Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία! Όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε!

Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος: Για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία! Όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε!
Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος: Τουλάχιστον αυτοί οι Άγιοι της σύγχρονης Ελλάδος έχουν πει περίπου τα εξής:
Θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος από την Συρία(ξεκίνησε). Οι Ρώσοι θα κατεβούν στην Συρία και σε όλην την Ανατολή και θα σπιτοκάτσουν, όπως μου είπε ένας, και είναι εκεί τώρα και είναι παράγοντες του τόπου.
Σε μια συνεύτευξη που έδωσα στην Δρουσιώτου την Αντιγόνη στον ¨Φιλελεύθερο¨ (πριν δύο χρόνια) της είπα: Όταν θα έρθει η ώρα να λύσουμε το Κυπριακό, για να λυθεί το Κυπριακό θα πρέπει να μας υπογράψει η Ρωσία, όχι η Αμερική! Αυτό να το θυμάστε, διότι τώρα είμαστε σε παραμονές συνομιλιών. Μερικοί νομίζουν ότι είναι το δι’ ευχών των συνομιλιών. Ένας εκ των υπουργών αυτής της κυβέρνησης είπε «μας έμεινε το τελευταίο χιλιόμετρο», έτσι είπε. Λοιπόν, και δεν λαμβάνουμε υπόψη την Ρωσική παρουσία και ότι τα S400 που έστησε εδώ δίπλα στην Ταρτούς, ο Πούτιν.., η Κύπρος είναι μέσα στην ακτίνα τους. Και μου έλεγε ο γέρων Παΐσιος, όταν εγώ είχα αγωνία: Μα τι εν να γίνει με την Κύπρο; Θα μας πιάσουν όλους οι Τούρκοι; Μου έλεγε: «Μην φοβάστε ρε οι Κύπριοι, εκτός του ότι είσαστε το νησί των Αγίων, εκτός του ότι την Κύπρο και την Ελλάδα θα την διευθύνουν εκείνα τα χρόνια (και εννοεί αυτά τα χρόνια) η Παναγία, θα έχετε και ομπρέλα προστασίας. Και έλεγα και εγώ μα τι ομπρέλα είναι τούτη;… Όταν είδα την ακτίνα των S400 που είναι εδώ δίπλα από την Λεμεσό, στην Ταρτούς και ότι φτάνουν αυτά μέχρι το Καστελόριζο, κατάλαβα ποια είναι η ομπρέλα που έχουμε. Η παρουσία των Ρώσων αχρήστευσε τις Αγγλικές βάσεις. Άρα μιλάμε για άλλη γεωπολιτική και αυτά τα είδαν οι άνθρωποι του Θεού και μας τα είπαν


Απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στο προσφυγικό σωματείο «Σταυραετός», Αγλαντζιάς Λευκωσίας (09.12.2016) με θέμα «Ο φθαρμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης»
Ο Πανιερώτατος μέσα από τη σύγχρονη αγιότητα και τον σύγχρονο προφητικό λόγο των αγίων ανθρώπων του Θεού, αναλύει πνευματικά και θεολογικά τη σύγχρονη γεωπολιτική στρατηγική που εφαρμόζουν οι μεγάλες δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, η οποία είναι μέρος των ευρύτερων υποχθόνιων σχεδίων των ανθρώπων του μυστικού χρήματος, της νέας τάξης πραγμάτων, που έχουν σαν στόχο τη δημιουργία του φθαρμένου ανθρώπου που δεν θα έχει καμία ηθική αντίσταση…

Παραγωγή: RumOrthodox (YOUTUBE)
https://www.youtube.com/channel/UCptX...
Πηγή: ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ (YOUTUBE)
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου