Ετοιμάζεται  πυρετωδώς από τους Εβραίους , σύμφωνα με άρθρο με την ένδειξη «Αύγουστος 2015″, η ανέγερση   «μεγαλοπρεπούς» ( σύμφωνα με  τα γραφόμενα ) Τρίτου Ναού του Σολομώντα για την έλευση του «δικού τους Μεσσία»!! .   building-first-temple-events-720x400
Σύμφωνα με το δημοσίευμα , ο  «Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ» θα είναι ο χώρος προσευχής για όλα τα έθνη(!!!). Κάθε  Ραβίνος  του Ισραήλ, χωρίς καμία εξαίρεση, «προφήτευε» ότι  ο ναός αυτός θα ανακατασκευαζόταν σύντομα , εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή  παγκόσμιας αρμονίας και ειρήνης (!!). Το «κίνημα» για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού γεννήθηκε περίπου  πριν 2.000 χρόνια , κατά τη στιγμή της καταστροφής εκ θεμελίων του Δευτέρου Ναού  από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτος  το 70 μ.χ.

Μέσα στο μήνα Αύγουστο  του 2015,  αναφέρεται η διενέργεια μιας μεγάλης και  τολμηρής εκστρατείας  για την   προετοιμασία και ολοκλήρωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων του  Τρίτου Ναού ( αξίας  100.000 δολαρίων), η οποία ήταν επιτυχής  χάρη την αρωγή   εκατοντάδων επιφανών  Εβραίων  που στήριξαν  αυτήν την προσπάθεια. Πρόσφατα    κυκλοφόρησε  και ένα σύντομο βίντεο που δείχνει για πρώτη φορά με μεγάλη λεπτομέρεια τα  αρχιτεκτονικά σχέδια   του Τρίτου  Ναού σε 3D έκδοση.
israel
Εμείς στην ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr όπως και όλοι οι ορθόδοξοι ‘Ελληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την « επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη. Μια ανθρωπότητα που «όλως τυχαίως» ευρίσκεται ένα «βήμα» πριν το παγκόσμιο οικονομικό κραχ ελέω Κίνας, που παρακολουθεί με απάθεια την «εισβολή»  εκατομμυρίων Μουσουλμάνων  στην χριστιανική Ευρώπη,  βάσει όμως προγραμματισμένου σχεδίου. Με την πείνα  την ανεργία, την ανέχεια την πορνεία να «καλπάζουν», με τις απανταχού « χρωματιστές  επαναστάσεις» να σαρώνουν όλο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο,  και με έναν  «παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ» να ευρίσκεται  στο τελικό στάδιο «εκτέλεσης» .
Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι Εβραίοι ομιλούν για την ανέγερση του Τρίτου Ναού , πάνω/δίπλα  στο Μουσουλμανικό Τέμενος Αλ Ακτσά , κάτι το οποίο θα πυροδοτήσει έναν ακόμη πόλεμο  τον αποκαλούμενο Ισλαμικό ιερό πόλεμο ( τζιχάντ).
Η πατρίδα μας την ίδια στιγμή « κτυπιέται» αλύπητα από οικονομικούς «δολοφόνους», ΕΕ, ΔΝΤ, «οι οποίοι» επιθυμούν διακαώς να μας εξαφανίσουν, εξουδετερώσουν ή καλύτερα να μας «εξαϋλώσουν» σαν έθνος . Αλλά  ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς , αποφασίζει «άλλος από εκεί ψηλά» προφητεύοντας όλα αυτά που ζούμε ,  εδώ και 2015 χρόνια .  Η τελική αναμέτρηση πλησιάζει και τα γεγονότα «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταυτότητα.
Άλλωστε οι Εβραίοι το σχέδιο αυτό το επεξεργάζονται εδώ και δύο χιλιετίες με πολύ λαχτάρα, με έναν κύριο οργανισμό να προετοιμάζει το «έδαφος» για την ανοικοδόμηση του αποκαλούμενου Τρίτου  Ναού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ινστιτούτο του Ναού (מכון המקדש) που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ είναι ένας «Ερευνητικός Οργανισμός» αφιερωμένος στην προετοιμασία για την κατασκευή του Εβραϊκού Ναού , συμπεριλαμβανομένων  των 60 σημείων για την διεξαγωγή «θυσιών» τα οποία θα είναι προς  χρήση μόλις ο ναός ανοικοδομηθεί.  Επίσης   στα σχέδια αυτά περιλαμβάνεται και η  αποκαλούμενη  «πανοπλία» του  Μεγάλου Αρχιερέα των Εβραίων, η οποία θα  αποτελείται από τους δώδεκα πολύτιμους λίθους των φυλών του Ισραήλ, καθώς και την εβραϊκή επτάφωτη λυχνία κατασκευασμένη με μισό τόνο χρυσού , καθώς και ένα μουσικό όργανο .
Το εβραϊκό  Ινστιτούτο του Ναού και το αρχιτεκτονικό γραφείο που επιμελείται του έργου αυτού ολοκλήρωσε  με επιτυχία τα σχέδια στο τμήμα του Ναού, που θα στεγάσει το «εβραικό συμβούλιο» με την ονομασία  Σανχεντρίν αξίας  30.000 δολαρίων . Οι Ραβίνοι  Yitzchak Reuven και Chaim Richman του Ινστιτούτου του Ναού εξέτασαν και ενέκριναν τα σχέδια αυτά .
Το ισραηλινό δημοσίευμα τονίζει ότι , «τώρα είναι η ώρα για ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια  της ολοκλήρωσης των  αρχιτεκτονικών σχεδίων και της  κατασκευής του ναού(!) , συνδυάζοντας τα  αρχαία κείμενα και σύγχρονη τεχνολογία. Ενώ θα τηρηθούν  αυστηρά οι εβραϊκές  θρησκευτικές απαιτήσεις που ορίζονται στα βιβλικά κείμενα. Ο  Τρίτος Ναός θα είναι επίσης εξοπλισμένος με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, θα διαθέτει πλήρη μηχανοργάνωση, υπόγειο χώρο στάθμευσης, σύστημα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, ανελκυστήρες, αποβάθρες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς,  πρόσβαση  σε αναπήρους  και πολλά άλλα.
Όλα τα έχουν έτοιμα, για την επιβολή της « νέας τάξης πραγμάτων» αλλά όπως πάντα «υπολογίζουν χωρίς τον ουράνιο ξενοδόχο» . Τα σχέδια τους θα αποδειχθούν « παλάτια στην άμμο τα οποία θα τα πάρει  η θάλασσα».
Για όλα αυτά  όμως , εμείς οι Έλληνες ως έθνος  ΕΧΟΥΜΕ  την ιερή υποχρέωση να διαφυλάξουμε την ορθοδοξία, την πίστη  και τις πανάρχαιες αρχές,  όχι μόνο για τον λαό μας αλλά για ολόκληρη την  ανθρωπότητα όπως κάναμε πάντοτε στην πανάρχαια ιστορία μας . Ο Ξέρξης , οι Ρωμαίοι, οι Βησιγότθοι, οι Άβαροι, οι Άραβες, οι Οθωμανοί και τώρα η «νέα τάξη πραγμάτων» απαιτούσαν πρωτίστως την «ψυχή μας» την οποία όμως  δεν παραδώσαμε ΠΟΤΕ, θα την παραδώσουμε σήμερα;