Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αμβρόσιος: «Προετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου»

«Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …….»γιουσουφάκια»! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!» σημειώνει στο άρθρο του που ανέβασε στο προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή την επέτειτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Πότε θα συμβεί;
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος το προβλέπει το 2034 ωστόσο ταυτόχρονα προειδοποιεί τους χριστιανούς ότι όλα τα σημάδια δείχνουν ότι προετοιμάζεται η έλευση του Αντίχριστου.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης θα κυβερνήσει τον κόσμο για ένα διάστημα αλλά στην συνέχεια θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το άρθρο με τις προβλέψεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου:

Και για να κλείσουμε την παράγραφο αυτή θα σημειώσουμε, ότι όλα αυτά, προετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο για ένα διάστημα, έπειτα δε θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, η Μέλλουσα κρίση και Ανταπόδοση, οπόταν θα βασιλεύσει ο Σωτήρ του κόσμου ο Χριστός!
Γι’αυτό τό λόγο εμείς οι χριστιανοί, που πιστεύουμε στο Χριστό και ζούμε βιωματικά το Νόμο Του, ομολογούμε καί διακηρύσσουμε: «προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος».
Άλλωστε μη λησμονείτε, παρακαλώ, ότι η Χώρα μας σήμερα Κυβερνάται από μιά ξένη Τριανδρία αλλοδαπών, (λέγε με «Τρόϊκα»), εμείς δε, δυστυχώς, χορεύουμε σε όποιο ρυθμό μας καθορίζει εκείνη με τα όργανά της!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι «οικονομικοί Μετανάστες» στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται!
Είμεθα σχεδόν βέβαιοι, ότι έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας, οι Μουσουλμάνοι ως Μετανάστες, θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: «28η Οκτωβρίου …….2034! Η άλωση της Ελλάδος! Η κατάκτηση της Ευρώπης!
Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ……» Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …….»γιουσουφάκια»! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!http://www.tribune.gr/religion/news/article/85840/amvrosios-proetimazoun-tin-elefsi-tou-antichristou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου