Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Ιρανική στρατιωτική τηλεόραση έδειξε τα σχέδια για το βομβαρδισμό του Τελ Αβίβ και της Αμερικής.Οι στόχοι.

"Και θα τους  ευλογήσω, και κατάρα σε αυτόν που σου αντιστέκεται: και σε σένα θα ευλογηθούν όλες οι φυλές της γης." Γένεση 12:03


Iranian TV aired a program showing computerized shots of Tel Aviv being bombed by Iran in retaliation for an American or Israeli strike on Iran. (screen capture: YouTube)

 Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα ήταν να δώσει στο Ιράν όλο το χρόνο και το χώρο που χρειαζόταν για να βελτιώσει και να εμπλουτίσει ουράνιο σε πυρηνικούς αντιδραστήρες για να κατασκευάσει βόμβες που θα έχουν απολύτως στόχο το έθνος του
Ισραήλ. Iranian TV aired a program showing computerized shots of Ben Gurion Airport being bombed by Iran in retaliation for an American or Israeli strike on Iran. (screen capture: YouTube)
Είστε βλέποντας τον Χίτλερ της γενιάς μας ,να προετοιμάζετε για την ημέρα που θα οδηγήσει ίσως μια διεθνή επίθεση κατά του Θεού ,του περιούσιου λαού και της πατρίδας του.
Η Ιρανική κρατική τηλεόραση την Παρασκευή πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ που διαθέτει σε ηλεκτρονικό βίντεο με πυραύλους του Ιράν να βομβαρδίζουν το Τελ Αβίβ, τη Χάιφα, το αεροδρόμιο Ben Gurion και τον πυρηνικό αντιδραστήρα Dimona σε μια υποθετική αντίποινα για ένα ισραηλινό ή αμερικανικό βομβαρδισμό στην Ισλαμική Δημοκρατία. Iranian TV aired a program showing computerized shots of Tel Aviv being bombed by Iran in retaliation for an American or Israeli strike on Iran. (screen capture: YouTube)
Η Ιρανική τηλεόραση μετέδωσε ένα πρόγραμμα που δείχνει μηχανογραφικά πλάνα του Τελ Αβίβ που βομβαρδίστηκε από το Ιράν σε αντίποινα για μια αμερικανική ή ισραηλινή επίθεση στο Ιράν.
Τα  ιρανικά άρματα και πυραύλοι εμφανίζονται, επίσης, στη διεξαγωγή προσομοίωσης κτυπήματος στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln, Ντάουνινγκ αμερικανικά αεροσκάφη και εντυπωσιακοί αμερικανικοί στρατιωτικοί στόχοι στον Περσικό Κόλπο.
Το βίντει μεταδόθηκε μέσα σε μια σαφή κλιμάκωση της αντι-αμερικανικής ρητορικής και ακόμη και τις ενέργειες του Ιράν: Το Σάββατο, ο Ιρανός ναύαρχος ανακοίνωσε ότι από το Ιράν είχαν αναχωρήσει πολεμικά πλοία στο Βόρειο Ατλαντικό, ενώ ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ ,κατήγγειλε τους Αμερικανούς ως ψεύτες ,που  ενώ υποστήριζαν ότι ήταν φίλοι του Ιράν, θα "έριχναν" το καθεστώς του αν μπορούσαν. Είπε επίσης ότι ήταν «διασκεδαστικό» ότι οι ΗΠΑ θεωρούν πως το Ιράν θα μειώσει τη συμμετοχή του στις «αμυντικές ικανότητες."
Η ταινία, με τίτλο «Ο εφιάλτης της Vultures," ανοίγει με τον Ανώτατο Ηγέτη, Χαμενεΐ,σε ομιλία στην στρατιωτική ακαδημία σε πτυχιούχους το 2011, η προειδοποίηση: "Όποιος σκέφτεται την επίθεση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν θα πρέπει να είναι έτοιμος να λάβει ισχυρά χαστούκια και γροθιές σιδήρου από τις Ένοπλες Δυνάμεις . "
"Και η Αμερική, με τις περιφερειακές μαριονέτες της και το σκυλί της φρουράς του - το σιωνιστικό καθεστώς - θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απάντηση του ιρανικού έθνους σε κάθε είδους επίθεση, επιθέσεις ή ακόμη και απειλές θα είναι μια απάντηση που θα τους κάνει να καταρρεύσουν από μέσα",  δείχνει να λέει η ταινία.
Στη ρύθμιση με δραματική μουσική, το βίντεο δείχνει ιρανικά άρματα και πυραύλους διεξάγουν κτυπήματα στην πλατεία του Τελ Αβίβ Kikar Hamedina, τους ουρανοξύστες Azrieli Towers, και στο κεντρικό συγκρότημα  του Ισραηλινού Στρατού Kirya, καθώς και στο αεροδρόμιο Ben Gurion International Airport, Technion της Χάιφα, σε στρατόπεδα  και αεροπορικές βάσεις, και στο πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα. obama-creates-us-united-states-iran-chamber-of-commerce-restores-commercial-flights-antisemitic-israel
Το κτύπημα στο κεντρικό κτίριο διοίκησης του Ισραήλ φαίνεται να λαμβάνει χώρα ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρτ και ο πρώην υπουργός Άμυνας Αμίρ Πέρετζ - ο οποίος υπηρέτησε υπό την ιδιότητα αυτή κατά τη διάρκεια του 2006 στον Δεύτερο Πόλεμο του Λιβάνου - είναι μέσα σε συνεδρίαση.
Τα αποσπάσματα από τα κτυπάματα των αρμάτων στο Ισραήλ διανθίζονται με τους πυροβολισμούς του ισραηλινού προσωπικού έκτακτης ανάγκης κατά την εκκένωση τραυματιών από Ισραηλινούς αμάχους και στρατιώτες, ενώ οι σειρήνες από τηναεροπορική επιδρομή ουρλιάζουν.
Ένα μπαράζ πυραύλων φέρνει κάτω ουρανοξύστες του Τελ Αβίβ σε ένα τελικό χτύπημα.
Στη συνέχεια, τα  Ιρανικά υεθωρακισμένα  και πυραύλοι επιτίθεται στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln  μέσα  στα στενά του Ορμούζ στον Περσικό Κόλπο. Οι ιρανικοί πύραυλοι εμφανίζονται να καταρρίπτουν πολλά αμερικανικά αεροσκάφη πριν από τη βύθιση του πλοίου  των ΗΠΑ. Σε σμίκρυνση σε ένα χάρτη της Μέσης Ανατολής σημειώνονται οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, ιρανικοί πυραύλοι στη συνέχεια κτυπούν εντυπωσιακά τους αμερικανικούς στρατιωτικούς στόχους και ένθεν του Περσικού.
Τον Νοέμβριο, η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ένα μικρότερο φιλμάκι που δείχνει ιρανικούς πυραύλους που στοχεύουν ισραηλινές πόλεις.
Οι Ιρανοί ηγέτες έχουν κάνει επανειλημμένες απειλές ότι θα εξαφανίσουν το Ισραήλ από τον χάρτη, και έχουν απειλήσει να εξολεθρεύσουν το Τελ Αβίβ αν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν δεχτούν επίθεση από τη Δύση.           ΠΗΓΕΣ:   http://www.timesofisrael.com/iranian-tv-airs-simulated-bombing-of-tel-aviv/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter    KAI http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=16460   AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ TIMES OF ISRAEL KAI NOW THE END BEGINS : Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου