Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο Ελληνισμός δεν είναι κράτος με γεωγραφικά όρια, ο αρχαίος πολιτισμός, τα γράμματα οι τέχνες, η φιλοσοφία κλπ κλπ  ήταν είναι και θα είναι οικουμενικές – παγκόσμιες καμία χώρα και κανένας πολιτισμός δεν μπορεί να σταθεί στον πλανήτη Γη χωρίς τον Ελληνισμό. Αυτό είναι μια βαρειά  κληρονομιά για όλους τους Έλληνες έως του αιώνος.
Οι πρόγονοι μας οι οποίοι  έδωσαν την φιλοσοφία και την γνώσιν, την επιστήμη και την ανθρώπινη τρόπον τινά ιδιότητα με όλην τους την προσπάθεια κατάλαβαν ότι κάτι λείπει δεν μπόρεσε η φιλοσοφία η τεχνολογία η ανθρώπινη αποκάλυψης να το πάρει και κατάλαβαν ότι πρέπει να δούμε το αίτιο γιατί να εμείς ανακαλύψαμε τα μόρια τα κύτταρα τα συστήματα τους αστρονομικούς κύκλους και τα πάντα. Εκείνο το οποίο μας απασχολεί είναι ο άσπονδος μας εχθρός  ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΈΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΑΡΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ μας ΕΧΑΣΑΜΕ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ.


Έψαξαν να βρουν το αρχικό αίτιο διότι τα σύμπαντα αποδεικνύονται αιτιατά έμαθαν πως τα μέρη της Παλαιστίνης παρουσιάστηκε ένα πρόσωπο υπερφυσικό και διάταζε της φύσεως τα συστήματα εξουσιαστικά τότε σκεφθηκαν και είπαν μήπως είναι αυτός; Ο αίτιος και προσωποιήθη;  Έτσι τον αναζήτησαν στην Παλαιστίνη. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και το καύχημα της ρίζας μας της Ελληνικής, αλλά και η τελειοποίησης των αναζητήσεων και ανακαλύψεων και αυτό το δώσαμε σε όλη την οικουμένη ως οι ΗΓΕΤΕΣ αυτής της ανθρώπινης φυλής διότι αυτό είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ οι βασιλείς, τα φώτα, η γνώση και οι αξίες της ανθρώπινης φυλής .
Ξεκίνησαν την αναζήτηση αλλά πως θα τον έβρισκαν οι Απόστολοι πριν της χάριτος πριν την ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ούτε οι ίδιοι δεν είχαν καταλάβει σε ποιον κοντά ευρίσκοντο  απλοί ψαράδες και αγράμματοι πως θα τα κατάφερναν να συνεννοηθούν μαζί τους; Όμως αναγκάστηκαν να πουν ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ. Τότε αναγκάστηκαν αυτοί να πουν στον ΚΥΡΙΟ μας ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΤΟΥΝ!!!
Ω!!! Συγχωρέστε με δεν εκφράζω εγωιστικά αυτήν την συνάντηση, είναι ασύλληπτο μια συνάντηση  σταθμός που άλλαξε  την ιστορία του Κόσμου ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ !!! 
Αξίζει να καταγράψουμε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ μας χαμογέλασε  αυτός η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΓΑΠΗ αυτός ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!! Ω!!! αδελφοί δεν μπορείς να γράφεις αυτά και να μην συγκινείσαι.
Και είπε ΕΛΛΥΛΗΘΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  τότε σήκωσε την βασιλεία του από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ και την ΕΔΩΣΕ σε ΕΜΑΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τότε προέβλεψε η ΠΑΤΡΙΚΗ του στοργή την δική μας φυλή ότι εμείς θα αναλάβουμε το πλήρωμα της θειας επαγγελίας και την επανόρθωση της Παγκόσμιας διαστροφής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ
Τι να γράψει κανείς; Από πού να ξεκινήσει και από πού να τελειώσει ; Όλα είναι γνωστά και τα γνωρίζεται καλύτερα από εμένα εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι:
Όλες οι εντολές του Κυρίου μας συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό στόχο να εγκαταλείψουμε την παλιανθρωπιά, ναι αδερφοί μου αυτή είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ  ιδιαιτέρως στις μέρες μας έγινε η χώρα μας   παγκοσμίως περίγελος λόγο της παλιανθρωπιάς    των  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ μας αλλά και εμείς ολόκληρος ο λαός δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών γι αυτό επειδή το γνωρίζουν βασιλεύει η αναισχυντία  
Η παλιανθρωπιά των άλλων λαών με ηγέτες αυτούς που αρνήθηκαν, πρόδωσαν και σταύρωσαν τον ΧΡΙΣΤΟ ανεπτυγμένων και μη, βρίσκεται στο απόγειο της Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ κυρίευσε θα έλεγα τρέλανε τους πάντες συνέχεια ακούμε και βλέπουμε παρά φύσιν καταστάσεις . Είναι σε εξέλιξη ένας υποχθόνιος αγώνας εναντίων της Ελλάδος της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ  εκεί στοχεύουν αυτός είναι ο Εχθρός τους όλα τα άλλα τα ελέγχουν, το μόνο εμπόδιο στα σχέδια τους ήταν και είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ποιος μπορούσε να καταλάβει τότε τι σήμαιναν τα λόγια του Κισσινγκερ για την χώρα μας;  Σήμερα όμως όλα είναι φανερά και δεν μπορούν πλέον να κρυφθούν η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ αλλά έτσι θα πάρουν ένα σκληρό μάθημα θα καταλάβουν ακριβώς αυτό που εννοεί ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΥΛΟΣ << ΣΚΛΗΡΟΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ>>
Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ
Αδελφοί μου δεν έχουμε μέρες  όλα εξελίσσονται, σε λίγο καιρό η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ θα χτυπήσει με έναν φρικιαστικό πόλεμο όλη την Γη το έχουν σχεδιασμένο καλά από πολλά χρόνια γι αυτό έχουν προετοιμαστεί καλά έχουν φτιαγμένα υπερσύγχρονα καταφύγια στα έγκατα της Γης, απίστευτο κρυφό οπλισμό, πιστεύουν πως όλα θα περάσουν και θα βγουν νικητές αλλά πλανώνται όπου και  να κρυφθούν θα τους φθάσει το χέρι του Θεού πατέρα μας δεν θα ζήσει κάποιος από αυτούς να πει το δικό του δράμα αλλά ακόμη να πει πόσο λάθος κάναμε.
Εμείς θα βρεθούμε σε δυσχερή θέση αλλά ήρθε η ώρα να δείξουμε εάν πραγματικά πιστεύουμε στον Κύριο μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ θυμηθείτε διέσωσε και έθρεψε τους Εβραίους ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στην έρημο αυτά δεν είναι μυθολογία ούτε αδύνατο ΠΙΣΤΗ – ΠΙΣΤΗ και όλα θα έχουν ένα αίσιο ΤΕΛΟΣ
Η Ελλάδα πάλι θα αναλάβει τα σκήπτρα της, την βασιλεία όλων των ανθρώπων επί της Γης θα βασιλεύσει η Δικαιοσύνη, η Αλήθεια, οι Αξίες, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα μεταλαμπαδευτεί η  πραγματική Πίστη που προσφέρει ΑΘΑΝΑΣΙΑ στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ κατελύθη ο ΑΔΗΣ και αυτό επετεύχθη από τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ πανω στον ΣΤΑΥΡΟ και ευαγγελίζεται χάρις των ΕΛΛΗΝΩΝ σε ολόκληρη την ΓΗ ο λαός αυτός  χειροτονήθηκε από τον ίδιο τον ΘΕΟ  ως ο αγαπημένος του ΛΑΟΣ.

Κάντας Σπυρίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου