Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΗΘΗ – Παιδικά βιβλία…μέχρι και φάτνες για τα ομόφυλα ζευγάρια (βίντεο).

ΣΧΟΛΙΟ : H αθε'ί'α και η βλασφημία έχουν φτάσει σε υπερθετικό βαθμό και κάποια στιγμή θα έρθει η οργή του Κυρίου.
φάτνη
Μια γυναίκα πάστορας, η Kittredge Cherry, από το Λος Άντζελες μας δίνει μια καινούργια και πολύ πρωτότυπη αλλά διεστραμμένη ερμηνεία των Χριστουγέννων.
Όπως υποστηρίζει η κυρία αυτή, η Γέννηση ομοιάζει με τις λεσβιακές σχέσεις που τεκνοποιούν χωρίς την συνδρομή του άρρενος αλλά … από τράπεζα σπέρματος.

Για τον ίδιο τον Κύριο υποστηρίζει ότι είχε την μοναδική ιδιότητα να έχει δύο πατέρες, τον Επουράνιο και τον επίγειο. Ακριβώς σε αυτό το σημείο εισαγάγει με πονηρό τρόπο το ομοφυλοφιλικό στοιχείο παρουσιάζοντας δύο πατέρες με σχέση μεταξύ τους. Το άκρον άωτον της βλάσφημης διαστροφής και μάλιστα με θρησκευτικό μανδύα.
Τα μηνύματα για τις σχέσεις των ομοφύλων και την τεκνοποίηση ήδη περνούν και στην Ελλάδα μέσα από σήριαλ αλλά και παιδικά βίβλια.  Για παράδειγμα ήδη βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το μεταφρασμένο βιβλίο με τίτλο:    Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες και συγγραφείς τους Mary Hoffman, Ros Asquith, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση.  Με  χιούμορ και ευαισθησία, εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο, δείτε σε μια σελίδα πως παρουσιάζεται η σύχρονη οικογένεια:
μπαμπαδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου