Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σεβασμιότατοι Ιεράρχες ξυπνήστε πρίν είναι αργά, για όλους μας ( και όλους σας…)



kaisarianis1



Κάποιοι  Ιεράρχες φαίνεται τώρα σάν να ξυπνάνε και να αφυπνίζονται...
Τό κάψιμο μέρος τού Ναού τών Αγίων Πάντων στήν Καλλιθέα τής Αθήνας σήμερα ( 23.3) από Αραβόφωνους, δίνει το στίγμα τού τί θα επακολουθήσει στήν χώρα μας με τα θολά αριστερά μυαλά πού έχουν οι κυβερνήτες μας αλλά και πλήθος λαού πού έχει πάθει ομαδική παράκρουση "βοήθειας πρός τούς πρόσφυγες" ( όχι όμως και πρός τούς άλλους Έλληνες πού πεινάνε...)
Κι΄ενώ στην Βόρειο Ελλάδα αρνήθηκαν να παραλάβουν τα τρόφιμα του Ερυθρού Σταυρού, μόνο και μόνο επειδή στα χαρτοκιβώτια επάνω υπήρχε το σήμα του + σταυρού, δηλ. το παγκοσμίως καθιερωμένο σήμα αναγνωρίσεως του Ε.Ε.Σ., ο γνωστός κόκκινος Σταυρός!

 Καί όχι μόνον δε εδέχοντο τα τρόφιμα της αγάπης μας, αλλ'επί πλέον δαιμονιωδώς εφώναζαν: «Not halal», δηλ. είναι ακάθαρτα! Ήσαν ακάθαρτα, μόνον και μόνον επειδή τα χαρτοκιβώτια είχαν επάνω τους το σημείον του σταυρού !


MANDHLA


Βάλανε τώρα και  μανδηλοφορούσες  στήν  ΕΡΤ ! Τί άλλο ακόμη θα δούμε άραγε ;


Ομιλητής στην 6η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Δημητριάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.
Αν και ο Μητροπολίτης μίλησε με θέμα την «Ποιμαντική στρατηγική στην ενορία έναντι των ποικιλώνυμων αιρέσεων και της πλάνης» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα των προσφύγων το οποίο χαρακτήρισε πολύ σοβαρό, ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης του θρησκευτικού φρονήματος στην χώρα.
"Η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται με την είσοδο όλων αυτών των αλλοπίστων στην περιοχή μας, θα μας αναγκάσει και εμείς να προβληματιστούμε, διότι πολλά από τα δεδομένα που ανέφερα θα θεωρούνται ξεπερασμένα στην εποχή μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιήλ...

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός το οποίο τους εκμυστηρεύτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μετά το πέρας των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου.
"Ξέρετε ο Μητροπολίτης Πειραιώς πήγε να μοιράσει τρόφιμα στο λιμάνι όπου έχουν τους πρόσφυγες, και φορούσε ένα σκουφάκι που είχε τον σταυρό πάνω. Τότε ένας από αυτούς που ήταν εκεί του είπε να το βγάλεις αυτό..." υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Καισαριανής.
Ο Σεβαμιώτατος συνέχισε:
''Τότε ο Μητροπολίτης φώναξε τον Λιμενάρχη και του είπε:
"Τι κατάσταση είναι αυτή; Λέει αυτός σε εμένα να βγάλω το σκουφάκι που έχει τον σταυρό;" Αμέσως ο Λιμενάρχης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα, ενώ του έκανε παρατήρηση γι΄ αυτό που έκανε.''
Ο Μητροπολίτης Καισαριανής στη συνέχεια έκανε την εξής αποκάλυψη, λέγοντας ότι ο Λιμενάρχης είπε στον κ. Σεραφείμ:
''Σεβασμιώτατε ξέρετε ποιος ήταν αυτός; Είναι Πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας..." αφήνοντας όλους αποσβολωμένους για λίγα δευτερόλεπτα!
Επίσης ο κ. Δανιήλ τόνισε: "Μην ξεχνάτε ότι ο Αρχιεπίσκοπος πήγε εκεί στο λιμάνι να μοιράζει φαγητό στους πρόσφυγες χωρίς ( επιστήθιο) εγκόλπιο παρακαλώ."( χωρίς Χριστό και Σταυρό )
"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι θα έρθουν πιο δύσκολες καταστάσεις εαν δεν προσέξουμε" παρατήρησε ο δυναμικός Ιεράρχης της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Δανιήλ έκανε αυτές τις αποκαλύψεις παρόντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι "δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Για μένα αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Ορθόδοξος."
Φόβος ότι θάχουμε δεύτερο, «εσωτερικό ΄21», αν

συνεχίσουν τα πράγματα έτσι…


Τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Στην ανάρτησή μας της παρελθούσης Δευτέρας 21ης Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην μόνιμη εγκατάσταση των μυριάδων «μεταναστών» ή «προσφύγων» ή «λαθρομεταναστών», οι οποίοι όλο και πιό πολύ αναδεικνύονται ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της Πατρίδος μας!
Το Πολιτικό Σύστημα τους ανέχεται, τους καλύπτει, τους διευκολύνει! Κανείς δεν ανησυχεί!
Κυρία, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενη σύνθεσή της, είχεν εκστομήσει την φοβερή κουβέντα: «Οι μετανάστες την μια μέρα λιάζονται, τήν άλλη εξαφανίζονται....»!!!!!
Κύριος, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, μόλις προχθές είπε και τούτο το κουφό: «Με τους μετανάστες θα λυθή και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος» !!!!!
Έτσι, λοιπόν, η Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ σκεπάζει τους λαθρομετανάστες-κατακτητές της Χώρας μας!
«Δεν χαλάνε την ζαχαρέναι τους», όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ πρός τα παραπάνω πολλοί παράγοντες της Κοινωνίας όχι μόνον νοιώθουν ανησυχία, αλλά και την εκφράζουν ο καθένας με τον δικό τους τρόπο!
Οι μετανάστες-κατακτητές μας άρχισαν ήδη το κατεδαφιστικό έργο τους!
Αποξηλώνουν τις εικόνες από τους Ναούς μας και τα Εξωκκλήσια και τις χρησιμοποιούν σαν κάυσιμο ύλη για να ...ζεσταθούν!
Πράκτορες της Σ. Αραβίας, που ήσαν ανάμεσα στους ...πρόσφυγες κάπου στο λιμάνι του Πειραιώς, απαίτησαν από τόν Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ να βγάλη το αρχιερατικό του Εγκόλπιο με τον Σταυρό, που φορούσε στο στήθος του, όταν επήγε να τους μοιράσει τρόφιμα!
Στην Καβάλα Μουσουλμάνοι .....λαθρομετανάστες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας απο τον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου, εζήτησαν δε να μη κτυπάνε οι καμπάνες των εκκλησιών!
Μια γυναίκα από την Συρία αποκαλύπτει και προειδοποιεί: «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ψεύτες»!
Στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης Μουσουλμάνοι χθές εμοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στην ελληνική, που έλεγαν τα εξής:
«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ (ενν. του Μωάμεθ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ.....» Υπογραφή: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ
Η κατάκτηση άρχισε ήδη από την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση!
Η ΕΡΤ διαψεύδει τήν παρακάτω δημοσιευομένη φωτογραφία μιάς νεαράς κυρίας με την μαντήλα, η οποία φέρεται ως να μετέδωσε ειδήσεις απο την ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ μεταδόθηκε ήδη από τό εθνικό Πρόγραμμα της Τηλεοράσεως!

MANDHLA

Άρα η κατάληψη της ΕΡΤ από τους Μουσουλμάνους, δυστυχώς, άρχισε!
Οι παράγοντες της ΕΡΤ μας καλούν με το σύνθημα «Ανοίγουμε τα σύνορα της καρδιάς μας»!
Συμφωνούμε, αλλά μόνον έως εδώ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε ένα απάνθισμα από φωνές διαμαρτυρίας παραγόντων του κοινωνικού χώρου.
Παρακολουθείστε τους! Ξυπνείστε! Συνέλθετε από τό λήθαργο! Βγείτε από το «καβούκι» σας!
Κυττάξτε τι γίνεται ολογυρά μας! Η Ελλάδα μας χάνεται!
Δηλ. εσείς και εγώ οδηγούμεθα σε ένα αργό θάνατο! Κινδυνεύουν τόσο η Ορθόδοξος, όσο καί η ελληνική μας ταυτότητα! Θα παραδοθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Σκεφθείτε το!
Αίγιον, 24 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ.
http://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/7156-ambrosios-jupneiste-i-ellada-mas-xanetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου