Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ησαΐας 17:01: Το βάρος της Δαμασκού. Ιδού, η Δαμασκός μακριά από το να είναι μια πόλη, και πρέπει να είναι μια καταστροφική σωρός.

Οι Προφητείες της Αγίας Γραφής δεν μπορούν να το καταστήσουν σαφέστερο από το, τι θα γίνει η. Δαμασκός, στην Συρία, η μεγαλύτερη συνεχώς κατεχόμενη πόλη στον κόσμο, κάποια μέρα πρόκειται να φύγει από το πρόσωπο της γης, τουλάχιστον για όλους τους πρακτικούς σκοπούς.
Πώς μια πόλη με  περίπου 2.000.000 κατοίκους θα γίνει μια "καταστροφική σωρός;" Δεν ξέρω  κανέναν άλλο λόγο, αλλά η γλώσσα που βρίσκουμε στην Αγία Γραφή επικαλείται τις εικόνες που έχω δει από τα ερείπια της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, στην Ιαπωνία στον απόηχο των καταστροφών τους με πυρηνικά όπλα κοντά στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Ενώ τίποτα δεν είναι δυνατό, όταν προφητείες της Αγίας Γραφής αφορά, θέλω να εξετάσουμε σήμερα την πιθανότητα ότι η Δαμασκός, μια πραγματική Disneyland για ριζοσπαστικές ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες, μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της μπροστά στα μάτια μας (Λέξη-κλειδί: Μαΐου).
Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του Bloomberg.com, λεπτομερώς οι πρόσφατες εξελίξεις μεταξύ του Ισραήλ και της Συρίας:
Η Συρία απείλησε αντίποινα κατά του Ισραήλ μετά από μια εναέρια επίθεση στα προάστια της Δαμασκού ,που προκάλεσε εκρήξεις που συγκλόνισαν την πρωτεύουσα, αυξάνοντας τον κίνδυνο μιας ευρύτερης περιφερειακής σύγκρουσης.
Το Ισραήλ δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή στην επίθεση χθες.Η  Στρατιωτική του πραγματοποίησε επίσης μια αεροπορική επιδρομή στη Συρία στις 3 Μαΐου, το Associated Press ανέφερε, επικαλούμενο Ισραηλινούς αξιωματούχους που δήλωσαν ότι η επίθεση στόχευε σε αποστολή πυραύλων που πιστεύεται ότι δεσμεύεται για τους μαχητές της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας κ. Fayssal Mekdad δήλωσε στο CNN ότι οι αεροπορικές επιδρομές ήταν μια «κήρυξη πολέμου» και ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε αντίποινα . Ο Υπουργός Πληροφοριών Omran al-Zoubi, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι η Συρία θα χρησιμοποιήσει «κάθε μέσο» για να προστατεύσει τους ανθρώπους της. Είπε ότι ο νυχτερινός βομβαρδισμός  χτύπησε ένα στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο στο Jamraya, βορειοδυτικά της Δαμασκού. Η Συρία θα αναπτύξει πυραύλους με κατευθύνση προς το Ισραήλ, dhmos;ieyse η φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα Damas.
Oi Ισραηλινοί αξιωματούχοι λένε ότι ο δίχρονος εμφύλιος πόλεμος στη Συρία αύξησε την απειλή ότι η Χεζμπολάχ ή άλλες μαχητικές ομάδες θα λάβουν τα όπλα από τη χώρα και θα επιτεθούν στο Ισραήλ. Το εβραϊκό κράτος έχει επανειλημμένα συγκρουστεί με τη Χεζμπολάχ, μια ιρανική-backed οργάνωση,που έχει  χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αν και υπήρξε μικρή σύγκρουση μεταξύ τους, από την πιο πρόσφατη εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο το 2006.
Έτσι, εδώ είναι το πού βρισκόμαστε αυτή την ώρα. Το Ισραήλ επιτέθηκε σε όπλα αποθέματα που εκπονήθηκαν από τη Συρία για την αποστολή στη Χεζμπολάχ ,στο Λίβανο. Θα μπορούσε αυτά τα όπλα, σύμφωνα με πληροφορίες,να έχουν συμπεριλάβει χημικά συστατικά τα όπλα μαζικής καταστροφής; Αν ναι, ποια είναι ο φόβος του Ισραήλ, έχει δίκιο αυτή τη στιγμή όταν η κυβέρνηση του Bashar Assad στη Δαμασκό είναι υπό επίθεση και κάπως ευάλωτη, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι σοβαρή και μπορεί να εκραγεί - κυριολεκτικά - ανά πάσα στιγμή.
Σε περίπτωση που το Ισραήλ έρθει κάτω από οποιοδήποτε είδος των όπλων μαζικής καταστροφής ή επίθεση από τη Συρία ή των γνωστών αντιπροσώπων της, συμπεριλαμβανομένης της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, το Ισραήλ θα πρέπει να αναλάβει αποφασιστική δράση γρήγορα για τον περιορισμό ατυχημάτων. Θα μπορούσε η αποφασιστική δράση να έρθει με τη μορφή ενός ισραηλινού πυρηνικού κτυπήματος σε αντεπίθεση όπλων στη Δαμασκό; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά σε μια στιγμή που το Ιράν  ταυτόχρονα εργάζεται για την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων και συσπειρώνει άλλα έθνη της Μέσης Ανατολής να ενωθούν εναντίον του Ισραήλ, το τέλος των καιρών με μάχες που προείπε η προφητεία στην Αγία Γραφή φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο.
Είσαι έτοιμος;
(Σημείωση: Θέλω να είμαι πολύ σαφής στη δηλωσή μου ότι δεν υποκρίνομε ότι γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο  ο Ησαΐας  στο 17:01 θα έρθει στην εκπλήρωση Θα μπορούσε να έρθει ως αποτέλεσμα του πολέμου ή με άλλα μέσα, ίσως ακόμη και με πράξη του. ο ίδιος ο Θεός. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην προσευχή μου, ότι ο Θεός θα με κάποιο τρόπο, να οικοδομήσει μια αντιστάθμιση της προστασίας γύρω από όλα αυτά που είναι άξιοι του ελέους όταν έρθει η ώρα για το Ησαΐας 17:01, πρέπει να πληρούνται και να παραδώσει για την ασφάλεια σύμφωνα με με το θέλημά Του.)            http://www.raptureforums.com/RaptureAlert/050613burdenofdamascus.cfm   Το άρθρο είναι από το Αμερικάνικό Rapture Forums.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου