Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δίνει δώρο σταυρούς USB.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, όπως κάθε χρόνο, θα επισκεφτεί φυλάκια και στρατόπεδα στη «Πράσινη Γραμμή» για να ευχηθεί στους στρατιώτες για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Σταυρούς που χρησιμοποιούνται ως USB για σκοπούς αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, επέλεξε να χαρίσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος στους στρατιώτες και τους αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς, στις επισκέψεις που θα κάνει στην Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα στρατόπεδα.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, όπως κάθε χρόνο, θα επισκεφτεί φυλάκια και στρατόπεδα στη «Πράσινη Γραμμή» για να ευχηθεί στους στρατιώτες για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Φέτος αποφάσισε να αποφύγει τα βιβλία και τις εικόνες που συνήθως έδινε ως δώρα και να μοιράσει τους hi-tech σταυρούς, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου διατηρεί καλή σχέση με τη τεχνολογία και χρησιμοποιεί και ο ίδιος ηλεκτρονικούς υπολογιστές.         http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=18945

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου