Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

EIMAΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ;


Τίτλος: Αμπάς: Το Ισραήλ προσπαθεί να ξαναχτίσει τον  Εβραϊκό Ναό άλλη μια φορά ,αποδεικνύοντας την τάση του για θεατρινισμούς,είπε ο  Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς
τον περασμένο μήνα ενώ έκανε μια παθιασμένη έκκληση στον αραβικό κόσμο για να σταματήσει την ύπουλη         




Εβραϊκή οικοπεδοποίηση για να ξαναχτιστεί ο Εβραϊκός  Ναός στην ιστορική τοποθεσία της Ιερουσαλήμ στο
Όρος του Ναού! http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23952/Default.aspx?hp=article_title               Για άλλη μια φορά αποδεικνύει την τάση του για θεατρινισμούς. Ο Παλαιστίνιος ηγέτς  Μαχμούντ Αμπάς, τον περασμένο μήνα έκανε μια παθιασμένη έκκληση στον αραβικό κόσμο για να σταματήσει την ύπουλη εβραϊκή συνωμοσία για να ξαναχτίσουν τον εβραϊκό Ναό στην ιστορική τοποθεσία του - Ναός της Ιερουσαλήμ στο  Όρος του Ναού.
             Σε συνέντευξή του στην Al-Watan, εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας, ο Αμπάς κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την αντίληψη ότι οι «εβραϊκές οργανώσεις έχουν κάνει ξέφρενες προσπάθειες, τόσο ορατές όσο και κρυφές, για να ολοκληρωθεί η Ιουδαϊκή καταστροφή  του Al-Aqsa [τζαμί] και να αναλάβει τον έλεγχο του, ιδιαίτερα μετά τις επαναλαμβανόμενες εισβολές στο Al-Aqsa[Αλ-Ακτσά] και τις επιθέσεις εναντίον των προσκυνητών. "
            Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ότι η συνέντευξη αυτή αναφέρεται σε περιστατικά των εβραίων επισκεπτών στο Όρος του Ναού για την διάπραξη του αποτρόπαιου εγκλήματος λέγοντας προσευχές σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Αλλάχ.
           Αλλά ο  Αμπάς λέει ότι  νοείται να μιλάμε για αυτό που ονομάζεται «επικίνδυνες ανασκαφές του Ισραήλ που διεξάγει» στην περιοχή του Όρους του Ναού, ανασκαφές που φέρνουν συνεχώς στο φως περαιτέρω αποδείξεις για τη πόλη και την πλούσια εβραϊκή ιστορία του ιερού τόπου.
          "Όλες αυτές οι ενέργειες δείχνουν μια κακή και επικίνδυνη  πλοκή για να καταστρέψει το Al-Aqsa[Αλ-Ακτσα-Τέμενος του Ομάρ] και να οικοδομήσουν τον υποτιθέμενο Ναό», επέμεινε ο Αμπάς. "Δυστυχώς, αυτοί οι κίνδυνοι, οι οποίοι είναι σαφείς για όλους,πρέπει να δουν, πρέπει ακόμη να λάβουν την κατάλληλη αραβική απόφαση,την  ισλαμική και σε διεθνές επίπεδο."
Παλαιστινίοι παρακολουθήστε τα μίντια, τα οποία μεταφράζουν τη συνέντευξη, σημείωστε ότι η χρήση από τον Αμπάς του όρου "εικαζόμενος Ναός» είναι μέρος μιας συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας από την Παλαιστινιακή Αρχή να διαγράψει την εβραϊκή ιστορία, και ως εκ τούτου υποστηρίζει την κυριαρχία, στην Ιερουσαλήμ.
          Ο Αμπάς κρατιέται  ως ένας "μέτριος" ηγέτης από τους περισσότερους στη Δύση. Ο προκάτοχός του, Γιάσερ Αραφάτ, δεν ήταν. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι έπεισαν τον  πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον,για τον   εξτρεμισμό του Αραφάτ που ήταν αρνητικός  να αποδεχθεί ότι το Όρος του Ναού ήταν κάποτε το σπίτι του βιβλικού Ναού, και ήταν επομένως σημαντικό για τους Εβραίους.
Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί γιατί ο Αμπάς θα έχει διαφορετική μεταχείριση όταν αυτός έχει την ίδια ακραία θέση;              http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23952/Default.aspx?hp=article_title   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL TODAY: Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου