Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το Ισραήλ προειδοποιεί για έκρηξη σε "Βαλίτσα πυρηνικών" στη Νέα Υόρκη ή στη Μαδρίτη,μετά την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν!

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου επέκρινε την πυρηνική συμφωνία ως "ιστορικό λάθος" και επιφυλάσσεται του δικαιώματός της χώρας του να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
"Σήμερα ο κόσμος έγινε ένα πολύ πιο επικίνδυνο μέρος, επειδή το πιο επικίνδυνο καθεστώς στον κόσμο έκανε ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση των πιο επικίνδυνων όπλων στον κόσμο», είπε.


      " Η κακή συμφωνία που υπεγράφη με το Ιράν δίνει ακριβώς αυτό που ήθελαν - μια σοβαρή αποδυνάμωση των κυρώσεων καθώς και τη διατήρηση των πιο σημαντικών τμημάτων του πυρηνικού του προγράμματος, "πρόσθεσε ο Bennett . «Αν στα επόμενα πέντε χρόνια μια βαλίτσα με πυρηνικά εκραγεί  στη Νέα Υόρκη ή τη Μαδρίτη, θα είναι λόγω της συμφωνίας που υπεγράφη σήμερα το πρωί. Υπάρχει μια μακρά πορεία μπροστά, και θα συνεχίσει να ενεργεί σε όλα τα επίπεδα. "  http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/.premium-1.559781          
                                           Ο Truthtube 451 λέει .... Το Ισραήλ  αναπόφευκτα αποκαλέι αυτή μια κακή συμφωνία. Ένα μέλος της Κυβερνητικής  έχει προειδοποιήσει ακόμη και με επίθεση στην Μαδρίτη εξαιτίας αυτής της ιρανικής πυρηνικής συμφωνίας!
         Οι αθώοι πολίτες του Ιράν υπήρξαν θύματα από τις σκληρές κυρώσεις που επιβάλλονται στη χώρα και σκεφτόμαστε για το χρόνο του  πόνου που διευκολύνθηκε. Προσωπικά, είμαι εχθρός τους , το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να επιλέξουν, δεν πρέπει να επιτραπεί στο Ιράν να έχει τη δική του πυρηνική ενέργεια. Αλλά αυτό είναι απλώς άλλο ένα παράδειγμα για το Ισραήλ, είναι ένας νόμος για τον εαυτό τους, και το κύριο πρωταγωνιστικό μέσο στη Μέση Ανατολή, για να υποστηρίξει τον κόσμο.   http://news.sky.com/story/1172861/iran-nuclear-deal-reached-at-talks-in-geneva        AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΧΑΑΡΕΤΖ ΚΑΙ ΤΟ NEWS.SKY.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου