Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Ένα επίκαιρο και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο θα προσφέρει το Σάββατο στους αναγνώστες της η εφημερίδα «δημοκρατία». Ο τίτλος του είναι «το τέλος του κόσμου» και αναφέρεται στις «προφητείες», τις ψευδείς προβλέψεις και τις αιρετικές ομάδες που αναφέρονται στη συντέλεια και την καταστροφή του πλανήτη.

Το βιβλίο εκδίδεται λίγες μέρες πριν την... περιβόητη πρόβλεψη των Μάγια για «την μεγάλη καταστροφή» με βάση το ημερολόγιό τους.
1 
Οι συγγραφείς Δημήτρης Ριζούλης και Λάμπρος Σκόντζος εξηγούν γιατί όλα αυτά τα σενάρια δεν ισχύουν, καταρρίπτουν τους μύθους που σκόπιμα καλλιεργούνται και αναφέρουν αναλυτικά τι υποστηρίζουν οι γραφές και η παράδοση της Εκκλησία για την συντέλεια και την τελική κρίση.

Το βιβλίο περιγράφει βήμα προς βήμα την συντέλεια με βάση την Ορθόδοξη εσχατολογία, την εμφάνιση του Αντίχριστου, τα σημάδια που θα προηγηθούν και την πορεία προς την Δευτέρα παρουσία και την τελική κρίση. Ουσιαστικά πρόκειται για την Ορθόδοξη απάντηση στον κατακλυσμό των ψεύτικων θεωριών από αιρετικούς και απατεώνες.

Το βιβλίο δεν  θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο, και θα δοθεί μόνο μέσω της εφημερίδας το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου