Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ./ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

.Ο Αγιος Πα'ί'σιος έχει αφήσει χειρόγραφο σημείωμα για το θέμα των νέων ταυτοτήτων ,το οποίο θεωρούσε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και με αίσθημα ευθύνης περιέγραψε την κατάσταση.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πρέπει να πάρει επίσημη θέση,αλλά και για να γνωρίζουμε όλοι προσωπικά περί τίνος πρόκειται δημοσιεύουμε αυτούσιο το χειρόγραφο για να το διαβάσουν όλοι,χωρίς προσθήκες ή ελλείψεις σημείων.Το χειρόγραφο υπάρχει στο ομώνυμο βιβλίο Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ.Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και οι κάρτες συναλλαγών είναι ήδη υποχρεωτικές και το σημείωμα του Άγιου Πα'ί'σιου αναφέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια.Με κλικ πάνω στις εικόνες μπορείτε να τις δείτε σε μεγένθυση,σε νέο παράθυρο,ενώ έχετε την δυνατότητα να τις αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο.Ο Άγιος Πα'ί'σιος αναφέρει ξεκάθαρα την κάρτα(συναλλαγών,χρεωστική ή πιστωτική)την ταυτότητα(Κάρτα του πολίτη) και μετά το σφράγισμα στο δεξί χέρι ή το μέτωπο.Τόσο ξεκάθαρα! Αναμένουμε την πρώτη αντίδραση από την Δ.Ι.Σ.που ακόμα...κοιμάται και όπως όλα δείχνουν θα ξυπνήσει όταν το κράτος πει διαχωρισμός εκκλησίας -κράτους και μηχανηματάκια POS σε ναούς και μοναστήρια!










Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη σιωπή από παντού.Ετσι κι εμείς από το μπλογκ καθυστερήσαμε να γράψουμε κάποιο ενημερωτικό σημείωμα παρακολουθώντας προς τα που πάνε οι εξελίξεις και τι θα αντιμετωπίσουμε.Είδαμε ένα πραξικόπημα της πλάκας στην Τουρκία και αμέσως μετά ένα Σουλτάνο-Ερντογάν να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης,του Μοντρέ αλλά και την κυριαρχία 16 νησιών μας στο Αιγαίο.Αποτέλεσμα εικόνας για χρεωστικες καρτες
Ετσι θυμηθήκαμε αυτά που έγραφε το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ:

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες(υπάρχει και ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα, που αναφέρεται στο Τσάμικο ζήτημα και τη μη αναγνώριση των θαλάσσιων συνόρων Αλβανίας-Ελλάδος).Αποτέλεσμα εικόνας για χρεωστικες καρτες
Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται "Θερμά επεισόδια" και μάλιστα αυτά" προβλέπονται",τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας("Τα σύνορα της καρδιάς μου"αναφέρει ο Ερντογάν διεκδικώντας εκτός από τα 16 νησιά του Αιγαίου και την Θράκη μας)τα νησιά μας,οι Τούρκοι αποκάλυπτα προκαλούν.Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στον μόνο,φαινομενικά,κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση,με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται,ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,να μπουν στο σπίτι μας.Αποτέλεσμα εικόνας για σκευος εκλογης
Πιέζει η ΕΕ την Ελλάδα να αποδεχτεί τη Συνθήκη Σένγκεν,σύμφωνα με την οποία πρέπει να καταργηθούν τα σύνορά μας,(Ο ΝΑΤΟ'ι'κός στόλος είναι ήδη στο Αιγαίο),αφού όμως θα έχουμε αποδεχτεί και θα έχει θεσπιστεί το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών.,δια του οποίου θα μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.(Στο 3ο μνημόνιο έχει υπογραφτεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την Δευτέρα ψηφίστικε ο νόμος για τις κάρτες συναλλαγών).
Στο βιβλίο του Πατέρα-Καλα'ί'δη υπάρχει η μαρτυρία του Θ.Γ:
Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες,διότι από το Θεό ταγμένη,αποτελεί φυσικό ανάχωμα στα σκοτεινά σχέδια που εξυφαίνονται,για την επικράτηση μιας παγκόσμιας δικτατορικής κυβέρνησης, μέσω της εξουδετερώσεως της ατίθασης Ελλάδας που τους χαλάει τη σούπα και της επιβολής καρτών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,προδρόμων του μελλοντικού χαράγματος!
Μέσα σε αυτή την κρίση,την σατανικώς σχεδιασμένη,μεθοδικώς και βιαίως επιβληθείσα,οι μορφές των Γερόντων είναι βάλσαμο για το λαό του Θεού.Και μόνη η θεασή τους αρκεί για να παρηγορήσει όλους τους κακοπαθημένους.Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑ'Ι'ΔΗΣ
Κάτι μου λέει ότι η ανάμνηση του βίου και της πολιτείας του Πατρο-Κοσμά,του Άγιου Πα'ί'σιου,και των άλλων γερόντων,ογκόλιθων της Ορθοδοξίας,θα μας στηρίξει μέχρι την ανάσταση του γένους!
Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά για τις κάρτες συναλλαγών:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν "Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε,τα χρήματα θα καταργηθούν"
Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα.Όποιος δεν θα έχει κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει, ούτε να αγοράζει!
Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν το "τέλειο σύστημα"το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.
Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο δείνα πήρε την κάρτα του τάδε,και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια "Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο,γιατί μόνο ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τέλειο σύστημα.Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος,ούτε το χέρι,ούτε το σφράγισμα το βλέπει."
Τα τριάμιση χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.
Γι αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν φυλακή.
Δεν θα επιβάλουν με τη βία το σφράγισμα.Θα είναι ευγενείς γιατί θα είναι Ευρωπαίοι.Θα δείξουν ανωτερότητα.Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους,αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος,αν δεν έχει το σφράγισμα.Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικη αφυπνιση βιβλιο
Γι αυτό,αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα λιτά,απλά,θα μπορεί να ζήσει εκείνα τα χρόνια.Να έχει κανένα χωραφάκι για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι,πατάτες ,να βάλει λίγα ελαιόνδεντρα,και τότε με κανένα ζώο,καμμία κατσίκα,λίγες κότες,θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του.
Γιατί και προμήθειες να κάνει,δεν ωφελεί πολύ,αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν,χαλούν γρήγορα.
Φυσικά το στρίμωγμα θα κρατήσει λίγο,3-3,5 χρόνια.Θα συντομευτούν οι μέρες για τους εκλεκτούς.Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν,ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.
Τώρα μια μπόρα θα είναι,μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από το Χριστό,θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.Αυτή τη φορά θα δώσει ο Χριστός μία ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του.Θα παρουσιαστεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων,για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την Οικουμένη,για πολλά χρόνια.Μερικοί συνδιάζουν με αυτή την επέμβαση του Χριστού,την Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω.Ο λογισμός μου λεέι ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού,όταν έρθει ο Κριτής,αλλά μία επέμβαση του Χριστού,γιατί είναι τόσα γεγγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμα.Θα επέμβει ο Χριστός,θα δώσει μία σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα.Θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.Θα γεμ΄σιουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.
Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.Θα σε τραβούν για να τους πεις για τον Χριστό.Ετσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει σαν Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση και άλλο μία επέμβαση του Χριστου,για να βοηθήσειι το πλάσμα Του.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
ΛΟΓΟΙ Β'
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
 Τό πάρα κάτω κείμενο είναι άπό άπομαγνητοφωνημένη συνομιλία τοϋ Γέροντος Παϊσίου, πού έγινε τό έτος 1992 στό κελί του «Παναγούδα», στό 'Άγιον Όρος. Υπεύθυνος γιά τήν άπομαγνητοφώνηση ήταν ό ιερομόναχος ’Ισαάκ (πού έγραψε καί τόν βίο τοϋ Γέροντα) καί ή συνοδεία του.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Άρνείται τώρα. Μέ τό σφράγισμα άρνεϊται κανείς. ’Ακόμη καί ταυτότητα. 'Όταν, ας ύποθέσουμε, αν δεν μοϋ ζητούσαν ύπογραφή, θέλω νά πώ, καί μούδιναν ένα χαρτί, σουλεγαν, αύτή είναι ή ταυτότητά σου, λοιπόν, τέλος πάντων, δέν θά πείραζε. ’Αλλά, όταν, νά πούμε, έχουν τό σύμβολο τού διαβόλου, είναι ,λέγεται ταυτότητά μου, υπογράφω, κι αύτό δέν είναι μικρό πράγμα. Δηλαδή, άρα τό άποδέχομαι αυτό τό πράγμα.

Τότε, δηλ. τί λέει ό Εύαγγελιστής ’Ιωάννης, οί άγιοι πατέρες, τί λένε; Διάβασες εκεί πέρα καθόλου; Καί μάλιστα, λέει έκεί πέρα, όσοι, ας ύποθέσουμε, δέν θά σφραγισθούν, δέν θά μπορέσουν.... θά τούς κυνηγάν, δέν θά μπορούν νά τούς βρίσκουνε. Ξεκάθαρα πράγματα, Είναι άρνηση δηλαδή. (Ή ταυτότητα καί τό σφράγισμα).

Τίς άπόψεις του αύτές ό Γέροντας Πάίσιος τίς έκήρυττε συχνά καί παρέμεινε σταθερός καί άκλόνητος μέχρι τήν κοίμησή του τό 1994. ’Επειδή προέβλεψε ότι μερικοί μετά τόν θάνατό του, θά προσπαθούσαν νά θολώσουν τά νερά καί νά άλλοιώσουν τίς άπόψεις του, έπέμενε τό κείμενο «Σημεία των καιρών» νά κυκλοφορήσει μέ τόν γραφικό του χαρακτήρα καί τά ορθογραφικά λάθη του, όπως άκριβώς τό έγραψε. Δυστυχώς μετά τόν θάνατό του, οί φόβοι του βγήκαν άληθινοί. Κάποιοι όντως προσπαθούν νά άλλοιώσουν τίς θέσεις τοϋ Γέροντα

 Ό Γέροντας Παΐσιος είπε:

•    Οΐκουμενισμός, κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μιά θρησκεία στά μέτρα τους. Αύτά είναι σχέδια διαβόλων. Οί Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον γιά Μεσσία. Γι’ αυτούς ό Μεσαίας είναι Βασιλιάς, δηλαδή θά κυβερνήσει έδώ στή γη.

•    Πιστεύουν, Γέροντα, οί Σιωνιστές τά περί ’Αντίχριστου;

Αυτοί θέλουν νά κυβερνήσουν όλο τόν κόσμο. Χρησιμοποιούν γιά νά πετύχουν τό σκοπό τους τήν μαγεία καί τόν σατανισμό, τή σατανολατρεία τήν βλέπουν σάν μιά δύναμη, πού θά τούς βοηθήσει στά σχέδια τους. Πάνε δηλαδή νά κυβερνήσουν τόν κόσμο μέ σατανική δύναμη. Τόν Θεό δέν τόν βάζουν στό λογαριασμό τους. Θά εύλογηθοΰν όμως έτσι άπ’ τόν Θεό; Μέσα άπ’ αύτά ό Θεός θά βγάλη πολλά καλά. Οί άλλες σατανικές θεωρίες κράτησαν τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια· αύτοί ούτε έπτά χρόνια δέ θά κρατήσουν.

•    Τώρα πάμε γιά τό Χριστό ή γιά τόν διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δέ χαιρετάς τόν διάβολο, πάντως, θά δούμε φοβερά γεγονότα, θά δοθούν πνευματικές μάχες. Οί "Αγιοι θά άγιασθοΰν περισσότερο καί οί ρυπαροί θά γίνουν ρυπαρώτεροι.

•    Νά τό πάρουμε στά σοβαρά, νά ζήσουμε πνευματικά. Οί περιστάσεις μάς αναγκάζουν καί θά μάς αναγκάσουν νά δουλέψουμε πνευματικά. Καλό όμως είναι νά τό κάνουμε χαρούμενα καί προαιρετικά καί όχι από θλίψεις, αναγκαστικά... Μιά μπόρα είναι, ό αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δέν έχουμε εχθρό τόν Άλή πασά ή τόν Χίτλερ ή τόν Μουσολίνι αλλά τόν διάβολο. Γι’ αύτό θά έχουμε καί ούράνιο μισθό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου