Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι Ρώσοι θα πάρουν το νέο δελτίο ταυτότητας μέχρι το 2017.Περιέχει το τσιπ με το 666.BINTEO-ΦΩΤΟ.

        Οι Ρώσοι πολίτες θα είναι σε θέση να λάβουν τη νέα ταυτότητα από το 2017, δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης , Alexander Aksenov.
         Αναμένεται ότι το έγγραφο θα είναι μια πλαστική κάρτα, με την οποία να εξακριβώνεται η ταυτότητα του προσώπου και περιέχει τσιπ που θα είναι το κλειδί για τα προσωπικά δεδομένα.
         Ο επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης ,Konstantin Romodanovskiy,είπε ότι αν θα εφαρμοστεί αυτή η e-κάρτα, πολλοί θα αρνηθούν να την πάρουν επειδή περιέχει  σφράγισμα στο διαβατήριό τους, με μόνιμη ή προσωρινή εγγραφή.
           Πώς νιώθετε για τη σχεδιαζόμενη εισαγωγή των ηλεκτρονικών διαβατηρίων και ταυτοτήτων; Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα οφέλη των νέων τύπων των εγγράφων; Υποστηρίζετε την κατάργηση της έντυπης μορφής των εγγράφων αυτών; Τα ρωσικά διαβατήρια θα καταργηθούν από το 2016.


Η πλαστική κάρτα θα αντικαταστήσει το χαρτί στα ρωσικά διαβατήρια το 2016, όπως αποδεικνύεται από την ενημερωμένη έκδοση του εγγράφου, που δημοσιεύθηκε στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης.
Ο Χάρτης περιέχει τα κύρια έγγραφα ταυτότητας στο εσωτερικό της χώρας. Έγγραφα για παιδιά έως 14 ετών, προτείνετε η έκδοσή τους χωρίς εικόνες, τόσο οι ενήλικες όσο και τα προσωπικά δεδομένα, σχετικά με αυτό, θα βάλουν τη φωτογραφία τους. Ο Χάρτης θα επεξεργαστεί για 10 χρόνια από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης.
"Το Ρωσικό διαβατήριο, η ταυτότητα του πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θα θεωρείται ως το κύριο έγγραφο ταυτότητας του πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που θα το διατηρεί και θα ακυρώσει εντός της περιόδου ισχύος της  αντικαταστώντας την ταυτότητα," - είπε σε μια νέα έκδοση, το FMS νομοσχέδιο.
 

Россиян ждёт алкоголь по карточкам?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου