Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Νοσηλεύτρια άγγιξε την Αγία Ζώνη και ένιωσε το χέρι της να θεραπεύεται.

Η συγκλονιστική περιγραφή 37χρονης για όσα βίωσε όταν άγγιξε την Τιμία Ζώνη της Παναγίας
Από τον
Γιάννη Κωτσαλά.
Την ώρα που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσέλευση πιστών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, για να προσκυνήσουν την Τιμία Ζώνη της Παναγίας, το μοναδικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Θεοτόκου, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που φέρεται ότι βίωσε μια θαυμαστή παρέμβαση.

Η εμπειρία μιας 37χρονης γυναίκας που συμμετείχε στην ιερά αγρυπνία της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Ιωνία ακούγεται συγκλονιστική, και μάλιστα η ίδια θέλησε με επιστολή της στο ekklisiaonline.gr να μοιραστεί αυτό που έζησε.
Η Μαρίνα Β. Ηλιοπούλου, που είναι νοσηλεύτρια στον Πειραιά, περιγράφει τη θαυματουργική βοήθεια που δέχτηκε από την Τιμία Ζώνη, όπως τη χαρακτήρισε, από σεμνότητα για να μη χρησιμοποιήσει τον όρο θαύμα. «Εδώ και έναν χρόνο είχα μια ελαφρά αγκύλωση στον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού. Παρά το γεγονός ότι στον χώρο εργασίας μου συνυπάρχω με ιατρούς, έκανα διάφορες θεραπείες και το πρόβλημα συνεχιζόταν. Είχα απογοητευθεί και στενοχωρηθεί γιατί τα χέρια μου είναι εργαλεία της δουλειάς μου, είμαι νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο. Βαθιά μέσα μου πίστευα ότι θα βοηθηθώ από τον Θεό μας και κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω».
Με βαθιά πίστη μέσα της, η 37χρονη γυναίκα στάθηκε μπροστά στη Ζώνη της Παναγίας και με δέος άπλωσε τα χέρια της και την άγγιξε: «Νόμισα ότι ένα ρίγος διαπέρασε τα χέρια μου, το κορμί μου ολόκληρο. Καθώς γύρισα σπίτι μου το βράδυ, σταδιακά καταλάβαινα καθώς κουνούσα τα χέρια μου ότι αισθάνομαι διαφορετικά. Ναι, διαφορετικά, δακρύζω τώρα που σας το λέω, η αγκύλωση πλέον δεν υπάρχει, το δάχτυλο κινείται. Νιώθω ζωντανό το χέρι μου και πάλι».
Αν και στην αρχή η ίδια θεώρησε ότι πρόκειται για πρόσκαιρη βελτίωση, ωστόσο συνεχίζει έπειτα από μέρες να κινεί άνετα το χέρι της: «Η θαυματουργός δύναμη της Αγίας Ζώνης μού έδωσε πίσω την κίνηση στο χέρι μου.
Η ευτυχία μου κορυφώνεται και η πίστη μου χαλυβδώνεται. Τελικά η Παναγία μας, η μητέρα όλων μας, το καταφύγιό μας, η ακούραστη προστάτιδά μας, μου έδωσε τη σωτηρία μου. Σε ευχαριστώ, Μητέρα του Χριστού μας, Μητέρα του κόσμου, που αφουγκράστηκες την απόγνωσή μου και την έκανες ελπίδα».
espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου