Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

To «υπερ-κράτος» της Ευρώπης θα βυθιστεί όπως ο Τιτανικός…

%ce%b5u 
Είναι πραγματικά πετυχημένη η προσομοίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Τιτανικό!Σαν τον Τιτανικό, η Ε.Ε. παρουσιάστηκε ως «υπερ-κράτος», που θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από όλα τα άλλα στην Ευρώπη και θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις Η.Π.Α.. Ανακηρύχθηκε αβύθιστη! Ωστόσο, μετά τη έναρξή του ταξιδιού της, χτύπησε ένα απρόσμενο παγόβουνου και από το χτύπημα όχι μόνο δεν θα μπορέσει να ανακάμψει, αλλά θα την οδηγήσει να λάβει η θέση που της αναλογεί στην ιστορία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες εκείνων που την δημιούργησαν και που πρόσμεναν τόσα πολλά από αυτήν, μέχρι και να τους στέψει βασιλιάδες! (Βλέπε Πρωτόκολλα των Σοφών τις Σιών κεφ. ΙΕ).
Σίγουρα χρόνια μετά, οι ιστορικοί και οικονομολόγοι θα συζητήσουν την ταυτότητα του παγόβουνου στο οποίο έπεσε η Ε.Ε.. Κάποιοι θα πουν το Brexit, άλλοι θα πουν η Deutsche Bank ή κάποια γεγονότα που δεν τα είδαμε να συμβαίνουν ακόμα. Τα ντόμινο έχουν αρχίσει να πέφτουν και όλοι θα επηρεαστούν από την κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο και κάποιοι άλλοι λιγότερο και οι πάντες σπεύδουν να περισώσουν ότι μπορούν.
Δυστυχώς οι περισσότεροι ιστορικοί και οι οικονομολόγοι δεν γνωρίζουν τους δυο μεγάλους Αγίους των εσχάτων, τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και τον Άγιο Νικόλαο Βελιμίροβιτς. Ο πρώτος μας γνώρισε τα αίτια της δημιουργίας και της καταστροφής της Ε.Ε.. Ο δεύτερος μας δίδαξε πως θα πρέπει να φύγουμε μακριά από αυτήν αν θέλουμε να σωθούμε. Ό,τι και αν γίνει λοιπόν που είναι προ των πυλών, να είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει για το καλό μας!
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου