Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ: Παρουσιάζουν την Παναγία και τον Χριστό ως εξωγήινους στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά!

Το λιγότερο άστοχη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία!
 ΝΤΡΟΠΗ: Παρουσιάζουν την Παναγία και τον Χριστό ως εξωγήινους στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά!

Το θέαμα της ''εικόνας'' που θα δείτε παρακάτω, μόνο απέχθεια και θυμό προκαλεί στο πλήρωμα της ορθόδοξης εκκλησίας, που για ακόμα μια φορά βλέπει τον οποιοδήποτε να γελοιοποιεί τα άγια και τα ιερά μας... εν ονόματι της τέχνης!

Αυτό το γελοίο και χυδαίο για εμάς θέαμα, που από κάποιους αποκαλείται τέχνη, δυστυχώς (και αυτό είναι το χειρότερο) εκτίθεται στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά!

Και θα θέλαμε να γνωρίζουμε, ποιος ειλικρινά έδωσε την άδεια και παραχώρησε το χώρο, προκειμένου να προβληθούν αυτές οι εξωγήινες μορφές, που κάποιοι έχουν το θράσος να τις αποκαλούν Παναγία του Ντον και Χριστό!

Πρόκειται για κωμικοτραγικές καταστάσεις, που βέβαια προκαλούν το κοινό αίσθημα των πιστών Χριστιανών.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν ο καθένας που δηλώνει καλλιτέχνης, έχει την ευκαιρία, χωρίς τον στοιχειώδη έλεγχο, να εκθέτει ό,τι εκείνος θεωρεί τέχνη στη Δημοτική Πινακοθήκη!!!

Καλούμε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζει περί αυτής της ''εικαστικής έκθεσης'' να αναλάβει πρωτοβουλία για την απομάκρυνση αυτής της ντροπιαστικής ''εικόνας'' και των λοιπών παρόμοιων (εφόσον υπάρχουν) από το χώρο της Πινακοθήκης του Δήμου Πειραιά!


e448aa51-07fe-42ac-bb69-a89ea8195751http://piraeuspress.gr/piraeus/47093/ntroph-paroysiazoyn-thn-panagia-kai-ton-christo-ws-exwghinoys-sth-dhmotikh-pinakothhkh-peiraia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου