Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ: «ΘΕΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ»!!!

Αυτές είναι οι δύο πιο πρόσφατες ψευτοαποκαλύψεις/οράματα που κατακλύζουν με απίστευτη ταχύτητα ολόκληρο το διαδίκτυο, ως δήθεν Θείες Αποκαλύψεις: 

Π.Ελπίδιος Συγκλονιστικό όραμα της Θεοτόκου για το Άγιον Όρος. 

Π.Ελπίδιος.Συγκλονιστικό επίκαιρο μήνυμα του Θεού Πατέρα για τα επερχόμενα. 

Θα βρείτε επίσης αμέτρητα κείμενα με τις ίδιες ακριβώς ορολογίες:


’Θεέ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, έρωτας ,ερωτόλογα, ερωτευμένος, χάδια και φιλιά προς το Θείο Βρέφος, στοργική ΜΗΤΡΙΚΗ ευσπλαχνική καρδιά, μωρά, μωρομάνα, ο Θεός είναι μάνα, ο Θεός έχει ανάγκη τον έρωτά μας, σας κρύβω στην καρδιά μου, κρύψτε με στη δική σας, λατρέψτε τον Γιο Μου σαν μωρό γιατί αυτή είναι η αποκάλυψη των εσχάτων ημερών για τα παιδιά Του που μέχρι τώρα Εγώ σας την έκρυβα. .. Καλούμαστε διαρκώς να επαναλαμβάνουμε στην προσευχή μας ‘’Θεέ είμαστε ερωτευμένοι με σένα’’… και το χειρότερο ο ίδιος ο Θεός επαναλαμβάνει διαρκώς πως είναι ερωτευμένος με τα δημιουργήματά του, με τον καθένα από μας. κτλ κτλ

Με όλες αυτές τις πλάνες διαποτίζει ο π.Ελπίδιος τα κηρύγματά του, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του για ‘’επιτάφιο της Ελλάδας’’ και πόλεμο, από το Πάσχα του 2012,τον Ιούνιο, τον Δεκαπενταύγουστο, φέτος το Πάσχα, την Πεντηκοστή και έχουμε συνέχεια.Προσεύχεστε να λάβει τέλος αυτό το μαρτύριο. 

Δυστυχώς, αυτές οι πλάνες τυπώνονται και μοιράζονται με κάθε τρόπο, διαδικτυακά και όχι μόνο, τρομοκρατώντας τον κόσμο και παραπλανώντας τους πιστούς με ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ και οδηγώντας τους σε  ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, εφόσον καταλήγουν να προσεύχονται με ερωτόλογα στον θεό του έρωτα (τον Θεό της καρδιάς του) και ΟΧΙ  στον Πατέρα του Ιησού Χριστού.

Ο Ιησούς Χριστός δεν έχει καμία σχέση με όλες αυτές τις εκτρωματικές περιγραφές του προσώπου του. 
Ο Ιησούς Χριστός βρίσκεται πάνω από κάθε ΑΡΧΗ,ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ. 
ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ, δεν έχει ανάγκη να τον αγκαλιάσουμε στοργικά σαν μωρό, ούτε την προστασία μας χρειάζεται, όπως δήθεν μας αποκαλύπτουν αυτές οι εξευτελιστικές διδασκαλίες/ Σημεία των εσχάτων και του αντίχριστου πνεύματος.

Παρακάτω, στο δήθεν συγκλονιστικό όραμα της, η Θεοτόκος μας προτρέπει να τονίσουμε την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ του Ιησού. Ο Ιησούς παρουσιάζεται κουρασμένος ,να έχει ανάγκη την προστασία μας και καλούμαστε να τον κρύψουμε στην αγκαλιά και την καρδιά μας για να τον προστατέψουμε από τον διωγμό του Εωσφόρου.

Πλήρης υποβάθμιση της θεικής Του φύσης.
Έργο πνεύματος πλάνης.

============================================================================================

''Μιλήστε και τονίστε την ανθρώπινη φύση του Μονογενή μας Ιησού. 
Βοηθείστε τον κόσμο να Τον ερωτευθεί σαν κάτι δικό τους και όχι μόνο σαν Θεό τους, 
γιατί τότε μόνο θα μπορέσουν να Του δώσουν όσα χρειάζεται σαν άνθρωπος 
για να ξεκουραστεί στις καρδιές τους. 
Σαν Θεός, Εκείνος θα τους κρατά αγκαλιά για να τους προστατεύει, 
μα σαν άνθρωπος, έχει ανάγκη να κρατηθεί από αυτούς στην αγκαλιά τους 
στον δεύτερο διωγμό που τώρα θα περάσει.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου