Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Το Ισραήλ θα «Καταστρέψει»το Τζαμί Αλ-Ακσά(Τέμενος του Ομάρ) για να κατασκευάσει τον " Εικαζόμενο " 'Ναό!

Η Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) έχει εντατικοποιήσει την δυσφήμηση  ότι το Ισραήλ θα "καταστρέψει" το τέμενος Aλ-Ακσά στο Όρος του Ναού, στην Ιερουσαλήμ, για την κατασκευή του "δήθεν" Ναού.
Η ανώτατη θρησκευτική αρχή της PA, ο Μουφτής Μοχάμεντ Χουσέιν, υποστήριξε στα τέλη Μαρτίου ότι το Ισραήλ είχε κάνει μια "απόπειρα ... στο lay [ing] τα χέρια για τον ευλογημένο τζαμί Αλ - Άκσά ... [και] πέρα ​​από την απειλή της καταστροφής του Aλ-Ακσά (Τζαμί) για να αποδείξει ότι ο υποτιθέμενος ναός ήταν στα ερείπια του τζαμιού. " download (1)

Η Παλαιστινιακή Media Watch μεταφράζει τα σχόλια που έγιναν από τον ίδιο τον μουφτή, ο οποίος το 2012 ζήτησε δημοσίως  τη γενοκτονία του εβραϊκού λαού.
Οι παρατηρήσεις έγιναν πριν από την πρόσφατη σειρά των αραβικών εξεγέρσεων στο Όρος του Ναού, στην Ιερουσαλήμ,που μαίνεται από την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία η ισραηλινή αστυνομία έχουν υποστεί επίθεση με πέτρες και μολότωφ, και έχουν βάλει όρια  στους μουσουλμάνους επισκέπτες καθώς και στους  εβραίους επισκέπτες. Καταστρέφουν για να «στήσουν αυτό που αποκαλούν « ο Ναός »


Ομοίως ο Χαλίντ Μίσμαρ, πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του Παλαιστινιακού Εθνικού Συμβουλίου, στο νομοθετικό σώμα της Παλαιστινιακής Οργάνωσης για την Απελευθέρωση (ΟΑΠ) επανέλαβε τις προτάσεις στις 30 Μαρτίου σχετικά με τους επίσημους στην  PA τηλεόραση.
"Τώρα θέλουν να διαιρέσουν το τζαμί Aλ-Ακσα (δηλαδή, το Όρος του Ναού Plaza). Επίσης, θέλουν να καταστρέψουν το τζαμί Aλ-Ακσα και να κατασκευάσουν αυτό που αποκαλούν« ο Ναός »στο σημείο που είναι το τζαμί Αλ-Ακσά», τόνισε ο Mίσμαρ. a," remarked Mismar. Την ίδια ημέρα, η επίσημη PA τηλεόραση μεταδίδει μια γελοιογραφία από την ιορδανική εφημερίδα Al-Dustur στην εκπομπή Κύκλος Εκδηλώσεων του.
Η γελοιογραφία απεικονίζει το Ισραήλ ως ένα τερατώδη στρατιώτη που τρώει το "Θόλο του Βράχου", ενώ ένας ακτιβιστής της Χαμάς κρατά μια σημαία με τη λέξη "Land," και ένας Φατάχ ακτιβιστής κατέχει μια σημαία με τη λέξη "Ημέρα".
"Ημέρα της Γης" είναι μια εκδήλωση στην οποία οι εξτρεμιστικές Άραβες διαμαρτύρονται για τις εβραϊκές νίκες στους πολέμους που ξεκίνησαν από τις αραβικές χώρες από το 1948,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου