Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Καταιγιστικός ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος για τους πολιτικούς: Σας ετοιμάζουν νέο διχασμό-θέλουν τα παιδιά σας αμόρφωτα άρα αναγκαστικά χαμηλόμισθα – Τι είπε για τις έμφυλες ταυτότητες (ΒΙΝΤΕΟ).


Ο πόνος που θα νιώσουμε αύριο θα είναι μεγαλύτερος, γιατί δεν θα αφορά τις περιουσίες που χάσαμε αλλά τα παιδιά μας που θα χάσουμε» είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου ο Μητροπολίτης Σισανίου Παύλος.

Επέκρινε δε το υπ. Παιδείας για την «παγίδα που έχει στήσει» όπως είπε με τη δυνατότητα που δίνει στους μαθητές να περνούν την τάξη και με κάτω από τη βάση βαθμούς. «Οι γονείς θα χαίρονται που τα παιδιά περνούν την τάξη αλλά τα παιδιά σας θα είναι αμόρφωτα άρα αναγκάστικά χαμηλόμισθα για αυτό κα ιεξαρτώμενα από μια ελιτ που θα ξέρει γράμματα»
Ξιφούλκησε δε και για το θέμα της δήλωσης του φύλλου των παιδιών και την θεμάτικη εβδομάδα και τις «έμφυλες ταυτότητες» που σχεδίασε το υπουργείο λέγοντας: «Δεν απευθύνεται στα μεγάλα παιδιά του Λυκείου που καταλαβαίνουν αλλά στα 12αρικα και 13αρικα του Γυμνασίου γιατί αυτά ακόμη δεν έχουν γνώμη και αυτά είναι που θέλουν να χαλάσουν».
Σε άλλο σημείο διατράνωσε πως «την πατρίδα μας κατέστρεψαν εκείνοι που είχαν την γνώση αλλά δεν είχαν την αρετή, Αυτοί που σας είχαν όλους εσάς σαν ιδιοκτησία τους. Αυτοί που σας βοήθησαν στην φτώχεια αλλά κανείς από δαυτους δεν πεινάει. Χειροκροτήστε τους για την εκμετάλλευση που σας κανουν».
Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως αλλάξαμε το σπίτι μας: «Καποιοι βγάλαμε τις εικόνες από τα σπίτια μας. κάποιοι δεν εκκλησιάζονται(…) Απομακρυνθήκαμε από τον Θεό» είπε και ζήτησε μετάνοια.
«Σας ετοιμάζουνε για νέο διχασμό. Μην κάνετε το λάθος να πάτε σε νέο διχασμό» τόνισε και συμπλήρωσε «Ξυπνήστε, γιατί τότε θα μένει να πάτε να πνιγείτε και τίποτε άλλο».


 pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου