Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο ιός Η1Ν1 αιτία για τον θάνατο του παπά Κώστα.

                 Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης άφησε ο δραστήριος ιερέας π.Κωνσταντίνος Τσουρέλης,Εφημέριος της Ενορίας Καρυδιάς Κομοτηνής,σε ηλικία μόλις 39 ετών . Ο γνωστός στην Κομοτηνή και στην ευρύτερη περιοχή για το τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο κληρικός,προ δύο εβδομάδων επισκέφθηκε την Πρίγκηπο όπου συνδεόταν,ασθένησε όμως και την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου επέστρεψε εσπευσμένα στην Κομοτηνή όπου εισήχθη με βαριά πνευμονία...στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Δυο μέρες μετά η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου τελικά την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου κατέληξε.
                 Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσαν ότι ο άτυχος ιερέας προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1. 

                 Καταγόταν απο την περιοχή της Βοιωτίας και υπήρξε απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Κορίνθου και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Από όπου και αν πέρασε διακρίθηκε για το ήθος του και την αγάπη του προς την Εκκλησία και τους δοκιμαζόμενους ανθρώπους.Τα λίγα χρόνια της Διακονίας του στην ενορία της Καρυδιάς Κομοτηνής επιτέλεσε σπουδαίο έργο και τα ίχνη της παρουσίας του θα παραμείνουν χαραγμένα στις καρδιές των ενοριτών του,τους οποίους αγάπησε σαν αληθινός Πατέρας και ήταν δίπλα τους σε χαρές και λύπες. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την προσεχή Παρασκευή. Ας έχει Καλό Παράδεισο γιατί υπήρξε άξιος λειτουργός του Ιερού Θυσιαστηρίου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου