Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Nα είστε έτοιμοι,ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως.Τα Η.Ε. θα τις παραδώσουν στον αντίχριστο.Φωτό και βίντεο.

Το Ορος Χερμόν είναι μια ιστορική Βιβλική περιοχή,που ακόμα και στην σημερινή εποχή έχει πνευματική σημασία.Είναι η περιοχή που έπεσε το Τάγμα του Εωσφόρου με τους Αγγέλους του,κατά την πτώση του Αδάμ και της Εύας,από τον παράδεισο,μετά την παρουσία του Θεού,και η ακριβή τοποθεσία όπου ο Ιησούς Χριστός ανακηρύχθηκε ως ο Μεσσίας δια στόματος των μαθητών.Αυτό   είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι είχε γίνει αυτή η διακήρυξη ενώπιον του εχθρού-στο ίδιο το  μέρος του κακού σατανά — στη βάση του βουνού Χερμόν κοντά στο άγαλμα του Παν (το σπήλαιο      του Πανός — που 
εκπροσωπείται ο Σατανάς).Βρίσκεται 25 μίλια βόρεια από τη θάλασσα της Γαλιλαίας και στη βάση του
βουνού Χερμόν,ο Καίσαρας Φίλππος, είναι η θέση μιας από τις μεγαλύτερες πηγές  στον Ιορδάνη ποταμό.Αυτό το άφθονο νερό έκανε την περιοχή πολύ εύφορη και ελκυστική για θρησκευτική λατρεία. Στην ελληνιστική και ρωμαϊκή περίοδο κτίστηκαν πολυάριθμοι   ναοί σε αυτή την πόλη.    
                                                                                                                        Το Σπήλαιο του Παν.
Τι ακριβώς είναι το σπήλαιο του Πανός, και ποια είναι η σημασία, πνευματικά;


Την άνοιξη  προέκυψε το μεγάλο σπήλαιο, το οποίο έγινε το κέντρο της ειδωλολατρικής λατρείας. Ξεκινώντας τον 3ο αιώνα π.χ., οι θυσίες ξεκίνησαν στο σπήλαιο ως προσφορές στο Θεό Παν. Πολλάκις, οι θυσίες ήταν ανθρώπινες, κυρίως βρέφη και παιδιά, αλλά μερικές φορές αποτελέσθηκαν από  προσφορές με ζώα.


Ο Παν είναι ο Θεός  των αιγοειδών μισός-άνθρωπος του τρόμου (από την οποία προήλθε η λέξη "πανικός"), και  απεικονίζεται συχνά να παίζει τον αυλό. Αυτή η πόλη γνωστή ως Πανιάς  έχει    αλλαχτεί στην αραβική γλώσσα από την αρχική της επωνυμία στο σύγχρονο όνομα Μπανιάς.              Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica γράφει ότι Χερμόν σημαίνει "Απαγορευμένη χώρα." Τον 4ο αιώνα ο μεταφραστής της λατινικής γλώσσας Vulgata, Jerome, ερμηνεύει τον Χερμόν ως «Ανάθεμα». Το Ορος  Χερμόν ήταν λιμάνι για την είσόδο σε μια ομάδα σατανικών πεσμένων άγγελων που θα καταστρέψουν   την ανθρώπινη φυλή στις ημέρες του Νώε, γνωστoί ως οι «Πεπτωκότες Άγγελοι».  Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια καθαρή, αδιάφθορη γραμμή αίματος μέσα από την οποία ο Ιησούς θα έρθει σε αυτόν τον κόσμο .Οι  Εβραίοι αδιάφθοροι πρόγονοι εξ αίματος που υπάρχουν σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της μεγάλης θλίψης. Τούτου λεχθέντος, ο Σατανάς έχει επίσης μία καθαρή, αδιάφθορη γραμμή αίματος, μέσω της οποίας   ο ψευδής Μεσσίας, ο Αντίχριστος, θα έρθει σε αυτόν τον κόσμο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σατανάς     είναι ο βραχίονας πλοίαρχος, ο πατέρας των ψεμάτων, και ο Μέγας πλαστός καλλιτέχνης. Ό, τι κάνει ο Θεός, αυτός το  αντιγράφει στο σκοτάδι,σε πνευματικά μέρη.Αυτή η γραμμή αίματος  έχει κρατηθεί ζωντανή σήμερα, ξεκινώντας από τους πεσμένους αγγέλους (Νεφελίμ), που βρίσκονται τώρα μέσα    από τις γραμμές των Luciferians(Σατανιστών), κοινώς γνωστοί ως  Illuminati,(Ιλουμινάτι),Ελευθερο-Μασόνοι,Ελιτιστές, κλπ. Αυτοί οι άνθρωποι θα παίξουν και ενεργά παίζουν σημαντικό ρόλο στο τέλος των  χρονικών εκδηλώσεων, αυτοί επί του παρόντος διαφθείρουν την ανθρωπότητα, εξαπατούν, και επιφέρουν τη  νέα παγκόσμια τάξη, με την οποία ο Αντίχριστος  στη συνέχεια βήμα προς βήμα θα έρθει ως ο ένας παγκόσμιος ηγέτης, και στη συνέχεια, ψευδής Μεσσίας.Βρίσκονται παντού, σε παγκόσμιο επίπεδο,στο Χόλλυγουντ,στις τράπεζες, στις μεγάλες επιχειρήσεις,στα  κυβερνητικά γραφεία, τη μουσική βιομηχανία, στα μέσα ενημέρωσης, τα Ηνωμένα Έθνη και αλλού.Είναι φανερό  ότι ο Σατανάς και οι πεσμένοι άγγελοι του έχουν αναπτύξει αυτούς τους πονηρούς  κακούς με     σχέδιο από την αρχή! Επιπλέον, οι Νεφελίμ είναι εδώ ανάμεσά μας σήμερα!


Μπορούν να εμφανιστούν με πολλούς τρόπους: σαν άνθρωποι,σαν δαίμονες, ή παραμένουν εντελώς αόρατοι, λειτουργούν στις σκιές. Είμαστε στα πρόθυρα της  εμφάνισης του Αντίχριστου, που θα προέρχεται από Ορος Χερμόν — τα Ηνωμένα Έθνη, ΝΤΠ, Iλουμινάτι, Νεφελίμ, Ελευθερομασόνοι, Eλιτιστές, σπειροειδές φίδι, όπως προηγουμένως αναφέρεται. Θα επαναλάβω ότι αυτή είναι μια φυλή των οποίων οι πρόγονοι εξ αίματος έχουν διατηρηθεί καθαροί (κακοί) από τον Εωσφόρο και το ένα  τρίτο των αγγέλων που πετάχτηκαν από τον ουρανό.Πρέπει να θεωρούμε ότι είναι απλώς μια 
σύμπτωση το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τοποθετήσει το μεγαλύτερο στρατηγείο τους   και σημαντικότερη βάση στην κορυφή του βουνού Χερμόν — στο υψηλότερο σημείο — ακριβώς όπου αποβιβάστηκαν οι πεσμένοι άγγελοι; Ο τόπος όπου η αρχαία λατρεία του Βάαλ και αίμα της θυσίας έλαβε χώρα; Το μέρος που έχει σημανθεί πνευματικά ως κακό!Οι Πύλες της Κολάσεως στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες από το ¨Ορος χερμόν σήμερα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου