Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

«Ο Αιγαιοπελαγίτικος πόλεμος των προφητειών» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


ΑΙΓΑΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΣ
«Ο Αιγαιοπελαγίτικος πόλεμος των προφητειών» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
Είναι οφθαλμοφανές πια, πως οι γείτονές μας ετοιμάζονται & εκπαιδεύονται για να «εκπληρώσουν» τον Αιγαιοπελαγίτικο πόλεμο των προφητειών, κάνοντας απόβαση & αρπάζοντας ξαφνικά & γρήγορα δύο Ελληνικά νησιά, όπως είχε αναφέρει πολλά χρόνια πριν ο μεγαλύτερος σύγχρονος Άγιος της Ορθοδοξίας, ο Άγιος Παΐσιος. Μια απόβαση που θα γίνει η αφορμή να κατεβούν οι Ρώσοι & να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα & οστά όλα εκείνα τα γεγονότα, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίσει η Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες.

Στο βίντεο αυτό θα ακούσετε ένα πολύ σημαντικό απόσπασμα από την ομιλία του Επίτιμου Αρχηγού Στόλου, Ναύαρχο Π. Λίτσα, ο οποίος μιλά για την επικείμενη επίθεση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας.
Επίσης θα παρακολουθήσετε ορισμένα πλάνα απόβασης – εισβολής, τα οποία ήταν μέρος της τουρκικής άσκησης EFES που διεξήχθη τον Μάιο του 2016 στο Αιγαίο. (Η σειρά που τοποθετήσαμε & μοντάραμε τα πλάνα, είναι τέτοια ώστε να μπορεί κανείς να κατανοήσει πιο εύκολα το πώς γίνεται μια απόβαση – επίθεση – εισβολή από θάλασσα, αέρα & ξηρά).
Καθώς επίσης θα διαβάσετε & πολλούς από τους προφητικούς λόγους του Αγίου Παïσίου που αφορούν την επερχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη, λόγοι του, οι οποίοι έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, μέσα από αξιόπιστες ιστοσελίδες. Για να μην σας μεταφέρουμε κακοποιημένα ή ψευδή κείμενα, ανατρέξαμε σε αξιόπιστα & αγαπημένα βιβλία, μέσα από τα οποία διδαχτήκαμε την ζωή & το έργο του Αγίου Παïσίου, ώστε να πιστοποιήσουμε την γνησιότητά & την αυθεντικότητά των προφητειών αυτών.
(οι τίτλοι των βιβλίων από τα οποία πιστοποιήσαμε την γνησιότητά των κειμένων εμπεριέχονται στο βίντεο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου