Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...



Παναγιώτης Μπαλαγιάννης ! Με τη βοήθεια του Θεού επιβιώνει άνετα χωρίς να έχει ανάγκη από ένα Κράτος που επιδιώκει να τον εξοντώσει βιολογικά!


ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ!
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙ…ΠΕΘΑΜΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ 
«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Ν΄ ΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ» ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...

· «Με αυτό που μας έχουν κάνει, δεν μπορείς πιά να ζήσεις στην Ελλάδα»
· «Θα υποχρεώσουν όλο τον κόσμο που κρατά τις παλαιές ταυτότητες που φέρουν το θρήσκευμα, να τις αλλάξουν»
· «Τους ζήτησα να μου βγάλουν διαβατήριο με το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου αλλά αρνήθηκαν. Μου ζήτησαν να βγάλω υποχρεωτικά καινούργια αστυνομική ταυτότητα. Όσα όμως κάνουν είναι παράνομα»
· «Την απόφαση του Θεού την τήρησα αλλά και ο Θεός με εξύψωσε. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα που το κράτος με θεωρεί ανύπαρκτο απ’ ότι ήμουν πριν από 4 χρόνια που ήμουν ένα υπαλληλάκι...»
Ο Παναγιώτης Μπαλαγιάννης με τη βοήθεια του Θεού επιβιώνει άνετα χωρίς να έχει ανάγκη το κράτος που επιδιώκει να τον εξοντώσει βιολογικά!

Ποιος είπε ότι το χάραγμα του Αντίχριστου είναι μακριά; 
Αντιθέτως, είναι εδώ, στην Ελλάδα. Τη χώρα –υποτίθεται- του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας η οποία εξολοθρεύει όποιον αρνείται να παραλάβει αστυνομική ταυτότητα!!!

Ως γνωστόν, ο Κώστας Σημίτης κατάργησε τις παλαιές ταυτότητες που ανέγραφαν το θρήσκευμα και επέβαλε τις καινούργιες που το απαλείφουν. 
«Η λέξη “ταυτότητα” ως έννοια σημαίνει ότι ο κάτοχός της ταυτίζεται πλήρως με το δελτίο ταυτότητας. Με αυτά όμως που περιγράφει η ταυτότητα που απαλείφει το θρήσκευμά μας δεν ταυτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οπότε, αυτό το κάνουν για να μας οδηγήσουν βιαίως στην άρνηση της πίστεώς μας», επισημαίνει ο Παναγιώτης Μπαλαγιάννης.
Ο 43χρονος Χριστιανός πολίτης, εδώ και 4 χρόνια επιβιώνει χωρίς αστυνομική ταυτότητα. Αποκλεισμένος από κάθε ασφάλεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς ΑΦΜ, αποκλεισμένος και από το να ταξιδέψει στο εξωτερικό, μια και δεν του χορηγούν ούτε διαβατήριο, στερείται της δυνατότητας ακόμη και να παντρευτεί!

Ο Π. Μπαλαγιάννης θεωρείται από την Πολιτεία κάτι σαν πεθαμένος, εάν όμως του ζητηθούν από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών τα στοιχεία, μπορεί και να οδηγηθεί στη φυλακή! 
«Μέχρι στιγμής ήμουν τυχερός και δεν με σταμάτησαν για έλεγχο», λέει, «αλλά αν με πιάσουν ας με πάνε φυλακή»!

Μοιάζει με έναν σύγχρονο φυγά, διωγμένος από το ελληνικό κράτος που θέλει να λέγεται δημοκρατικό αλλά με αυτά που επιβάλλει μοιάζει περισσότερο με τυραννικό καθεστώς, τύπου Διοκλητιανού!
Εκπληκτικά είναι τα όσα μας αποκαλύπτει ο 43χρονος Χριστιανός Παναγιώτης, κυρίως για το πώς καταφέρνει και επιβιώνει με τη βοήθεια του Θεού, τονίζοντας μάλιστα ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν από 4 χρόνια!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolididis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου