Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013



Πολλοί φοβούνται ότι ζούμε στις έσχατες ημέρες, και ότι το "βδέλυγμα της ερημώσεως" ο "υιός της ανομίας" ο περιβόητος Αντίχριστος είναι προ των πυλών, αυτό βασίζεται σε διάφορα σημεία των καιρών.

Μπορούμε να μιλήσουμε για τσιπάκια, Παγκοσμιοποίηση,πολέμους, κυριαρχία του Μαμωνά, δλαδή του "φανταστικού" χρήματος, και άλλα πράγματα που δείχνουν την προσπάθεια δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, αφού οι δημοκρατίες στην πράξη καταλύονται από τις αγορές, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Όποιος αμφιβάλλει ας δει την χώρα μας.

Το μέγιστο όμως σημείο είναι ότι οδεύουμε στην "ολοκλήρωση της Αποστασίας από τον Θεό". Τα ήθη έχουν συντριφτεί, οι οικογένειες έχουν διαλυθεί, οι θεσμοί του Έθνους, της Δικαιοσύνης, τρεκλίζουν, οι θρησκείες πριονίζονται, δηλαδή η Αποστασία είναι προ των πυλών! Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Χριστιανισμό μιας που ο Θεός εκπροσωπεί όλες τις Αξίες που κάνουν την ζωή ευάρεστη. Από αυτές τις Αξίες ο άνθρωπος έχει αποκοπεί.

Τώρα βρισκόμαστε υπό πρωτοφανή οικονομική κρίση, και όποιος εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στον κόσμο εύκολα θα κυριαρχήσει, όπως έλεγε κάποιος Αγιος " ο διάβολος θα πιάσει τον άνθρωπο από την γαστέρα (στομάχι)".

Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια άποψη πως ο Αντίχριστος θα μπορούσε σύντομα να επιβληθεί στον κόσμο, με σχετική άνεση,δεν το υιοθετούμε, είναι μια άποψη που πρέπει να ληφθεί υπόψιν, άλλωστε οι καιροί είναι όντως ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr. H Θέση του παρόντος μπλογκ είναι ότι έρχεται η αναλαμπή της Ορθοδοξίας και όχι ο αντίχριστος και το τέλος του κόσμου.Μπορεί πολλές ιστοσελίδες να προοθούν στο ίντερνετ το θέμα του αντιχρίστου,αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνει το πείραμα της παγκόσμιας κυβέρνησης και όχι το τέλος του κόσμου.Εξ άλλου ούτε το τέμενος του Ομάρ έχει πέσει,ούτε Ναός του Σολωμόντα έχει κτισθεί αν και τα υλικά είναι έτοιμα,ούτε οι 7 εκκλησίες της Αποκαλύψεως έχουν γίνει ελληνικές και Ορθόδοξες,παραμένουν υπό Τουρκικό ζυγό ,μουσουλμανικές.Κάθε πράγμα θα γίνει στον καιρό του,βιασύνες δεν χρειάζονται γιατί θα εκπληρωθούν όλες οι προφητείες.Γιατί όπως γράφει και ο Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ:«Η Κωνσταντινούπολη και η Ιερουσαλήμ θα κατοικηθούν από τις δυνάμεις της Ρωσίας και των άλλων.
Από την διάσπαση της Τουρκίας, το περισσότερο κομμάτι θα πάει στην Ρωσία, και η Ρωσία με τις ενωμένες δυνάμεις από πολλά άλλα Κράτη θα πάρουν την Βιέννη, και περίπου 7 εκατομμύρια Βιεννέζοι θα παραμείνουν κάτω από τον οίκο των Αψβούργων και εκεί η επικράτεια της Αυστριακής αυτοκρατορίας θα οικοδομηθεί.
Στην Γαλλία για την αγάπη της προς την Μητέρα του Κυρίου, την γλυκιά Παναγία, θα θυσιαστούν 17 εκατομμύρια Γάλλοι μαζί με την πρωτεύουσά της, στην πόλη Rheims, ενώ το Παρίσι θα καταστραφεί ολοσχερώς.
Όταν η Ρωσική Αυτοκρατορία θα λάβει 170 εκατομμύρια ως δωρεά, θα πρέπει να περιμένουμε την εμφάνιση του Αντιχρίστου:

1) Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στην Ρωσία μεταξύ της Αγ. Πετρούπολης και της Μόσχας, σε μια μεγάλη πόλη που θα δημιουργηθεί μετά την ένωση όλων των Σλαβικών φυλών με την Ρωσία. Θα είναι η δεύτερη πρωτεύουσα του Ρωσικού Βασιλείου και θα ονομάζεται «Μόσχα- Πετρούπολη» (Moscow-Petrograd) ή «η Πόλη του Τέλους», όνομα που θα δοθεί σε αυτήν από τον ίδιο τον Κύριο τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα, που βλέπει τα πάντα από μακριά.
2) Πριν την γέννηση του Αντιχρίστου, θα πρέπει να έχει συσταθεί μία 8η Οικουμενική Σύνοδος για όλες τις εκκλησίες υπό μία Κεφαλή, τον Χριστό, και υπό το Πέπλο της Προστασίας της Μητέρας του Κυρίου (σύμφωνα με τον Άγιο Νείλο τον Μυροβλήτη:
«μία τελευταία και όγδοη Οικουμενική Σύνοδος θα γίνει για να πραγματευτεί τις διαφορές με τις Αιρέσεις και να ξεχωρίσει το σιτάρι από το άχυρο).
Ο σκοπός της θα είναι να ενώσει και να επανενώσει όλες τις Αγίες Εκκλησίες του Χριστού κατά μιάς, αυξανόμενης αντιχριστιανικής τάσης. Και κάτω υπό μία μόνο Κεφαλή, τον Χριστό τον Σωτήρα, και κάτω από ένα μόνο Πέπλο Προστασίας, αυτό της Παναγίας Μητέρας Του, και να δώσει ένα ύστατο ανάθεμα κατά όλου του Τεκτονισμού και όλων των παρακλαδιών του (ανεξαρτήτως του ονόματος με τα οποία εμφανίζονται), οι ηγέτες του οποίου, έχουν έναν κοινό σκοπό:
"Με την πρόφαση-δικαιολογία μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας πολιτικής για ευημερία και οικονομική άνθηση ( σήμερα : Παγκοσμιοποίηση), και με την βοήθεια των ανθρώπων τους οποίους έχουν φανατίσει, να δημιουργήσουν αναρχία σε όλα τα κράτη και να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό σε όλο τον Κόσμο, καί τελικά, με την δύναμη του χρυσού συγκεντρωμένη στα χέρια τους, να υποδουλώσουν όλο τον κόσμο στην Αντι-Χριστιανοσύνη, σε ένα πρόσωπο ενός Παγκόσμιου Μονάρχη, ενός Τσάρου πολέμιου του Θεού, ενός Βασιλέα για όλο τον Κόσμο ( τού Αντίχριστου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου