Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! (τρία βίντεο).


0
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.
φοτο1
Ο Leo Lyon Zagami, είναι ένας Ιταλός συγγραφέας, δημοσιογράφος και μπλόγκερ από τη Ρώμη. Μεγάλωσε μέσα στο Βατικανό και είχε πάρει μια αυστηρή παπική παιδεία, γι’ αυτό και όπως μαρτυρεί στο αποκαλυπτικό βίντεο αυτά που παραθέτει έχουν ιδιαίτερη αξία σχετικά με το δαιμονικό Βατικανό, με το οποίο κάποιοι Ορθόδοξοι ιεράρχες επιδιώκουν την ένωση. Από το 2006 έχει δική
του ιστοσελίδα και με διάφορα ρεπορτάζ προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και πιο συγκεκριμένα τις υπόγειες νεοταξικές διαβολικές διαπλοκές του Βατικανού. Στο συγκεκριμένο βίντεο ξεσκεπάζει όλη αυτή την αμαρτωλή πραγματικότητα του Βατικανού που κυριολεκτικά σαν ένας οχετός ξεχύνεται από το σκοτάδι.
Τηn στιγμή που κάνει το ρεπορτάζ ο Leο ισχυρίζεται ότι τους παρακολουθούν από το Βατικανό. Κάνει λόγο για την στενή σχέση του Βατικανού με την παιδοφιλία που έχει σχέση με το σατανισμό. Παπικοί ιερωμένοι χρησιμοποιούν ψεύτικα ασθενοφόρα και πάνε σε διάφορες περιοχές στην Ρώμη από όπου «ψαρεύουν» μικρά παιδιά μέχρι 14 ετών, κυρίως από την Ρουμανία και στη συνέχεια τα πήγαιναν κατευθείαν στο Βατικανό για να τα βιάσουν.
Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ένας Αμερικανός σκηνοθέτης που ήρθε στο Βατικανό και τραβούσε με το συνεργείο του μια σκηνή σε μια εκκλησία, δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν και τους έδιωξαν έξω από την εκκλησία. Ο σκηνοθέτης τότε φώναξε διαμαρτυρόμενος, -Μα εγώ πιστεύω στον Ιησού Χριστό. Τότε ο εκπρόσωπος του Βατικανού του απάντησε χαρακτηριστικά -Δεν νοιαζόμαστε εδώ για τον Ιησού Χριστό.
Ο Λέον ισχυρίζεται ότι το Βατικανό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της Ν.Τ.Π. Το Βατικανό, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία. Είναι κράτος και πολιτική, ένα παγκόσμιο παιχνίδι επιρροής. Όλα αυτά προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να τα αποκρύψουν και να παρουσιάσουν ένα πιο «ανοιχτό» στον κόσμο Βατικανό, για το μοναδικό λόγο να φαίνεται ότι όλα κινούνται με διαφάνεια. Ο Πάπας ενισχύει επίτηδες παγκοσμίως αριστερές πολιτικές κινήσεις γιατί επιδιώκουν με αυτόν τον τρόπο να επιβάλουν την παγκόσμια θρησκεία.
φοτο2
Πριν από χρόνια η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ έκανε μια σημαντική σύσκεψη μέσα στο Βατικανό γεγονός που δείχνει την στενή της σχέση μαζί του. Η συνάντηση έγινε μέσα στο μουσείο του Βατικανού, στο οποίο συνήθιζαν πάντα να γίνονται οι συναντήσεις με τους μυστικούς πράκτορες στην εποχή του ψυχρού πολέμου. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι το μουσείο του Βατικανού είναι ένα τουριστικό μέρος. Είναι γνωστό ότι αν θέλεις να βρεις έναν κατάσκοπο, μπορείς πάντα να τον βρεις εκεί. Οι μυστικές υπηρεσίες κάνουν τις ανταλλαγές πληροφοριών μέσα σε αυτούς τους τοίχους.
Οι Ιησουίτες, το πιο σατανικό κομμάτι του παπισμού που τους είχαν διώξει το 1773 από την Ρώμη και από όλα τα άλλα καθολικά κράτη εξ’ αιτίας των πολλών παρανομιών τους, μετά το 1814 με το θάνατο του Ναπολέοντα ξαναγύρισαν με ένα μοναδικό σκοπό: κάποτε να αποκτήσουν την παλιά τους δύναμη. Τώρα έχουμε έναν Ιησουίτη Πάπα, Jesuit pope, και ένα δικό τους λινκ.
φοτο3
Όλες αυτές οι σατανικές κλίκες που εργάζονται μέσα στο Βατικανό πριν από χρόνια ήδη ανέφεραν για τον ερχομό του «Μαύρου Πάπα». Όταν λέγανε για Μαύρο Πάπα, όλοι νόμιζαν ότι θα είναι ένας Πάπας μαύρος από την Αφρική. Αλλά η φράση αυτή ήτανε μεταφορική και η πραγματική της σημασία είναι, «ο Πάπας ο Σκοτεινός», ο σατανιστής. Όλα αυτά μας οδηγούν και πάλι στον πάπα Φραγκίσκο. Όλες οι προφητείες από το παρελθόν ακόμα και ο Νοστράδαμος είχε αναφερθεί σε αυτά τα γεγονότα τα έσχατα χρόνια. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία έχουμε ουσιαστικά 2 Πάπες. Τον προηγούμενο τον υποχρέωσαν οι Ιησουίτες να παραιτηθεί για να βάλουν τον δικό τους στην θέση του.
Στο βίντεο ο Λεό επισημαίνει επίσης κάποια στοιχεία για την αληθινή φύση του ISIS και όπως τονίζει, το ISIS είναι εκτός των άλλων μια μασονική οργάνωση που κατευθύνεται από την ηγετική κλίκα της διεθνούς Μασονίας. Έχει διαπιστωθεί ότι το κατευθύνουν οι πιο σκοτεινοί ηγέτες της Μασονίας. Ενας από τους πνευματικούς καθοδηγητές του, όσο και αν αυτό δεν είναι πολύ γνωστό, είναι ο γνωστός ισλαμιστής ηγέτης που ζει εδώ και χρόνια στην Αμερική, ο Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο Γκιουλέν έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι συνεργάζεται με την CIA και προστατεύεται από τις αμερικανικές αρχές. Ο Γκιουλέν έχει γράψει ένα ειδικό βιβλίο για την Νέα Τάξη το οποίο προλογίζει ο Τόμας Μισέλ, ο οποίος είναι γραμματεύς των διαθρησκειακών υποθέσεων των ΗΠΑ.
Ο δημοσιογράφος αναφέρεται στο Σχέδιο Καλέργη, σύμφωνα με το οποίο ο Σουλτς και η γερμανική μαφία έχουν σχεδιάσει την καταστροφή της Ευρώπης με την μαζική εισβολή και εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες. Eίναι καθαρά ένα εγκληματικό σχέδιο καταστροφής της Ευρώπης, αναφέρει, όπως και της χώρα μας που χρηματοδοτείται από την Νέα Τάξη. Στους μουσουλμάνους που έρχονται τους δίνουν μεγαλύτερα δικαιώματα από τους εντόπιους, σπίτια, ξενοδοχεία και χρήματα για να διαλυθούν οι εγχώριες κοινωνίες.
Ο δημοσιογράφος πηγαίνει στα άδυτα των Ιησουιτών στο Βατικανό και αποκαλύπτει τις σύγχρονες διαβολικές τους συνομωσίες για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης. Στα σχέδια αυτά πρωτοστατεί ο ίδιος ο Ιησουΐτης Πάπας. Μέσα στην έδρα των Ιησουιτών γίνονται οι μυστικές συναντήσεις για το μέλλον της εκκλησίας. Το σύμβολο των Ιησουιτών είναι ένα ειδικό σύμβολο που το βρίσκει και στην σημαία της Αργεντινής. Συνεργάτες με τους συνωμότες Ιησουίτες ειναι οι Δομινικανοί, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για πολλές συνομωσίες κατά της ανθρωπότητας και για τις αγριότητες της Ιεράς Εξέτασης. Αυτοί είναι που στην ουσία κυβερνούν και σήμερα το Βατικανό.
φοτο4
Ένας καθολικός ιερέας ο οποίος τώρα είναι συνταξιούχος, ο Luigi Marinelli, πρόσφατα εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο «I Millenari» στο οποίο περιγράφει πως οι καθολικοί ιερείς εκβιάζονται να μη μιλάνε για τα αίσχη του Βατικανού και τις διαπλοκές του με την μαφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός που πραγματικά κάνει κουμάντο ακόμα και πριν αποχωρήσει ο προηγούμενος Γερμανός πάπας, ο Ράτσιγκερ, είναι ο καρδινάλιος Tarcisio Evasio Bertone. Ο καρδινάλιος αυτός έχει φακελώσει όλους τους ανώτερους καρδιναλίους, γνωρίζει τα πάντα σχετικά με κυκλώματα ναρκωτικών, με ομοφυλόφιλους καρδινάλιους, με παιδεραστές και ελέγχει τους πάντες. Ο ίδιος ζει σε ενα παλάτι με πολυτελείς συνθήκες.
Βερτονε
Το Βατικανό έχει και ακαδημία των Ιλουμινάτι που εδρεύει στην Piazza di Spagna. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας αυτής είναι κάποιος Giulliano Di Bernardo, που έχει και την ευλογία του Πάπα γι’ αυτή την ακαδημία των πιο σκληρών νεοταξικών. Είναι καθηγητής πανεπιστημίου στην Νότιο Ιταλία και όπως αναφέρεται, στο Βατικανό υπάρχει πλήθος μασόνων και μάλιστα υψηλών βαθμών. Για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Τζέημς Μποντ δώσανε 7 εκατομμύρια δολάρια στο Βατικανό για να τους παραχωρήσει ορισμένα μέρη για να τραβήξουν σκηνές της ταινίας. Η ταινία αυτή είναι συμβολική και στέλνει ειδικά μηνύματα για τους Ιλουμινάτι και για τα επόμενα βήματα της Νέας Τάξης. Ένας από τους κορυφαίους Ιλουμινάτι είναι και ο Δούκας της Αγγλίας.
φοτο5
Συμπέρασμα του Leo Lyon Zagami : Έχουμε έναν πάπα που δεν απαρνιέται το σφράγισμα αυτό που η Ορθοδοξία και ειδικά ο Πατριάρχης της Ρωσίας το καταδικάζει σαν σύμβολο του διαβόλου, ενώ ο Πάπας δεν λέει τίποτα. Στο Βατικανό δεν μιλάνε ποτέ για την Νέα Τάξη. Το Βαθύ παγκόσμιο μασονικό κύκλωμα με την συνδρομή του Βατικανού, με τις χορηγίες του Σόρος, προκαλεί τον νέο ψυχρό πόλεμο με ανοιχτή σύγκρουση με την Ορθοδοξία κάνοντας αρχή στην Ουκρανία. Ο Σόρος συνδέεται με την οργάνωση, Saint Stanislaus, η οποία είναι υπεύθυνη για την εξάρθρωση της Ορθοδοξίας στην Ανατολική Ευρώπη. Ο ίδιος ο Πάπας συνδέεται στενά με τον Σόρος και την οργάνωση αυτή σε αυτό το σχέδιο εναντίον της Ρωσίας. Προσπαθούν να υποτάξουν τον Πούτιν απειλώντας τον ότι αν δεν συμβιβαστεί θα διαλύσουν των ρωσική οικονομία και θα καταστραφεί η Ρωσία, αφού δεν μπορούν να τον πλήξουν με στρατιωτικά μέσα.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος μας δείχνει ένα περίεργο οίκημα δίπλα στο Βατικανό που δεν είναι ιδιοκτησία του Βατικανού και αποκαλύπτει ότι είναι το μυστικό κέντρο των Ναϊτών που είναι σημαντικοί παράγοντες για την εγκαθίδρυση της αυτοκρατορίας του Αντίχριστου Ένας σπόνσορας της Νέας Τάξης είναι και ο Τζονι Μπλερ που έγινε καθολικός.
Έβαλαν μας λέει ένα κομουνιστή σαν δήμαρχο της Ρώμης που έχει αφήσει του ξένους να κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμα και μαύροι να κάνουν μπάνιο στην κολυμβήθρα μνημείο της Piazza di Spagna για να σοκάρονται οι ντόπιοι και να αυτοδιαλύεται η κοινωνία σύμφωνα με το νεοταξικό σχέδιο.
φοτο6
Το γκέι λόμπυ του Βατικανού έχει τις δικές του οργανώσεις, έχει το δικό του σάιτ και τους δικούς του οργανωμένους γκέι παπάδες. Συναντιούνται κάθε βράδυ οχτώ η ώρα και μετά πηγαίνουν στα μεγαλύτερα γκέι κλαμπ στην Ιταλία. Κάνουν τα όργια τους που συνδέονται με σατανισμό σε ένα κτίριο που ανήκει στο Βατικανό έξω από την Ρώμη, στο εξοχικό σπίτι του Πάπα στο Castel Gadolfo, κοντά στην λίμνη Lago Albano. Εκεί ένας παπικός ιερέας έκανε σατανικές λειτουργίες σεξουαλικής λατρείας με την ευλογία του Βατικανού.
Επίσης, λόγω της αυξημένης διαρροής των σκανδάλων του Πάπα στο Βατικανό ο Leo Lyon Zagami υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανή η οριστική παραίτησή του μέχρι τα τέλη του 2016.
Τώρα αυτοί οι Δαίμονες του Βατικανού έρχονται να παρουσιαστούν σαν προστάτες των Λαθρό αλλά και της ομοφυλοφιλίας.
Σύμφωνα με τις νέες «αξίες» τους : «Η ομοφυλοφιλία προσθέτει αξίες στην Εκκλησία!»
hqdefault
Εκτός αυτού οι θυσίες παιδιών και βρεφών είναι διάχυτες στο Βατικανό ως τελετουργίες αίματος προς ικανοποίηση του Εωσφόρου. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες αποδεικνύουν την ύπαρξη τέτοιων φαινομένων.
Όλοι οι δαίμονες στην υπηρεσία του Chrislam και της Μίας Παγκόσμιας Θρησκείας.
Εμείς αναρωτιόμαστε, αν είναι δυνατόν με όλη αυτή την διαβολική μαυρίλα να θέλουν κάποιοι ιεράρχες της Ορθοδοξίας να συνομιλούν και ακόμα χειρότερα να συνπροσεύχονται και να συλλειτουργούν με τους παπικούς και τώρα να τους υποδέχονται στα άγια χώματα της Λέσβου.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%84%ce%b5/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου