Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΤΥΛΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ...


Πειραιώς : " γελοίο "χτύπημα" τού Σιωνιστικού λόμπυ η  νέα  "ανακάλυψη" τού πάπυρου..."

Η... αείμνηστος καί παλαιά συνήθεια γνωστών καί μή εξαιρετέων πονηρών κύκλων, πού γιά χρόνια τώρα τρώγεται γύρω από το Πανάγιο καί Αναμάρτητο πρόσωπο τού Θεανθρώπου Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, παρουσιάζοντάς τον, μέ ότι εξωφρενικό τούς βάλει ο φίλος τους ο σατανάς στό άθλιο κεφάλι τους, κτύπησε καί πάλι εφέτος...
Έτσι λοιπόν, παρ΄ ότι τό "έργο" τους αρχίζουν νά το παίζουν  συνήθως μέσα στίς μεγάλες εορτές τής Χριστιανοσύνης,  Πάσχα, Χριστούγεννα, καί Κοίμηση τής Θεοτόκου, εφέτος τό άρχισαν λίγο νωρίς "βρίσκοντας" τον πάπυρο πού γιά χρόνια τώρα ψάχνανε μέσα στά χώματα, "ανακαλύπτοντας"  έτσι ότι ο Θεός μας, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός  ήταν... παντρεμένος καί είχε καί οικογένεια!!! 
Τό ποιοί κρύβονται πίσω από το γνωστό αυτό παραμύθι, όπου θέλουν τον Θεό να είναι "παντρεμένος" μέ ένα πλάσμα του, πού ο ίδιος ώς Δημιουργός Θεός είχε δημιουργήσει, ( δηλαδή τήν Αγία Μαρία τήν Μαγδαληνή), το καταγγέλλει παρακάτω ο μαχητικός Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ... 




 

Οι Καμπαλιστές και Ταλμουδιστές του Σιωνιστικού λόμπυ, που μετέβαλαν τον θεϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης σε σατανισμό και εωσφορισμό, μετά τα χυδαία και γελοία ντοκυμαντέρς του Μουσείου Ροκφέλερ του Ισραήλ που δήθεν ανακαλύπτουν τον «οικογενειακό τάφο» του αγρίως πολεμουμένου και μισουμένου από αυτούς ένεκεν της σατανολατρείας τους αληθινού Μεσσίου, του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού, η «ανακαλύπτουν» τα πλαστά και ανυπόστατα ψευδοευαγγέλια που κατασκευάζουν στα σκοτεινά εργαστήριά τους για να υλοποιήσουν την τρομακτική τους εμπάθεια και να ανασταυρώσουν τον από τους προγόνους τους σταυρωθέντα Κύριο της αγάπης και του ελέους
σκηνοθέτησαν ( τώρα) τη νέα τους βρώμικη και αισχρή απόπειρα απομειώσεως του θεανδρικού προσώπου του Κυρίου, με την βοήθεια των Εβραϊκής καταγωγής Karen Li King Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ και του Roger Bagnal Διευθυντού του Ινστιτούτου για την μελέτη του αρχαίου κόσμου, ενορχηστρώνοντας την προσπάθειά τους για να κλονισθή δι’ ενός δήθεν αρχαιολογικού ευρήματος η χριστιανική πίστη.
Η πλήρης απόδειξις του γελοίου αυτού νέου «κτυπήματος» του Σιωνιστικού λόμπυ είναι ότι η κ. Karen Li King παρουσιάζοντας ένα τεμάχιο 3,8 x 7,6 εκ. παπύρου που δήθεν χρονολογείται από τον 4ο αι. σε συνέντευξή της στη Ρώμη με την συμμετοχή της στο 10ο συνέδριο Κοπτικών σπουδών υπεστήριξε ότι αυτό είναι το «ευαγγέλιο της συζύγου του Ιησού».
Την φαιδρή αυτή άποψη έσπευσε να την επικυρώσει ο διατάκτης του λόμπυ κ. Roger Bagnal. 
Την πλαστότητα και του νέου αυτού εγχειρήματος των Καμπαλιστών Σιωνιστών την διεκήρυξαν οι Καθηγηταί Stephen Emmel του Πανεπιστημίου του Muenster καθώς και ο Βρετανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Daram Francis Watchon. 
Με την ευκαιρία κατηγγέλθη από δημοσιογράφους στις ΗΠΑ ότι και η γνωστή ταινία The Da Vinci code χρηματοδοτήθηκε από το Εβραϊκό λόμπυ.
Συμπέρασμα και από την νέα αυτή επίθεση των Σιωνιστών είναι ότι οι δαιμονιώντες αυτοί άνθρωποι 2.000 χρόνια τώρα μένουν αμεταμέλλητοι στο κατά του αληθινού Θεού μίσος τους, νομίζοντας οι αφελείς και ανόητοι ότι με τέτοια τεχνάσματα μπορούν να απομειώσουν τον ζώντα και Πανάγιο Θεό, ο οποίος δημιούργησε από άπειρη αγάπη εκ μηδενός τον κόσμο και χωρίς τον Οποίο δεν υπάρχει ούτε ζωή, ούτε ελπίδα ούτε αλήθεια αλλά μόνο σκοτάδι, χάος και αφόρητη σαπρότητα.
Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου