Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τα ρούχα της... Παναγίας Επίσκεψης!

(trikalavoice.gr)Άνθρωποι υπεράνω… «πάσης υποψίας» σπεύδουν αφού δύσει ο ήλιος να προμηθευτούν ρούχα από τον «Χιτώνα Αγάπης» της Παναγίας Επισκέψεως στα Τρίκαλα…
Η προσπάθεια ξεκίνησε στις αρχές Δεκέμβρη με στόχο να δοθούν ρούχα για τις μέρες των γιορτών σε ανθρώπου που το είχαν ανάγκη. Μα η προσέλευση ήταν… πέρα και πάνω από κάθε υπολογισμό. Κι έτσι η προσπάθεια να απαλύνει η Εκκλησία τον πόνο των Ενοριτών και όχι μόνο συνεχίζεται, μιας και καθημερινά σε στεγασμένο χώρο στα προπύλαια του Ναού διατίθενται δωρεάν καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ο ιδιαίτερα δραστήριος Εφημέριος του Ναού,  Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας «καθημερινά η προσέλευση ανθρώπων είναι πολύ μεγάλη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας προσέρχονται και επιλέγουν ρούχα για τους ίδιους ή για την οικογένειά τους. Αδελφοί μας που δυστυχώς η οικονομική κρίση τους έχει αγγίξει και στερούνται ακόμη και τον ρουχισμό τους».
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος προσέρχεται κυρίως τις… απογευματινές ώρες, μετά τη δύση του ηλίου, για να μη δώσει στόχο. Άνθρωποι νοικοκυραίοι, εξάλλου, βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση λόγω κρίσης και υποχρεώνονται πια για να επιβιώσουν να ζουν με συσσίτια και μεταχειρισμένα ρούχα. Τρίκαλα… 2013!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου