Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ- Η Αμερική και η Ελλάδα..

Με τα πόδια τα δικά σας μπορείτε να περάσετε μέσα από φωτιά, και αν καείτε λίγο, μπορείτε να τα θεραπεύεστε, αλλά όταν έχετε ξύλινα πόδια θα καούν στην φωτιά.

Έτσι είναι η Αμερική , κάθετε πάνω σε ξύλινα πόδια, τώρα καίγονται μόνον οι πτέρνες,

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ…………………..


Εσάς που σας έκαψαν ολοσχερώς, σύντομα θα θεραπευτείτε, αν και έχετε εγκαύματα 8ου βαθμού.

Και μην ακούτε τι σας λένε, μόνον ο ξενοδόχος ξέρει πως στρώνει το κρεβάτι, αυτοί που δεν γνώριζαν τον ξενοδόχο, κοιμούνται στον αχυρώνα.

Τίποτα δεν είναι παράξενο, από αυτά που σας λέγω, διότι πολλοί από εσάς μετανιώνουν επειδή χάλασαν τόσα χρήματα και όχι λιγότερα, για να τους είχαν μείνει ( περισσότερα )Και μετανιώνουν με δάκρυα πολλά, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ όμως παιδιά μου γνωρίζει ενός είδους μετάνοια, την μετάνοια για τις αμαρτίες σας και την ελευσιν του ελέους Του Θεού προς εσάς.

Αυτοί που μένουν στις μετάνοιες μόνον για τα χρήματα, είναι τα ξύλινα πόδια, και αυτοί που η μετανοια τους είναι για τις αμαρτιες, είναι η ελεημοσυνη Του Θεου προς εσας, επίσης είναι τα εγκαύματα που θεραπεύονται

Φαίνεται ότι η Αμερική καταρρέει, και όχι μόνον, όταν κάθεσαι στο χείλος του ηφαιστείου και είναι αναμμένο, το ηφαίστειο δεν διαλέγει ποιον θα κάψει πρώτον, αλλά όταν βλέπεις από μακριά και τσούζει το δέρμα σου, σημαίνει ότι θα πάρεις τα μέτρα σου και δεν θα καείς.

Αλλά δυστυχώς αυτοί πήραν βενζίνη για να σβήσουν την φωτιά
 Ο Θεός παιδιά μου θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτή ( την Ελλάδα ) τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε ότι θα γεννηθεί επάνω στην Γη της θα είναι διπλό ( στην παραγωγή ) θα είναι ευλογημένο!

Ευγνωμοσύνη θα δώσει και ευγνωμοσύνη θα πάρει ( Ο Θεός ) διότι και αυτό θα είναι διπλό.

Θα ζήσετε παιδιά μου σε μια χώρα χρυσαφένια, σε μια χώρα που ο ήλιος θα χαμογελά πρωί και βράδυ ( παραβολικά )

Διότι για την χώρα αυτή εργάστηκαν άπειροι Μάρτυρες, Μαρτύρησαν με το όνομα του Χριστού στα χείλη τους, και εν ονόματι Του, αλλά ταυτοχρόνως με τον νου τους στην Ελλάδα ( υπέρ Πίστεως και Πατρίδος )

Αυτές οι θυσίες, οι ουράνιες θυσίες, έχουν καλύψει την χώρα μας απ’ ακρη εως άκρη, και η ευλογία Του Θεού τίμησε, τιμά και θα τιμήσει τις θύσεις αυτές!

Παιδιά μου αυτή η χώρα η χώρα μας, είναι η χώρα Του Κυρίου, όλη η γη είναι η χώρα του βέβαια, αλλά φαντασθείτε ότι μένετε σε ένα πάμπλουτο σπίτι όμως σας αρέσει να κάθεστε πάντα σε ένα μέρος πιο πολύ.

Ε! και Ο θεός διάλεξε την γωνιά Του………… σ’ αυτην την γωνιά θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων, θα ακουστή η βοή των καθαρών νερών.
Η γωνιά αυτή θα εμπλουτίζεται από των καθαρών φωτων…………

Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ, ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους.

Παιδιά μου η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν, η νοημοσύνη σας θα φθαση εκεί που δεν φθασατε ποτέ ως τώρα. Και σ’αυτην την γωνιά, σ’αυτην την Γη, ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε;

Γ’αυτό παιδιά ειλικρινή μετάνοια, εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής στο Πατέρα σας

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ……… ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ!

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, θα περάσατε μέσα από έναν δρόμον που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δεν θα έχετε ξαναδεί.

Η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσατε απέναντι…….  

Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWN Άβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου