Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δαμασκός & Προφητεία: Είμαστε ακριβώς στην πόρτα σας.


 

              Αυτό το βίντεο από τον Rev Michelle Hopkins συμμερίζεται την προφητεία που εκτυλίσσεται τώρα στη Δαμασκό, μια προφητεία που έχει γραφτεί  πολύ καιρό πριν. Έχουμε φτάσει στην «πόρτα για τον Αρμαγεδδώνα», όπως προείπε από χιλιάδες χρόνια πριν;
         Με πολεμικά πλοία των ΗΠΑ διαφαινόμενα offshore, οι εκθέσεις των χημικών όπλων και η διάθεση εκδίκησης από το Ιράν σχετικά με την έλευση του Αρμαγεδδώνα, το έθνος της  Συρίας και η πρωτεύουσά της, η Δαμασκός, είναι στο επίκεντρο αυτού που ορισμένοι λένε ότι μπορεί να γίνει μια προφήτευση στην μάχη των βιβλικών διαστάσεων.
   

     "Πολλοί μαθητές του Λόγου του Θεού βλέπουμε μια σημαντική προσπάθεια προσέγγισης της αρχαίας προφητείας αναφορικά με το τέλος που εκπληρώνεται μπροστά στα μάτια μας», υποστηρίζει ο Καρλ Gallups, πάστορας, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας του "The Magic Man in the Sky: Αποτελεσματικά Υπερασπίζοντας τη χριστιανική Πίστη. "" Το πιο σημαντικό, είμαστε η πρώτη γενιά στην ιστορία για να δούμε ένα τέτοιο δραματικό και εντυπωσιακό γεγγονός. "
           "Ιδού, η Δαμασκός έχει ληφθεί μακριά από το να είναι μια πόλη, και πρέπει να είναι μια καταστροφική σωρός», δηλώνει ο αρχαίος προφήτης Ησαΐας. "Το φρούριο, επίσης, παύει από τον Εφραίμ, και το βασίλειο από τη Δαμασκό, και το υπόλοιπο της Συρίας: πρέπει να είναι όπως η δόξα των παιδιών του Ισραήλ, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων.  http://beforeitsnews.com/prophecy/2013/09/damascus-prophecy-we-are-right-at-the-door-2453294.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου