Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ομπάμα: "Δεν σκέφτομαι την ασφάλειά μου" ,είπε με αφορμή τον Κένεντυ.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει ότι δεν σκέφτεται την ασφάλειά του σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, 50 χρόνια μετά την δολοφονία του 35ου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι.
"Δεν το σκέφτομαι αυτό", απάντησε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ σε ερώτηση που του έκανε για την ασφάλειά του η δημοσιογράφος Μπάρμπαρα Ουόλτερς στο δίκτυο ABC.

Ο Ομπάμα απέδωσε αυτήν την ηρεμία που αισθάνεται στην Μυστική Υπηρεσία, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία του και η οποία κάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, "μια εξαιρετική δουλειά κάθε μέρα".
"Προφανώς η τραγωδία (με τον Κένεντι) μετέβαλε την Μυστική Υπηρεσία με πολλούς τρόπους, αλλά κάνουν μια εξαιρετική δουλειά και ευτυχώς (η ασφάλεια) δεν είναι κάτι στο οποίο ξοδεύω τον χρόνο μου", σημείωσε ο Ομπάμα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε εξάλλου αναφερόμενος στον Κένεντι ότι εξακολουθεί να έχει μεγάλη απήχηση στην χώρα επειδή "αιχμαλώτισε τον ιδεαλισμό" των Αμερικανών μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και επειδή οι άνθρωποι θαύμαζαν τον δυναμισμό και την ευφράδειά του.
"Πραγματικά συγκινούσε τους ανθρώπους με έναν τρόπο που εξακολουθεί να έχει απήχηση και σε μας σήμερα", σημείωσε ο Ομπάμα αναφερόμενος στον JFK.    ΣΧΟΛΙΟ:Απότην άλλη υπάρχει εκείνηη προφητεία του Αγίου γεωργίου του Χοζεβά<<'Οταν πιάσουν και σκοτώσουν αυτόν που το όνομά του αρχίζει από Ο τότε τα νέα θα τρέχουν πολύ γρήγορα.>>Αυτοί που έφυγαν και το όνομά τους άρχιζε από Ο ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και ο Ούγκο Τσάβες αλλά η προφητεία δεν εκπληρώθηκε.Καιρός ο Ομπάμα να πάρει τα μέτρα του,γιατί κι αυτός από Ο αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου