Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Το μοναδικό πράγμα στο οποίο συμφωνούν Τσίπρας - Σαμαράς!!!

Και για του λόγου το αληθές, ιδού τι έλεγε ο Σαμαράς για το ίδιο θέμα:
Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη αναφορά του Τσίπρα στην εισαγωγή της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη, προκειμένου «να παταχθεί η γραφειοκρατία και να εξυπηρετηθεί ο πολίτης στην καθημερινότητά του», όπως είπε.
Το περίεργο (ή μήπως όχι;) της υπόθεσης «Κάρτα του Πολίτη», είναι πως όλες οι κυβερνήσεις, από την εποχή που πρωτοσυζητήθηκε το θέμα μέχρι σήμερα, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ!!! Από τον Παπανδρέου μέχρι τον Παπαδήμο κι από τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα, ΟΛΟΙ την θεωρούν απαραίτητη για το...καλό μας!
Βλέπουμε λοιπόν, πως τα «αντίπαλα» κόμματα, όσες «διαφορές» κι αν έχουν, στο συγκεκριμένο ζήτημα ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Ποιοι είναι οι ζημιωμένοι της υπόθεσης; Μα φυσικά εμείς, οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που προειδοποιούμε εδώ και καιρό για την επικινδυνότητα της εν λόγω κάρτας, αλλά οι πολιτικοί αδιαφορούν!
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην περιμένετε...σωτηρία από κανέναν Τσίπρα ή Σαμαρά! ΜΟΝΟΝ όταν υπάρξει πολιτική πρόταση από πραγματικούς Έλληνες (και όχι πατριδοκάπηλους ή διεθνιστές) και Ορθοδόοξους Χριστιανούς (και όχι χριστέμπορες ή άθεους) θα δει προκοπή τούτος ο τόπος!

Τα λέμε συνεχώς, αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και μας ζητούν να επιλέξουμε «το λιγότερο χειρότερο», κατηγορώντας μας κιόλας πως κάνουμε...πολιτική προπαγάνδα!!!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως, δεν υπάρχει λίγο ή πολύ κακό, αλλά μόνο το κακό που πρεσβεύουν όσοι είναι ΥΠΕΡ της κάρτας του πολίτη...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος   
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2015/01/blog-post_652.html


 
τεο:

Το


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου