Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Θεόκλητου που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων εξαιτίας προβλημάτων στο αναπνευστικό.

Όπως είπαν στο «Δόγμα» νοσοκομειακές πηγές, ο Μητροπολίτης δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά, είναι σε πλήρη διαύγεια και είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος με τους γιατρούς. Ο κ. Θεόκλητος ταλαιπωρείται επίσης από ένα κάταγμα που έχει υποστεί στο χέρι.
 

Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν γνωρίζουν το πότε θα δοθεί εξιτήριο στον Μητροπολίτη αλλά αυτό το οποίο σημειώνουν είναι πως η κατάσταση του παρά την σοβαρότητα της, είναι σταθεροποιημένη.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος, αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες σοβαρά προβλήματα υγείας, εξαιτίας των οποίων έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις ενώ τον οδήγησαν και σε παραίτηση από την θέση που κατείχε στο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.

Τον προηγούμενο μήνα τον επισκέφθηκε στο επισκοπείο όπου ζει, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και συζήτησε μαζί του για αρκετή ώρα.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος (Σετάκης) γεννήθηκε το 1930 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε θεολογία στην Αθήνα. Χειροτονήθηκε το 1958 Διάκονος και το 1960 Πρεσβύτερος. Από το 1968 διετέλεσε Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Ιωαννίνων. Εξελέγη Μητροπολίτης το 1975.            http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3076&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου