Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ένταση στο Άγιον Όρος – Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για πυροβολισμούς.

Συγκεχυμένες πληροφορίες από το Άγιον Όρος κάνουν λόγο για χρήση πυρομαχικών ή για βόμβα μολότοφ από τους έγκλειστους στο Κονάκι της Μονής Εσφιγμένου σήμερα το πρωί.

Πηγές από το Άγιον Όρος μιλώντας στο «Δόγμα» έκαναν λόγο για προσπάθεια επίδοσης απόφασης του Πρωτοδικείου στους Εσφιγμενίτες που ζουν στο κτίριο παρουσία αστυνομικής δύναμης. Κατά τις ίδιες πηγές οι μοναχοί και κάποιοι λαϊκοί συμπαραστάτες τους κινήθηκαν εναντίον του δικαστικού επιμελητή.

Γίνεται λόγος για θόρυβο ο οποίος ακούστηκε ο οποίος αποδίδεται είτε σε χρήση όπλου είτε σε χρήση αυτοσχέδιου πυρομαχικού ή ακόμη και σε βόμβα μολότοφ.

Τόσο το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους όσο και η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής δεν δίνουν πληροφορίες για το συμβάν ενώ το Γραφείο Τύπου της κεντρικής αστυνομικής διεύθυνσης στην Θεσσαλονίκη δηλώνει πως ακόμη δεν έχει ενημέρωση.

Άλλες πηγές σημειώνουν πως υπάρχει ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης κατά του δικαστικού επιμελητή και των αστυνομικών που τον συνόδευαν και δεν αποκλείουν να υπάρχει αστυνομική επιχείρηση.

Το «Δόγμα» μεταδίδει όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη αφού μέχρι στιγμής καμία επίσημη πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το συμβάν.







   http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3238&catid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου