Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Το Κίεβο ισχυρίζεται ότι θα ανακτήσει το Ντόνετσκ και την Κριμαία,μέσα στο 2017.

Όπως σας πληροφορήσαμε ο αμφιλεγόμενος Υπουργός Εσωτερικών  Tycoon arsen Avakov,δήλωσε την Τρίτη, επίσημα ότι το κύριο καθήκον της ουκρανίας για το έτος 2017,είναι η επιστροφή του Ντόνετσκ και της Κριμαίας.Киев заявляет, что бросит силовиков на штурм Донбасса и Крыма в 2017 году (ВИДЕО) | Русская весна

Πρόκειται για μία δυνατή δήλωση.
Μετά τη δημοσίευση από την υπηρεσία τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών,δημοσιεύτηκε το βίντεο ,από το οποίο είναι σαφές ότι η δήλωση είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη.
Πρώτον, το σχέδιο επιστροφής του Ντόνετσκ και της Κριμαίας ο Avakov το ανακοίνωσε επίσημα μιλώντας στο Διοικητικό Συμβούλιο της συνοριοφυλακής της Ουκρανίας.
Το καθήκον μας τώρα είναι στο έτος 2017. Πάρτε τα σύνορα υπό έλεγχο: εδώ είναι η αρχή, και το τέλος, το έτος 2020.
Το 2014, το 2015 και το 2016, μετριάζονται από όλους μας, από την εμπειρία που λάβαμε και είναι ανεκτίμητη. «Και σε αυτό το έργο θα είμαστε μαζί», — τόνισε ο Avakov.
Όπως αναφέρθηκε από τη «ρωσική άνοιξη», ο Αζάροβ είπε επίσης ότι το έργο της επιστροφής στα «κατεχόμενα»,  θα πρέπει να αντιμετωπιστούν φιλόδοξα, και θα πρέπει να εφαρμοστεί, η αστυνομία, το δικαστικό σώμα και η κυβέρνηση, αλλά το πρώτο είναι να ριχτούν στη μάχη τα στρατεύματα στα σύνορα. Είναι  κατά το έτος 2017 που θα  ανακτήσουμε τον έλεγχο με « διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα της Ουκρανίας» με το Ντόνετσκ, και μετά με την Κριμαία.
Ο Υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι οι φρουροί των συνόρων» θα σχεδιάσουν και αυτή την εβδομάδα — με ποιό τρόπο θα εξασφαλίσουν τα σύνορα του κράτους.
 Αυτή είναι η πραγματικότητα , την οποία εμείς θα αντιμετωπίσουμε σύντομα, και το κράτος πρέπει να υπολογίζει στην προθυμία σας, να ενεργήσετε αποφασιστικά και θα είναι  αυτή τη διαδικασία,» κατέληξε ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Η «Ρωσική άνοιξη» έθεσε το θέμα στους βουλευτές της κρατικής Δούμας της ΡΩΣΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ, Dmitry Sablina και τον Αλέξανδρο.


«Ειλικρινά, οι ουκρανικές αρχές αξίζουν να βιώσουν κάτι σχετικά με την επιστροφή του Ντόνετσκ ή της Κριμαίας και την Ουκρανία  σχετικά με τη διατήρηση στο σύνολό της. Επειδή υπάρχουν πολύ σοβαρές προοπτικές για την κατάρρευση της χώρας, αρχίζοντας από το έτος 2017, δήλωσε ο βουλευτής .»


«Καλή τύχη σας εύχομαι. Θα σας φάει ο λύκος »,-σχολίασε με ειρωνεία, μόνο εν συντομία ο Sablin.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου