Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η Προφητεία του Stephen Hawking θα γίνει πραγματικότητα;

            Αργά ή γρήγορα η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον πλανήτη Γη - αυτή είναι η πρώτη απαίτηση, από πολλούς επιστήμονες από διαφορετικές χώρες. Οι λόγοι είναι διαφορετικοί: όλα τα είδη των καταστροφών, των παγκοσμίων πολέμων ... Η διέξοδος από αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι ο αποικισμός του διαστήματος. Η ανθρωπότητα να μάθει να ζει σε άλλους πλανήτες που ελεύθερα υπάρχουν γι 'αυτούς;
                                       Οι άνθρωποι πρέπει να ξεφύγουν από τη Γη.
           "Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ζήσει 1000 χρόνια, αν δεν ελέγξουν τους άλλους πλανήτες, όπως το νέο τόπο κατοικίας τους», - έτσι λέει ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Stephen Hawking. Ο 71χρονος επιστήμονας καλεί την ανθρωπότητα να διερευνήσει ενεργά το σύμπαν για να σωθεί. Έκανε αυτή τη δήλωση, παρέχοντας παράλληλα μια διάλεξη στο ιατρικό κέντρο, στο Λος Άντζελες. "Έχουμε μόνο να κατανοήσουμε το σύμπαν, και πως μπορούμε να το ελέγχουμε», - λέει ο Stephen Hawking.
           Μια τέτοια σκέψη δεν είναι η πρώτη φορά που την διατυπώνουν οι επιστήμονες . Το 2006, μίλησε για την ανάγκη να βρεθούν νέα σπίτια για την ουράνια άνθρωπο. «Η μόνη μας ελπίδα για μακροπρόθεσμη επιβίωσης είναι να απλωθούμε στο διάστημα», - λέει ο Hawking. Είναι επίσης παθιασμένος με το γεγονός ότι σε πολλά μέρη του σύμπαντος υπάρχει βιολογική ζωή, αλλά προειδοποιεί για τον κίνδυνο ,με την επαφή μαζί της. "Πάνω απ 'όλα, είναι συνειδητοί αλλοδαποί που θα αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κίνδυνο για τον άνθρωπο.Η Γη μπορεί να κατακτηθεί και να λεηλατείται και να θυμόμαστε τι συνέβη όταν οι κατακτητές έπλευσαν στην Αμερική Μην νομίζετε ότι η ανθρωπότητα θα έχει καλύτερη τύχη από τους Ινδούς,..." - Είπε ο Βρετανός επιστήμονας.

             Ο Stephen Hawking - ο διάσημος επιστήμονας ο οποίος είναι ένας από τις δέκα ιδιοφυΐες της εποχής μας. Η μοίρα του είναι εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη. Στα 21 του, είχε διαγνωστεί με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση - μια φοβερή ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος. Συνήθως οι άνθρωποι με παρόμοια διάγνωση και δεν ζουν πάνω από 10 χρόνια, αλλά ο Hawking αγωνίστηκε με επιτυχία ενάντια στη νόσο για μισό αιώνα. Φυσικός τα τελευταία χρόνια, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Αυτός επικοινωνεί με τους ανθρώπους μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, μετατρέποντας τις σκέψεις του σε μια μονότονη φωνή. Αλλά η συνείδηση ​​του επιστήμονα είναι σε τάξη. Τον Απρίλιο του 1988, δημοσίευσε το βιβλίο "Μια Σύντομη Ιστορία του Χρόνου", το οποίο έγινε μπεστ σέλερ, έγραψε στη συνέχεια μια σειρά από βιβλία για το σύμπαν. Και το έργο του δεν έχει περάσει απαρατήρητο, όταν το 2009, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στον επιστήμονα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας - το υψηλότερο βραβείο που δίνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τους πολίτες.
            Με τον Stephen Hawking συμφωνεί και ο Σεργκέι Krichevsky - δόκιμος-κοσμοναύτης, καθηγητής της Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας. «Αν η ανθρωπότητα θέλει να επιβιώσει, να επιβιώσει και να αναπτυχθεί, θα πρέπει να πάει πέρα ​​από τη Γη, διότι ο πλανήτης μας θα πρέπει να πεθάνει κάποια στιγμή», - είπε.ο Σεργκέι Krichevsky που ήταν ο εμπνευστής του κινήματος «Ρωσία 2045», στην οποία οι άνθρωποι είναι ενωμένοι με μια ιδέα - πώς να παρατείνουν την ανθρώπινη ζωή, και πως να εγκατασταθούν σε εξωγήινο χώρο. Τα μέλη αυτού του κινήματος προσπαθούν να βρουν την πιθανή ύπαρξη του ανθρώπου, όταν η Γη θα τελειώσει την ύπαρξή της.
                                      Μετά από 300 χρόνια, η ανθρωπότητα δεν θα υπάρχει.
           Στα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν γεγονότα σχετικά με την αποκάλυψη. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, άλλοι πιστεύουν ότι θα είναι μια πλημμύρα, άλλοι έχουν προβλέψει την πτώση ενός αστεροειδή. Αυτή η λίστα είναι ατελείωτη. Πρόσφατα, όμως, η πιο δημοφιλής είναι η ιδέα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Έτσι, σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων της Αυστραλίας, από το 2300, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ζει κανονικά και να υπάρχει στον πλανήτη μας. Με την αλλαγή στο θερμικό καθεστώς ,θα αλλάξει και το καθεστώς στην υγρασία. Μπορεί να σπάσει το συνηθισμένο κύκλο του νερού. Ο καθοριστικός ρόλος σε αυτό, θα είναι το ποσοστό της αύξησης της θερμοκρασίας και η αντίδραση σε αυτόν τον παράγοντα σε ολόκληρο το σύστημα του κλίματος.         http://www.pravda.ru/science/planet/space/23-04-2013/1153137-planet_colon-0/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ:Corfiatiko.blogspot.com.      ΣΧΟΛΙΟ:H Nέα Τάξη πραγμάτων βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση του προγράμματος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου,έχει προβλέψει ότι μετά τις πυρηνικές-χημικές και βιολογικές καταστροφές ο πλανήτης δεν θα προσφέρεται πλέον για επιβίωση,άρα πρέπει να αναπτυχθεί η τεχνολογία των πυραύλων για γρήγορα ταξίδια στο διάστημα και την εύρεση άλλου κατοικήσιμου πλανήτη.Και όπως κάποιοι Άγιοι έχουν αναφέρει την εποχή του Αντίχριστου θα βλέπουμε εξωγή'ι'νους[δαίμονες]που τότε θα είναι στην μόδα και η ανθρωπότητα θα πιστεύει ότι από αυτούς θα έρθει η σωτηρία.Αλλά έχουν πει ότι το διάστημα δεν πρέπει να κατοικηθεί,οπότε μετά το τέλος του Αντίχριστου δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο στην ανθρωπότητα και ακολουθεί η Δευτέρα Παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου