Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Οί Ορθόδοξοι Ελληνες Ιεράρχες να πάρουν θέση καί να μη λένε μετά ότι, « εμείς δεν ξέραμε…»



NIKOLOPOYLOS


Τό Μαξίμου σίγουρα δεν ακούει !

Οί Έλληνες Ιεράρχες όμως,  ακούνε τα όσα στο παρακάτω κείμενο καταγγέλλονται ;
Ή, θα βγούνε μετά και θα λένε ( όπως συνηθίζουνε ) "εμείς δεν ξέραμε, δεν γνωρίζαμε, δεν πιστεύαμε, καί δεν φανταζόμαστε ότι ο αρχηγός τής Αντιπολίτευσης, ο χριστιανός  και δικός μας άνθρωπος ( ώς επί το πλείστον...),  θα ψήφιζε τέτοια άθλια και διεστραμμένα θέματα...".
Καί ναί μεν απέναντι τών ανθρώπων κάτι τέτοια μπορεί να λέγονται, αλλά τον Χριστό ( από το όνομα του οποίου παίρνουν ακόμη καί τον μισθό τους ) ποιός μπορεί να τον κοροϊδέψη; Ποιός ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Ν. Αχαΐας - Ανεξάρτητος
 
«…Κανείς μας δεν πρέπει να προσποιείται ότι δεν γνώριζε και κανείς μας δεν μπορεί να κοροϊδεύει ούτε τη συνείδηση του, ούτε τον Θεό…
Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω να διαβάσετε τις θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του, κατά παράδοση, Χριστιανικού Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, με τις οποίες εκφράζει την ικανοποίησή του και δεσμεύεται για τη θετική ψήφο που θα δώσει στο νομοσχέδιο για την αυτόματη και χωρίς προϋποθέσεις αλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε τις πολιτικές επιλογές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες είναι σφόδρα αντίθετες με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και παράδοση του ελληνικού λαού.
Θυμάστε, ασφαλώς, ότι ο ίδιος ψήφισε και μάλιστα έδωσε εντολή και στους βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν υποχρεωτικά, την κατασκευή και λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα με χρήματα του Δημοσίου, ενώ επίσης αξίωσε πριν ένα χρόνο -επί ποινή διαγραφής- οι βουλευτές του να στηρίξουν και να ψηφίσουν, ένα από τα πλέον αντιχριστιανικά νομοθετήματα, το διαβόητο τερατούργημα του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών...

++++++++++++

Υπάρχει κάποιος Ορθόδοξος Χριστιανός, που αμφιβάλλει, ότι τούτο αποτελεί την χειρότερη ύβρη κατά του ιερού θεσμού του γάμου και πλήγμα για την οικογένεια;
 Ακόμη και αυτή η Καγκελάριος της Γερμανίας, η κ. Άνγκελα Μέρκελ, μόλις πριν λίγες μέρες αρνήθηκε να ψηφίσει παρόμοιο νομοσχέδιο.
 Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, βάζει πάντα πλάτη στην κυβέρνηση όταν βρίσκεται στα πραγματικά δύσκολα! Στη Κυβέρνηση που, κατά τ’ άλλα, καταγγέλλει για την πολιτική της, στην οποία όμως και ο ίδιος πιστεύει. Δυστυχώς δεν πράττει τα ίδια και για όσα εκ θέσεως θεωρητικά εκπροσωπεί: ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και φυσικά τις παρακαταθήκες, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.
Ασφαλώς, στο πλαίσιο της ελευθερίας του ανθρώπου, όποιος πιστεύει ότι ο Δημιουργός και Θεός μας δεν "εποίησεν μόνον άρρεν και θήλυ", αλλά και τρίτο φύλο, τότε καλώς δεν ενοχλείται από τον νόμο που έρχεται αυτή τη βδομάδα ή και από το επόμενο, που σύντομα θα ψηφιστεί και στην Ελλάδα, όπως μόλις προχθές ψηφίστηκε στη Μάλτα, ο οποίος «απαγορεύει αυστηρά, να δηλώνεται και να γράφεται το φύλο του ανθρώπου μέχρι τα 17 του χρόνια». (https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/07/blog-post_133.html?m=1)
Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης άλλωστε δεν κρύβεται… Δεν θεωρεί ότι υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός ή αμαρτία και για τούτο επιτρέπει σε συνεργάτες του να συμμετέχουν μπροστά – μπροστά ως «σημαιοφόροι» ακόμα και στις παρελάσεις «περηφάνιας» (gay pride)… Είναι προοδευτικός και μεταρυθμιστής της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».
Και αν νομίζετε ότι έχει «ξεφύγει» μόνον ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ή μόνον ο στενός συνεργάτης του, που είναι υπόδικος για παιδεραστία ορφανών αγοριών (http://www.documentonews.gr/article/ypothesh-nikoy-gewrgiadh-to-xroniko-mias-prodiagegrammenhs-anabolhs-a-la-siemens), διαβάστε την απάντηση που έδωσε στην εφ. "Η Καθημερινή" ο ανιψιός του και γιος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και αν πρέπει να ψηφιστεί ένας τέτοιος νόμος:
"Ναι, καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει. Το έχω σκεφτεί αρκετά, ακόμα δεν ήμουν σίγουρος. Αλλά ξέρετε τι; Νόμος είναι η αγάπη. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομοφύλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα έχω δει παιδιά ετερόφυλων οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, την αδιαφορία και την απόρριψη."
Επίσης, σας παραθέτω το πρόσφατο δημοσίευμα της Νεοδημοκρατικής εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (10/07/2017) που καταγγέλλει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον «καταχεριάζει» για τη θετική ψήφο που θα δώσει στη Βουλή, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα τρανσέξουαλ ή τα λεγόμενα και διεμφυλικά ζευγάρια.
Τα σχόλια περιττεύουν, για τις δήθεν κατά περίπτωση, φιλόχριστες σκέψεις των στρατευμένων εθελόδουλων πολιτικών στην νέα τάξη πραγμάτων (http://www.dimokratianews.gr/content/76480/rantevoy-kyriakoy-me-toys-transexoyal)

Ας τακτοποιηθεί, λοιπόν, ο καθένας μας με την συνείδησή του και ας αναλάβει την προσωπική ευθύνη που του αναλογεί, απέναντι στην Πατρίδα, τον Λαό και προ παντός τον Κύριό μας Ιησού Χριστό!

Ένα τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα επιθυμώ να σας υπενθυμίσω. Την αντιδημοκρατική και αντεθνική του απαίτηση να πάρουν πίσω την υπογραφή τους οι 16 νεοδημοκράτες βουλευτές από την ερώτηση που είχαν καταθέσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τον Συριζαίο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για την μη εκπλήρωση του Τάματος του Έθνους!
Προσωπικά πιστεύω, όπως και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, ότι ο καθορισμός μιας πράξης ως αισχρής, φρικαλέας και αποδοκιμαστέας δεν γίνεται από μια Βουλή τρομοκρατημένων μαλιστανθρώπων ή από μια Σύνοδο εμπερίστατων Ορθοδόξων Αρχιερέων, αλλά από τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ νομοθέτη των αιώνιων νόμων και αξιών. Εκείνος μόνον καθορίζει μια πράξη ως καλή ή κακή.
Και το ερώτημα που τίθεται από το λαό προς τους ηγήτορες του είναι: Μέχρι πότε θα συνεχίσουμε να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε; Επιτέλους, αν όχι τώρα, τότε πότε θα αντισταθούμε και πότε θα δώσουμε Ελληνοχριστιανική ομολογία;
 Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να μην είναι ελεύθερος ο Χριστιανός πολίτης, ούτε καν ο βουλευτής να διατυπώνει τις απόψεις του; Δεν το ζείτε;
Όταν κάποιος τολμήσει να διατυπώσει την Χριστιανική άποψη, που εκφράζει και την συντριπτική πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων, τότε πέφτουν όλοι "να τον φάνε"...
Και εάν τολμήσει κάποιος «Τασούλας» βουλευτής και πει ότι δεν πρέπει να καθίσει ο Ν. Νικολόπουλος στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου επειδή μνημόνευσε Αγιογραφικά ρητά σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να τον αντικαθιστά αμέσως με κάποιον άλλο πρόθυμο «θεληματάρη»!
Και δεν φτάνει αυτό... Τώρα που μας πήραν χαμπάρι, πλακώσανε και οι… ξένοι!
Βάζουν βέτο κάποιοι «κραγμένοι» Πρωθυπουργοί της Ευρώπης, με ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, στον Έλληνα Πρωθυπουργό να μη γίνει Υπουργός εκείνος που λέει «τα σύκα… σύκα». Και τότε οι παροικούντες την Χριστιανική Ιερουσαλήμ τι κάνουν; Κρύβονται φοβισμένοι και ανήσυχοι μην χάσουν τι;
Ποιος να ξέρει;...
Όταν όμως, αντίθετα, γίνονται Υπουργοί και Πρωθυπουργοί ομοφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, τότε καμαρώνουν, γεμίζουν από περηφάνια και για την αυτοϊκανοποίησή τους αυτοανακηρύσσονται και φωτισμένοι…
Ας είναι…
Προσωπικά δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια ούτε του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε του κ. Αλ. Τσίπρα για να καυτηριάζω όσα είναι έξω από τη διδασκαλία του αληθινού Θεού, έξω από τις ιδεολογικές μου αρχές, και έξω από τις οικογενειακές καταβολές και εθνικές παραδόσεις. Εσείς;
(σχετικά links)
Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017
Με σεβασμό
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Ανεξάρτητος Βουλευτής
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου