ανέφερε ότι "ιδιαίτερα χαιρόμαστε σήμερα που βρίσκεστε κοντά μας. Ακούσαμε όλα όσα είπατε για την βοήθεια που σας προσφέραμε και εσείς τώρα που η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες κάνετε το ίδιο!"
"Η αγάπη σας έχει φτάσει στην Αρχιεπισκοπή μας, σε πολλές μητροπόλεις με την βοήθεια σας ανακουφίστηκαν πολλοί", πρόσθεσε ο κ. Ιερώνυμος.
Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής
kiprou
kiprou1
kiprou2
kiprou3
kiprou4http://www.romfea.gr/epikairotita/12137-o-arxiepiskopos-kyprou-stin-iera-sinodo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου