Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δεν είναι σοκ αλλά μιά προφητική εκπλήρωση.

Η κουρτίνα από το Κοράνι κλείνει την Τουρκία.
Πέρα από τις προφητείες που γνωρίζουμε στην Ελλάδα για τα επερχόμενα γεγγονότα,υπάρχουν και κάποιες που έρχονται από την Αμερική και έχουν σχέση με την περιοχή μας. Ετσι μεταφέρουμε το παρακάτω άρθρο από το BEFORE IT'S NEWS.
Image result for pics of turkey

Εν ολίγοις, κατά την τελευταία δεκαετία η καρκινική ανάπτυξη του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, έχει παρεισφρήσει στην κυβέρνηση και μια παλίρροια εκδηλώσεων έχει τοποθετήσει τους ριζοσπάστες ισλαμιστές  του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη δικτατορική εξουσία. Και τώρα για χρόνια ο Ερντογάν έχει συστηματικά, και σιγά-σιγά,κάνει αναίρεση στα πάντα,που έβαλε σε εφαρμογή ο  Ατατούρκ.

Ακόμα πιο τραγικό, το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου έτους, έχει μετατοπιστεί υπέρ των μουσουλμανικών μεταρρυθμίσεων του Ερντογάν σε υψηλή ταχύτητα, καθώς προκαλεί σιγή από την αντιπολίτευση μέσω της εκκαθάρισης σε δεκάδες χιλιάδες κοσμικούς Τούρκους από τα μέσα ενημέρωσης, στρατιωτικούς, δικαστήρια,την κυβέρνηση και τα εκπαιδευτικά συστήματα. Έχει λάβει η Τουρκία μια δραματική στροφή μακριά από τη Δύση και αυτή είναι τώρα έτοιμη να ορμήξει  προς τις ισλαμικές ρίζες.

Είμαστε τώρα μάρτυρες,στο πνευματικό σκοτάδι αυτού που εγώ αποκαλώ την « κουρτίνα από το Κοράνι» για το λαό της Τουρκίας, με παρόμοιο τρόπο με το πώς το σιδηρούν παραπέτασμα έπεσε και συνθλίβει την ελευθερία των λαών της Ανατολικής Ευρώπης. Αλλά στο σκοτάδι πίσω από την κουρτίνα από το Κοράνι, είναι πολύ, πολύ χειρότερο.

Ο λαός σε κάθε έθνος που φυλακίστηκε πίσω από την κουρτίνα του Kορανίου υπόκεινται σε μια θεοκρατική ομάδα ,με κακούς άνδρες που καθοδηγούνται από τα γραπτά του, ατελή αμαρτωλοί, άνθρωποι, του οποίου η θρησκευτική Τομέ τους, λέει να δικαιολογούνται σε βίαια μέτρα,για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων.
Τούτου λεχθέντος, οι μαθητές της βιβλικής προφητείας ανάπτυξαν αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη.Δεκαετίες πριν, όπως εγώ περιπλανιόμουν στη χώρα της Τουρκίας, ήξερα ότι το την προφητεία της Αγίας Γραφής. Είπε  για τον πόλεμο του Γωγ / Μαγώγ ο προφήτης Ιεζεκιήλ στα  κεφάλαια 38 και 39, προείπε ότι οι λαοί αυτών των τουρκικών εδαφών θα συνοδεύσουν τη συμμαχία Γωγ / Μαγώγ, σε έναν πόλεμο με την πρόθεση να εξοντώσουν το Ισραήλ. Η σημερινή εξέχοντες μελετητές εξακολουθούν να απηχούν την προφητεία και να την ερμηνεύον. Η Τουρκία, η οποία θα συμμετέχει μεταξύ των Εθνών σε κάποιο μελλοντικό μήνα  Μάρτιο,θα συνθλίβει  στα βουνά του Ισραήλ.Κατά κάποιο τρόπο επιστρέφουμε πίσω στις τελευταίες μέρες του Ψυχρού Πολέμου,που ήταν πολύ δύσκολο η εικόνα με μία σθεναρά κοσμική Τουρκία,που θα μπορούσε να ενταχθεί σε μια στρατιωτική συμμαχία με έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της, την ΕΣΣΔ (προ του 1990 η κομμουνιστική Ρωσία για σας τους νέους αναγνώστες), και μια ομάδα από πίσω (στο μυαλό των Τούρκων που έχω εργαστεί ) μουσουλμανικών εθνών.Αλλά εδώ είμαστε και 2.600 χρόνια μετά η προφητεία του Ιεζεκιήλ πάει να γίνει πραγματικότητα. Τώρα ο μεγαλύτερος εχθρός της Τουρκίας ,η ΕΣΣΔ κατέρρευσε, και η Τουρκία πλέον διέπεται από ένα ριζοσπαστικό μουσουλμάνο δικτάτορα, ο οποίος ευθυγραμμίζει με το Κοράνι και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.Ο Κύριος ο Θεός θα θέσει το γάντζο ...Η Τουρκία τώρα είναι πολιτικά και ιδεολογικά τοποθετημένη για να εκπληρώσει την ώρα του προφητικού ρόλου της.Αν και εξακολουθεί να υπάρχει μια απτή ένταση μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας και του Ιράν, δεν είναι δύσκολο να οραματίζονται τυχόν ζητήματα που μπορεί εύκολα να αναιρέσουν την εκτέλεση,στους αμοιβαία αποδεκτούς στόχους τους εναντίον του Ισραήλ. Όπως διαβάζουμε στο  στίχο είναι πανίσχυρο το μαντίλι στο χέρι του Κυρίου του Θεού, το οποίο καθορίζει το γάντζο σε  αυτά τα έθνη.
Marantha!
jojoekwaj@yahoo.com
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου