Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Λιοπέτρι Κύπρου, θαύματα πού είδαν τά μάτια μου...


 
Ο Σταυρός κολλημένος στέκεται στόν αέρα !


Τίς προηγούμενες μέρες κοσμοσυρροή επικράτησε στο Λιοπέτρι της Κύπρου, από πιστούς που περίμεναν ακόμη και 4-5 ώρες για να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος, της μητρός αυτού Μόνικας, καθώς και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του θαυματουργού, αλλά και για να τους σταυρώσει ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τον επιστήθιο Σταυρό του που περιέχει Τίμιο Ξύλο.


Σε επικοινωνία που ήλθαμε , με ανθρώπους της ενορίας αλλά και τους ιερείς της Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου Κύπρου, μας επιβεβαίωσαν τα θαύματα που ήρθαν εις γνώσιν μας.


Συνεργάτες του
pentapostagma.gr από την Κύπρο, μας εφοδίασαν με φωτογραφικό υλικό το οποίον και δημοσιεύουμε από τα συμβαίνοντα στο Λιοπέτρι της Κύπρου.


Α) Μετά την προσκύνηση των ιερών λείψανων και το σταύρωμα των πιστών αλλά και αλλόπιστων που προσέρχονται στο ναό, με τον σταυρό του Γέροντα Νεκταρίου η κυρία Γιαννούλα Σιαντάνη κάτοικος Λιοπετρίου παράλυτη εδώ και καιρό από  σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό «
MEGA» Κύπρου στην εκπομπή της Ελίτας 7/6/2012, μετά την προσκύνηση και το σταύρωμα του Γέροντα Νεκταρίου, από παράλυτη που ήταν, αμέσως ξεκίνησε να περπατά μέσα στον ναό και σιγά σιγά έως σήμερα μπορεί να ντύνεται και να αυτοσυντηρείται...

Β) Ομοίως ο Γιάννος Κερμανού εγγράφως επιβεβαιώνει το πώς σήμερα περπατά. Από το όλο υλικό που έχουμε στα χέρια μας, είδαμε ότι όντως στο Λιοπέτρι της Κύπρου έγιναν και γίνονται αρκετά θαύματα...

Ο τίμιος Σταυρός κολλημένος επάνω στόν μικρό ! Κάτι θέλει να πεί καί εδώ, ο Χριστός...


Γ) Ένα ακόμα θαυμαστό γεγονός είναι ότι ο Σταυρός του Γέροντος Νεκταρίου, κατά θαυμαστό τρόπο σε μερικές περιπτώσεις ασθενών κολλάει πάνω στους ανθρώπους που σταυρώνει και εκπέμπει θερμότητα. Άλλοτε κολλά στο μέτωπο, άλλοτε στην κοιλιά, άλλοτε στο χέρι, άλλοτε στο λαιμό όπως θα δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες.
 

Δ) Ένας κάτοικος επίσης του Λιοπετρίου ο κύριος Γιώργος Γαριβαλδίνος, για 37 ολόκληρα χρόνια δεν είχε μπεί λόγω αθεΐας του, ως ο ίδιος βεβαιώνει, ούτε για μια φορά στην εκκλησία του χωριού του και όταν έφτασαν τα Ιερά Λείψανα, όπως μαρτυρεί πάντα ο ίδιος μια αόρατη ισχυρή δύναμη τον έφερε έξω από την εκκλησία και τον έσπρωξε προς το εσωτερικό του ναού όπου και προσκύνησε τα ιερά Λείψανα. 
Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος για 45 χρόνια δεν είχε κοινωνήσει ποτέ και ζήτησε από τον γέροντα Νεκτάριο μετά δακρύων πρώτα να τον εξομολογήσει και μάλιστα την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Γέροντας τον κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων. Γιά πολλές μάλιστα μέρες καθότανε καθημερινά δίπλα από τον Γέροντα και τα ιερά Λείψανα.


Τα ανωτέρω γεγονότα μας δείχνουν πως και σήμερα ο Χριστός είναι κοντά μας και μας βοηθάει στις δύσκολες στιγμές που περνούμε.


Παρακάτω δημοσιεύσουμε και την έγγραφη ομολογία- επιστολή, που έχουμε στα χέρια μας, του κυρίου Γιάννου Κερμανού, που έγινε καλά από τα Ιερά Λείψανα και τον Σταυρό του Γέροντος Νεκταρίου.
«Ονομάζομαι Γιάννος Κερμανού και μένω στο Λιοπέτρι της Κύπρου.

Τον τελευταίο καιρό ήμουν στο κρεβάτι διότι με είχε πιάσει για τα καλά ένας αφόρητος πόνος στη μέση και έτσι πήγα στον γιατρό να με δει. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω πρόβλημα στην σπονδυλική μου στήλη και μου έδωσε ορισμένα φάρμακα να πάρω. 
Μετά από 3 μέρες δεν μπορούσα να ανεβώ τα εσωτερικά σκαλοπάτια του σπιτιού μου να πάω για ύπνο και έτσι έκανα πρόχειρο κρεβάτι στο σαλόνι του σπιτιού και έμεινα εκεί. Οι μέρες περνούσαν και ο πόνος ήταν αφόρητος. Πήγα ξανά στον γιατρό και τελικά μου έδωσε να πίνω κορτιζόνες και με έστειλε να κάνω αξονική τομογραφία γιατί μάλλον θα ήθελα επέμβαση.

Η αξονική έδειξε ότι μετακινήθηκαν 2 δίσκοι της σπονδυλικής μου στήλης και είχαν πατήσει κάποια νεύρα.
 

Τις μέρες αυτές ήρθε ο ηγούμενος Νεκτάριος με μοναχούς από την Ελλάδα και έφεραν στο ναό του χωρίου μου άγια λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ και του Αγίου Αυγουστίνου και της Αγίας Μόνικας, για να προσκυνήσει ο κόσμος. Την επόμενη μέρα ήρθε η μητέρα μου να πάμε στην εκκλησία να προσκυνήσουμε τα λείψανα των αγίων. Πήγα σιγά σιγά και σέρνοντας το ένα πόδι μου, διότι δεν περπατούσα, γιά να προσκυνήσω και εγώ.


Όταν προσκυνούσα τα λείψανα των αγίων, με ρώτησε ο γέροντας γιατί περπατώ σέρνοντας το πόδι μου και του είπα το πρόβλημά μου. 
Τότε ο γέροντας με τον σταυρό του με σταύρωσε στην μέση και μου λέει: «σήκω και περπάτησε, είσαι καλά»
Και έτσι έγινε. Περπάτησα αμέσως. Ο ιερέας του χωριού πατήρ Ανδρέας που με έβλεπε τα έχασε όταν με είδε ξαφνικά να περπατώ...

Ευχαριστώ πολύ τον γέροντα Νεκτάριο και τα λείψανα των αγίων που με έκαναν τελείως καλά και περπατώ όπως και πρώτα.»


ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΕΡΜΑΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ – ΚΥΠΡΟΣ
30/Μαίου/2012
99431064


pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου