Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ενεργοποίηση Αεράμυνας και Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης.-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο βόρειο τομέα και της Αεράμυνας στις περιοχές Χίου και Οινουσσών, διέταξε σήμερα το πρωί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος ΑποστολάκηςImage
Η δύναμη "Δ" στον βόρειο τομέα θα ασκείται, δηλώνοντας παρουσία στην περιοχή και κάνοντας τους κατοίκους να νιώθουν ασφαλείς.
Παράλληλα η ενεργοποίηση της αεράνυμας στην περιοχή της Χίου - Οινουσσών που έγινε το επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας, αποτελεί δυναμική απάντηση, δείγμα του ότι η Ελλάδα δεν θα περιοριστεί μόνο σε διαμαρτυρίες "ρουτίνας" σε μια τέτοια κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας.

Το Onalert.gr είχε ήδη από χθες θέσει το ερώτημα για την ενεργοποίηση της αεράμυνας και η απάντηση ήρθε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα δημοσιευματά μας.
http://www.onalert.gr/stories/arxhgos-geetha-energopoihsh-aeramynas-kai-dynamhs-taxeias-antidrashs/49161

APA1_533_355

Σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ, σήμερα το πρωί υπάρχει έντονη κινητικότητα στις Ειδικές δυνάμεις της Ελλάδας. Την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο βόρειο τομέα και της Αεράμυνας στις περιοχές Χίου και Οινουσσών, διέταξε σήμερα το πρωί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο πέταξαν ελικόπτερα πάνω από την Αθήνα… και για ακόμα μια μέρα βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει…
Η δύναμη “Δ” στον βόρειο τομέα θα ασκείται, δηλώνοντας παρουσία στην περιοχή και κάνοντας τους κατοίκους να νιώθουν ασφαλείς, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα η ενεργοποίηση της αεράνυμας στην περιοχή της Χίου – Οινουσσών που έγινε το επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας, αποτελέι δυναμική απάντηση, δείγμα του ότι η Ελλάδα δεν θα περιοριστεί μόνο σε διαμαρτυρίες “ρουτίνας” σε μια τέτοια κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας.
http://www.makeleio.gr/?p=591006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου