Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Το όραμα της Νέας Υόρκης που έγινε σκόνη από την ρωσική εισβολή και τον πόλεμο (Εντός χριστιανοσύνης) - Hagmann \ Hagmann με τον Steve Quayle και τον Henry Gruver.

ΣΧΟΛΙΟ:H είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ,αν και από διαφορετικό δόγμα,εν τούτοις αναφέρεται στον Χριστιανικό διωγμό που έρχεται,την Πανθρησκεία με τον  ηγέτη της μίας θρησκείας και τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο.    Το συναρπαστικό Hagmann και Hagmann εμφανίζεται με καλεσμένο τον συγγραφέα και ομιλητή Steve Quayle και τον ευαγγελιστή Henry Gruver , όπου περιγράφεται η προφητική του όραση από το 1986 , με την οποία τα τρέχοντα γεγονότα δείχνουν να είναι σχεδόν κατά την ώρα της εκπλήρωσης.
Ο Gruver έδωσε λεπτομέρειες για τα Ρωσικά πολεμικά πλοία στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και τη βορειοδυτική ακτή του Ειρηνικού , πώς είδε πυραύλους "να κάνουν τη Νέα Υόρκη  σκόνη ", και πολλά άλλα που θα στείλει ρίγη μέχρι την σπονδυλική στήλη σας , ειδικά όταν αναλογιστεί κανείς πόσο πολύ κοντά είμαστε στα σημάδια που είδε πριν από λίγο καιρό που οδηγούν στην προφητεία του .
Ο Quayle παρέχει στη συνέχεια περαιτέρω απόδειξη του προφητικού χαρακτήρα του οράματος του Gruver  , με ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες διακοπές στο αεροδρόμιο και τις στρατιωτικές κινήσεις , όλα στην πρώτη ώρα της παράστασης .
 Αργότερα στην επίδειξη, η συζήτηση οδηγείται στον πόλεμο κατά της χριστιανικής εκκλησίας , η «άνετη» αποστασία και το πώς οι διδασκαλίες από ορισμένους ηγέτες της εκκλησίας θα μεταβληθούν από τις διδασκαλίες των παλαιών και περιλαμβάνουν πλέον μια παγκόσμια απάτη .
 Πρόκειται για μια παράσταση που κανείς δεν θέλει να χάσει .




Μια μάχη γίνεται εντός της χριστιανικής εκκλησίας .Μπορούμε να δούμε το σχηματισμό και την γρήγορη επιτάχυνση και σήμερα , όπως το πραγματικό χριστιανικό δόγμα θα μεταβληθεί σε αποστασία , αφού πολλές εκκλησίες μας παραμένουν σιωπηλές .Καθώς ο κόσμος βαδίζει σε ένα μόνο σημείο  διακυβέρνησης , έτσι είναι και η χριστιανική εκκλησία βαδίζοντας σε ένα μοναδικό σημείο  ηγεσίας .Η ηγεσία , όμως , δεν θα αγκαλιάσει τις αληθινές και ακριβής διδασκαλίες και το δόγμα του Ιησού , αλλά μια " άνετη" αποστασία που θα περιλαμβάνει μια παγκόσμια απάτη .Αυτή δεν είναι μάχη μόνο του δόγματος , αλλά μια μάχη για τις ψυχές μας .http://wwwwakeupamericans-spree.blogspot.gr/2014/06/vision-of-nyc-turned-to-dust-from.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WAKE UP AMERICANS-SPREE¨Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου