Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

Παιδιά μου η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, και τότε θα βρει ευκαιρία η Τουρκία να κτυπήσει την Ελλάδα.

Η Ρωσία δεν θα μπει μόνη της στην Ουκρανία, το πρώτο αντίποινο ( για την Ρωσία ) θα είναι η συμφωνία που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη ( Γερμανία –τουρκια ), για να κτυπήσουν ένα πολύ μικρό και αδύναμο κράτος, κλείνοντας τον δρόμον κατά εκείνων, ( δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους ) κλείνοντας την δύναμιν μέσα στην δύναμιν, δηλαδή όταν η δύναμις ( Ρωσία ) κλείνεται μέσα στην δύναμιν ( μόνον στο δικό της μέρος )

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ. Αλλά τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξης που σας προειδοποίησα……..

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, τα πνευματικά πρωτίστως ……………..Δεν υπάρχει χρόνος, επειδή το συμφέρον περναει μέσα από αυτό το κράτος που θα διαλυθεί ( Τουρκία )

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Η Ρωσία, απασχολημένη όπως θα είναι με την Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ΑΜΕΣΩΣ την Ελλάδα.Στην Ελλάδα θα υπάρχει ακυβερνησία, τότε οι τούρκοι νομίζοντας ότι θα μπουν στην Ελλάδα σαν τα αφεντικά στα εδάφη τους, θα κτυπήσουν……………

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Τελειώνοντας εσείς, αρχίζουν οι άλλοι. Σήμερα παιδιά μου έχετε μείνει μόνον με την ουρά, σύντομα Ο Κύριος θα σας δώσει το κεφάλι ( τον Ηγέτη ).
1. Τα δεινά της Ελλάδος…..

‘’ παιδιά μου εδώ ( Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.
Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν λαβανε τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.

Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.

Κοιτάξτε παιδιά μου τις Γραφές, κοιτάξτε την Αποκάλυψη, εκεί θα βρείτε και ημερομηνίες.

Όταν ξεσπάσει η θύελλα, δεν προετοιμάζεται μήνες, όπως ο χειμώνας, που προηγούνται μήνες πριν αρχίσει.

Η θύελλα ΣΕ ΣΑΣ θα ξεσπάσει απότομα και θα τελειώσει αμέσως .

Σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί σε νέο μέτωπο πολέμου, δεν θα είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά αλλά απέναντι.

Θα είναι χερσαίος.

Και όταν ακούσετε αυτόν τον πόλεμο ετοιμασθείτε ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Σε αυτόν δεν θα αναμειχτείτε, από εκεί που δεν το υπολογίζετε θα ξεσπάσει, τότε ετοιμάστε τον κόσμο για το κακό που έρχεται.

Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε όποιον την Αγία τριάδα δεν πίστεψε και σε όποιον τον ΘΕΟΝ δεν προσκύνησε.

Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν πιστεύουν, δεν φαντάζονται τι τους περιμένει ……..και οι πέτρες των δρόμων θα τρέμουν…..

Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους… ‘’
  ΣΧΟΛΙΟ : Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο
GEWKWN 
Άβαταρ μέλους   από την Κύπρο για το κείμενο από τον Γέροντα και όπως γράφει ο ίδιος Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013,και βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου