Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΙ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ!



  Ακόμη και σε Τούρκο αποκάλυψε ο Θεός αυτά που αρνούνται κάτι δυτικοσπουδαγμένοι δικοί μας, δεινοί πολέμιοι Ορθοδοξίας και Πατρίδας, που ανέστησε ο Χριστός και τα δάκρυα της Θεοτόκου, ανήμερα της χάρη της, στις 25 Μαρτίου 1821, όπως ρητά είχε αποφασιστεί από τον ευσεβή Αρχηγό Αλέξανδρο Υψηλάντη!
   Αφού λοιπόν κάποιοι δεν θέλουν να μάθουν από Άγιους Έλληνες όπως ο Πατρο-Κοσμάς και ο Γέροντας Παΐσιος και τόσοι αγιορείτες και άλλοι πατέρες, ας τα μάθουν από έναν Τούρκο και πράγματι θα συγκλονιστούν! 
   Οι δε Μουσουλμάνοι που θα διαβάσουν, θα ελευθερωθούν μετά δακρύων από την άγνοια και την πλάνη ..
ΗΠΕΙΡΟΣ 1750 μ.Χ.
 Σύμφωνα και με το "28 Μαΐου - Η Φρουρά της Βασιλεύουσας", η μεγάλη αυτή θαυμαστή ιστορία ξεκινά πριν το 1821, στα 1750 μ.Χ. στην Ήπειρο, με τον Άγιο Νεομάρτυρα Αναστάσιο και τελειώνει με την αποκάλυψη των μελλούμενων για την Κωνσταντινούπολη στον Άγιο Νεομάρτυρα Δανιήλ τον εξ Αγαρηνών.
 ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
 Ο Όσιος Δανιήλ ο εξ Αγαρηνών, ήταν αρχικά Μουσουλμάνος. Ονομαζόταν Μουσά, και ήταν γιος του Πασά της Παραμυθίας στην Ήπειρο. 
 Βλέποντας κάποτε μαζί με φίλους τους την ωραιότατη αδελφή του Νεομάρτυρος Αναστασίου του εκ Παραμυθίας (+18 Νοεμβρίου 1750), έπεσε σε πειρασμό και θέλησε να την κακοποιήσει, αλλά ο Αναστάσιος χτυπήθηκε μαζί τους, κατάφερε να τους εμποδίσει με την παλικάριά του και να τη σώσει! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Αναστάσιος να κατηγορηθεί ψευδώς ότι επιτέθηκε αναίτια στους απίστους και πως υποσχέθηκε δήθεν να αλλαξοπιστήσει κιόλας…
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ
Έτσι ο ηρωικός Έλληνας ρίχτηκε στη φυλακή άδικα και βασανιζόταν σκληρά κάθε μέρα για να αρνηθεί τον Χριστό μας κάτι που έκανε τον καταβάθος καλόκαρδο Μουσά να μετανιώσει που είχε γίνει η αιτία όλων αυτών των δεινών για τον Αναστάσιο, που καταπληγωμένος και αλυσοδεμένος βρισκόταν στο άθλιο κελί, με μεγάλη όμως παρηγοριά και ανακούφιση θείους Αγγέλους που του έστελνε ο Θεός από τον ουρανό για να τον στηρίζουν και να τον δυναμώνουν.
ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΟΜΟΡΦΟΙ
Οι τύψεις έτρωγαν πλέον την ψυχή του Μουσά, που τελικά αποφάσισε να πάει μόνος και κρυφά στη φυλακή να δει τον Νεομάρτυρα. Σαν πλησίασε όμως αντίκρισε ένα συγκλονιστικό θέαμα! Δυο αστραπόμορφοι νέοι παρέστεκαν δίπλα στον ηρωικό Αναστάσιο!
Ο Μουσά μπροστά στο φοβερό θέαμα, μη υποφέροντας την υπερβολική λάμψη, έπεσε κάτω γεμάτος φόβο! Όλος ο κόσμος, όλο η ψεύτικη πίστη του, όλη η ζωή του έγινε θρύψαλα μπροστά στο φως της Αλήθειας του Χριστού και της Ορθοδοξίας!
Έκθαμβος τότε παρακάλεσε τον Αναστάσιο να του εξηγήσει τι ήταν αυτό που είχε δει. Ο μάρτυρας του είπε πως ήταν Άγγελοι του Θεού, οι οποίοι πάντα συνοδεύουν και προστατεύουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και όταν αυτοί κοιμηθούν, λαμβάνουν την ψυχή τους και την πηγαίνουν στον Παράδεισο!
Ο Μουσά ρώτησε με αγωνία εάν και οι Μουσουλμάνοι έχουν τέτοιους Αγγέλους, αλλά ο Αναστάσιος τον πληροφόρησε πως μόνον όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν ο καθένας από έναν τέτοιον Άγγελο, ενώ όλα τα άλλα έθνη έχουν έναν συνολικά το καθένα!
Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ
Τότε ο Μουσά συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις, σαν διψασμένο ελάφι, έπεσε στα πόδια του Αγίου Μάρτυρος, εκεί μέσα στην φοβερή τουρκική φυλακή, ζητώντας του να τον κάνει Χριστιανό!

Ο δε Αναστάσιος του είπε πως εάν γινόταν τότε φανερά Χριστιανός, ο πατέρας του ο Πασάς θα σκότωνε σε αντίποινα όλους του Χριστιανούς και γι΄ αυτό του ζήτησε να πιστεύει κρυφά μέχρι η Χάρη του Θεού να τον καθοδηγήσει και διδάσκοντάς τον πώς να κάνει το νικητικό και φοβερό σημείο του Τιμίου Σταυρού, τον άφησε να φύγει!
ΑΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Ο δε Πασάς, γεμάτος μίσος και κακία και βλέποντας ότι τίποτα δεν πέτυχε με τα βασανιστήρια στο παλικάρι, έδωσε διαταγή να τον αποκεφαλίσουν έξω από την Παραμυθία, σε τόπο όπου κοντά υπήρχε Μοναστήρι, απαγορεύοντας να ενταφιάσουν το τίμιο σώμα του! Φως όμως κατερχόταν από τον ουρανό και δόξαζε και στεφάνωνε τον Μάρτυρα, δίνοντας μαρτυρία εξ ύψους για την αγιότητα του Αναστασίου! 
Ώσπου μια νύχτα, ο ίδιος ο Νεομάρτυρας παρουσιάζεται στον ύπνο του σκληρόκαρδου Πασά και τον φοβερίζει να παραδώσει αμέσως το σώμα του στο κοντινό Μοναστήρι. Πράγματι, σοκαρισμένος ο Πασάς ειδοποίησε τους Μοναχούς, οι οποίοι με λαμπάδες και θυμίαμα παρέλαβαν ο άγιο λείψανο, το οποίο ευωδίαζε και το έθεσαν εντός του Άγιου Βήματος της Μονής.
Και έτσι, μετά τον αποκεφαλισμό του Αναστασίου στις 18 Νοεμβρίου 1750, ο Μουσά συντετριμμένος από όσα είδε και έμαθε, πηγαίνει στον τάφο του Νεομάρτυρα και ζητά συγνώμη μετά δακρύων, ενώ ο Άγιος εμφανίζεται στον ύπνο του και τον βεβαιώνει πως ο Χριστός θα του δώσει αυτό που ποθεί!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
Πράγματι, Άγγελος εμφανίζεται και τον οδηγεί στην Πελοπόννησο, σε Γέροντα Ασκητή, ο οποίος, την ώρα που ο Μουσά καταταλαιπωρημένος και αμάθητος στις στερήσεις αρχίζει να πειράζεται με ενθυμήσεις των απολαύσεων και των ανέσεων που είχε στη ζωή του, με παραίνεση του Γέροντα μπαίνει στον Ναό να προσευχηθεί! Και προσκυνώντας τιμητικώς την εικόνα της Θεοτόκου, ω του θαύματος! Φωνή ακούγεται από την εικόνα λέγουσα:
«Μη λυπήσαι, τέκνον, διά τα πρόσκαιρα αγαθά, άτινα αφήκες, διότι ο Υιός μου και Θεός πολλά έπαθε διά την σωτηρίαν των ανθρώπων. χαίρε δε μάλλον και ευφραίνου, ότι πολλών αγαθών μέλλεις να αξιωθείς εν τη Βασιλεία των ουρανών»!

Αλλά και από την άλλη, την εικόνα του Χριστού άκουσε τότε φωνή να λέει τα ίδια! Και καταχαρούμενος πλέον έσπευσε να ρωτήσει τον Γέροντα εάν έτσι πάντα μιλούν οι άγιες εικόνες.
«Όχι πάντοτε, παιδί μου, αλλά όταν είναι ανάγκη», απάντησε εκείνος.
ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑ
Αργότερα μετέβησαν στην Πάτρα, όπου ο Γέροντας επιβίβασε τον Μουσά σε πλοίο για την Βενετία, δίνοντάς του συστατικά γράμματα για τους εκεί Ορθοδόξους Έλληνες και μια θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Έτσι ο Μουσά, μεταβαίνει στη Βενετία όπου βαπτίζεται ανεμπόδιστα Ορθόδοξος Χριστιανός λαμβάνοντας το όνομα Δημήτριος και γίνεται έπειτα μοναχός στην Κέρκυρα υπό το όνομα Δανιήλ! (ο εξ Αγαρηνών)
Αργότερα μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη και τελικά επιστρέφει στην Κέρκυρα όπου και θα κοιμηθεί οσιακά εν ειρήνη, αφού πρώτα οικοδόμησε Ναό προς τιμή της Θεοτόκου, Μυρτιά καλούμενον.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΕΞ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ
Αυτόν λοιπόν τον Άγιο, που από Τούρκους/Μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός, αφήνοντας όλα τα πλούτη και τα καλά του, το γένος του, την θρησκεία, την οικογένεια, την μεγάλη θέση του, αυτόν τον Αγαρηνό εδιάλεξε ο Θεός, για να του αποκαλύψει τον θρίαμβο του Ορθόδοξου Ελληνισμού κατά της μουσουλμανικής Τουρκίας, 57 μάλιστα χρόνια πριν την Επανάσταση του 1821!
Διηγείται λοιπόν ο ίδιος ο πρώην Μουσά και έπειτα Ορθόδοξος Δανιήλ:
«Στις 18 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 1764 πήγα στην αγορά, αγόρασα δύο κεριά κι επέστρεψα στην κατοικία μου. Αγωνίστηκα την νύκτα εκείνη προσευχόμενος εκτενέστερα, μέχρι την ενάτη ώρα της νυκτός μετά δακρύων, οπότε από την κούραση αποκοιμήθηκα. Βλέπω λοιπόν τότε κατ’ εύδοκίαν Θεού έναν αστραπόμορφο νέο, πού με ρώτησε:
- Τί έχεις Δανιήλ και λυπάσαι; Θα έπρεπε μάλιστα να χαίρεσαι.
- Ποιος είσαι ‘συ, πού μου λες να χαίρομαι; τον ρώτησα κι εγώ με την σειρά μου.
- Δεν με γνωρίζεις, ω φίλε, ποιος είμαι; με ξαναρώτησε ο νέος.
- Όχι, δεν σε γνωρίζω.
- Δεν είμαι ο Αναστάσιος, που ο πατέρας σου με έστειλε διά του μαρτυρίου στην βασιλεία των ουρανών, έστω και χωρίς να θέλει;
- Και πώς, άνθρωπε του Θεού, καταδέχθηκες να έρθεις σε μένα τον ταλαίπωρο και αμαρτωλό; Ρώτησα εγώ τον μάρτυρα γεμάτος χαρά.
- Πίστεψε με, μου απάντησε, ότι από την ώρα πού αναχώρησες από το πατρικό σου σπίτι, δεν παρέλειψα ούτε αμέλησα να εύχομαι στον Θεό για σένα. Χαίρε λοιπόν και ευφραίνου, γιατί σήμερα θ’ αξιωθείς να δεις μεγάλα μυστήρια.
Με πήρε τότε από το δεξί χέρι λέγοντας:
- Έλα μαζί μου…
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ
- Περπατήσαμε πολύ δρόμο, ώσπου φτάσαμε σ’ ένα μουσουλμανικό τέμενος.
- Βλέπεις αυτό τό τζαμί; Αυτός ήταν κάποτε ο Ναός των Αγίων Πάντων, μου είπε.
Όταν πλησιάσαμε πιο κοντά, βγήκε ένας άνθρωπος από την θύρα του Ναού και μας είπε
- Ελάτε γρήγορα, γιατί σας περιμένουν. Μπαίνοντας μέσα είδαμε πλήθος ανθρώπων, νέους και γέρους κι εγώ ρώτησα τον Αναστάσιο:
- Ποιοι είναι αυτοί;
- Οι Άγιοι Πάντες, μου αποκρίθηκε.
Ένας από τους αγίους με ρώτησε:
- Ήρθες, Δανιήλ;
- Ήρθα ο αμαρτωλός, του απάντησα

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑΔΩΝ
Ύψωσαν λοιπόν τον Τίμιο Σταυρό κι αμέσως έπεσαν οι τρούλοι του ανίερου τζαμιού μαζί με τον βέβηλο Χότζα!
Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ
….Εμείς δεν μπήκαμε στο ακάθαρτο τζαμί, αλλά προχωρώντας προς το κέντρο της Πόλεως φθάσαμε στον Ναό της του Θεού Σοφίας
Ξαφνικά ανοίγει μια πύλη και βγαίνουν δύο διάκονοι, που φορούσαν τις διακονικές τους στολές και κρατούσαν θυμιατά χρυσωμένα και στολισμένα με πολύτιμους λίθους.
Ρώτησα τον μάρτυρα Αναστάσιο και μου είπε πώς αυτός που έστεκε στα δεξιά ήταν ο πρωτομάρτυς Στέφανος και στ’ αριστερά ο αρχιδιάκονος Λαυρέντιος. 
Κι ενώ αυτοί θύμιαζαν τον Τίμιο Σταυρό κι όλους τους Αγίους κι εμάς τελευταία, εισήλθαμε στον Ναό και πλησιάσαμε προς το Άγιο Βήμα. Εκεί στο δεξιό μέρος ήταν μια πύλη κλειστή, που άνοιξε ξαφνικά. 

Ο ΑΠΑΤΗΤΟΣ ΝΑΟΣ
Μόλις μπήκε μέσα ό Τίμιος Σταυρός με όλους τους Αγίους, αντικρίσαμε ένα θαύμα εξαίσιο:
Πίσω από την κλειστή πύλη υπήρχε ένας περικαλλέστατος Ναός, αξιοθαύμαστος, με ολόχρυσες εικόνες, καντήλια, μανουάλια κι αλλά Ιερά σκεύη, όλα χρυσά, πού λαμποκοπούσαν. 
Στο σημείο που έπρεπε να είναι η εικόνα της Θεοτόκου, δεν υπήρχε εικόνα, αλλά θρόνος βασιλικός, όπου καθόταν η ίδια η αειπάρθενος Παντάνασσα, στην οποία είναι αφιερωμένη η Βασιλεύουσα, ενώ γύρω της παράστεκε πλήθος αγγέλων και αρχαγγέλων!
Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΗΡΑΛΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Στ’ αριστερά του θρόνου, λίγο παρακάτω, ήταν ένας άλλος θρόνος, όπου καθόταν κάποιος γηραλέος (δεν ξέρω αν κοιμόταν ή αν ήταν ξύπνιος). Στην κεφαλή του είχε διάδημα και στα χέρια του κρατούσε Ευαγγέλιο κλειστό, που ήταν καταστόλιστο
Κυκλικά μέσα στον Ναό υπήρχαν κι άλλοι θρόνοι.
Ρώτησα τον Αναστάσιο:
- Τι θρόνοι είναι αυτοί;
- Σ’ αυτούς τους θρόνους, που βλέπεις, μου αποκρίθηκε, κάθονταν οι Αρχιερείς, που συγκρότησαν τις επτά Οικουμενικές Συνόδους. Είναι ετοιμασμένοι για να καθίσουν πάλι και να καταπολεμήσουν όλες τις αιρέσεις και τα σχίσματα και να διαφυλάξουν την ενότητα της Εκκλησίας, για να είναι στο έξης ανενόχλητη. (σ.σ. φαίνεται πως θα γίνει και νέα Οικουμενική Σύνοδος)
Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Όταν στήθηκε ο Τίμιος Σταυρός στο μέσον του Ναού, ο Μαρκιανός πήρε από τα χέρια μας τ’ αναμμένα κεριά και τα έβαλε στον Τίμιο Σταυρό. Έξαφνα ανοίγει η Ωραία Πύλη του Ιερού Βήματος κι εξήλθαν κάποιοι λευκοφόροι νέοι, πού μετέφεραν ένα υπέρλαμπρο θρόνο και τον τοποθέτησαν στην θέση του Αρχιερέως.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ
Την ίδια στιγμή βλέπουμε με δέος να εξέρχεται ο Δεσπότης Χριστός συνοδευόμενος από πλήθος αγγέλων, φορώντας μια υπερθαύμαστη αρχιερατική στολή κι έχοντας στην κεφαλή στέφανο αστραφτερό. Πλησίασε κι ανέβηκε στον ετοιμασμένο αρχιερατικό θρόνο. Αμέσως ο Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος του έβαλε μετάνοια και πήρε καιρό για ν’ αρχίσει την ιερή μυσταγωγία.
ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Στην Μικρή Είσοδο ο Μέγας Αρχιερεύς Ιησούς Χριστός εισόδευσε στο άγιο Βήμα μαζί με όλους τους παριστάμενους. Όταν ήρθε η ώρα του Αποστόλου, τον ανέγνωσε ο Άγιος Λαυρέντιος. Η περικοπή έλεγε: 
«Αδελφοί, οι Άγιοι Πάντες διά πίστεως κατηγωνίσαντο βασιλείας…».
Το ιερό Ευαγγέλιο ανέγνωσε από τον άμβωνα ο πρωτομάρτυς Στέφανος. η περικοπή έλεγε: 
«Εγώ ειμί ή Άμπελος, υμείς τά κλήματα…».
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Κατά την Μεγάλη Είσοδο των Τιμίων Δώρων ο Δεσπότης Χριστός στάθηκε στην Ωραία Πύλη και τα ευλογούσε, καθώς επίσης και κατά την τοποθέτηση τους επί της άγιας Τραπέζης. 
Όταν ολοκληρώθηκε το Κοινωνικό ο Άγιος Στέφανος εξήλθε του ιερού Βήματος κι εκφώνησε το «Μετά φόβον Θεού, πίστεως και αγάπης προσέλθετε». 

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ
Τότε ο Κύριος έλαβε το άγιο Ποτήριο στα χέρια Του και στάθηκε πάλι στην Ωραία Πύλη. Και αφού κοινώνησαν όλοι οι Άγιοι, αμέσως οι δύο πατριάρχες τής Κωνσταντινουπόλεως, Άγιος Μητροφάνης και Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, πήγαν και ξύπνησαν τον γηραλέο εκείνο, πού κοιμόταν στον θρόνο. Και ο μεν Μητροφάνης πήρε από την κεφαλή του το διάδημα, ο δε Χρυσόστομος από τα χέρια του το ιερό Ευαγγέλιο. Τον σήκωσαν, τον οδήγησαν στην Θεοτόκο και ασπάστηκε ευλαβικά τα άγια κράσπεδα των ιματίων της.
Η ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ
Έπειτα πλησίασαν στην Ωραία Πύλη, όπου έστεκε ο Κύριος. Ο γηραλέος προσκύνησε με κατάνυξη και ο Κύριος του μετέδωσε τα άχραντα μυστήρια από το Άγιο Ποτήριο. Ακολούθως πήρε το Ευαγγέλιο από τα χέρια του Χρυσοστόμου και το παρέδωσε στα χέρια του. Επίσης και την κορώνα από τα χέρια του Μητροφάνη και του την τοποθέτησε στην κεφαλή»!
Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Όπως δείχνε περίτρανα το συγκλονιστκό αυτό όραμα που αποκάλυψε ο Χριστός στο πρώην Τούρκο/Μουσουλμάνο και μετέπειτα Όσιο Δανιήλ των εξ Αγαρηνών,  ο γηραλέος εκείνος κοιμώμενος αρχικά βασιλεύς και εγειρόμενος στη συνέχεια - οπότε και εστέφθη εκ νέου μέσα στην Αγια Σοφιά αυτή τη φορά - δεν μπορεί βέβαια να είναι άλλος από τον μαρμαρωμένο Άγιο Βασιλέα Ιωάννη, που θα ξυπνήσει ο Θεός, παραδίδοντάς μας και πάλι την Πόλη και εμπιστευόμενος στα χέρια του, Βασιλεία και Ορθοδοξία, Πατρίδα και Πίστη! (Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για τον Άγιο Ιωάννη Δούκα Βατάτζη τον Ελεήμονα, Αυτοκράτορα Νικαίας, που εβρέθη άθικτος, σαν μαρμαρωμένος, σαν κοιμώμενος στον τάφο του, ενώ υπάρχουν σχετικές προφητείες αλλά και μαρτυρίες  - δείτε εδώ και εδώ )

ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Είναι λοιπόν ώρα - μετά τις τόσες προκλήσεις, απειλές, γενοκτονίες, εισβολές και δολιότητες - να το μάθουν πια και οι Τούρκοι από έναν πρώην Τούρκο! Η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει Ελληνική και Ορθόδοξη Χριστιανική συνάμα!
Είναι ώρα να το μάθουν οι Μουσουλμάνοι και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες και τα τζαμιά.
Είναι ώρα να το μάθουν οι άθεοι και οι πολέμιοι.
Είναι ώρα να το μάθουμε όλοι και να αναριγήσουμε από χαρά, για τον νέο Ευαγγελισμό, τη νέα μεγάλη Λαμπρή του Γένους, που μας ετοιμάζει η αγάπη του Χριστού και οι ακούραστες, αμέτρητες, ανύστακτες, στοργικές και μητρικές πρεσβείες της Υπεραγίας ημών Δεσποίνης Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού μας, που θα ακούσει και πάλι, σύντομα, εκεί μέσα, ξανά τα γεμάτα δάκρυα συγκίνησης, κατανυκτικά και δοξολογικά, θριαμβευτικά "Νικητήρια"!
Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η 25η Μαρτίου συνεχίζεται και τελειώνει, όπως ήταν το Σχέδιο της Φιλικής, το Σχέδιο του Υψηλάντη και του Παπαφλέσσα και ολόκληρου του Γένους, το Σχέδιο του ίδιου του Χριστού, στην Πόλη της Παναγιάς!
Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας και του διάκονου ευσεβούς και γενναίου Ελληνισμού της, έρχεται! 
Καμπάνες ηχήστε! Πλάνες παύστε! Είδωλα καταπέστε! Τζαμιά ταπεινωθείτε! Ψευδοπροφήτες φιμωθείτε! Αιρέσεις τελειώστε! Έλληνες, ω Έλληνες δακρύστε και χαίρεστε!
Ευαγγελίζου Ελλάς χαρά διπλά μεγάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου