Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟ 2017.

Ζούμε τις τελευταίες μέρες του 2017 βαδίζοντας προς το σωτήριο έτος 2018.Αποτέλεσμα εικόνας για αγια σοφια ελληνικη
Είναι καιρός να δούμε όλες τις εξελίξεις που μας απασχόλησαν το 2017 και έχουν σχέση με τις προφητείες.Ζούμε ήδη μέσα στα γεγγονότα.Πλην όμως δεν γνωρίζουμε το πότε θα τερματιστούν.Οι Άγιοι είχαν δώσει χρονικούς προσδιορισμούς ή χρονιές,που όμως δεν συμφωνούν και δεν είναι ταυτόσημες ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα.
Οι προφητείες του Αγαθάγγελου αναφέρονται μέχρι το 2019.
Ο Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ είχε πει προφορικά ότι το 2020 η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδος.Δεν υπάρχει όμως γραπτώς σε κανένα βιβλίο του ώστε να ξέρουμε ότι είναι αληθινή προφητεία ή βγήκε εμβόλιμα στο ίντερνετ.
Ο Πατέρας Καλα'ί'δης είχε αναφέρει ότι την Πόλη θα την πάρουμε όταν πέσει Πάσχα στις 5 Μα'ί'ου.Από το 2009 όταν κοιμήθηκε ,γιορτάσαμε Πάσχα στις 5 Μα'ί'ου το 2002,το 2013 και οι επόμενες φορές είναι το 2024 και το 2099.
Επίσης ο Στρατηγός Μακρυγιάννης αναφέρεται σε μία περίοδο που βλέπει το 50 θαμπό,και μετράει από το 52 μέχρι το 58.Αν εννοεί στο βιβλίο του ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ την περίοδο 2052-2058 δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε ότι θα πέσουν δύο Πασχαλιές μαζί.Το 2018 το Μ.Σάββατο πέφτει μέρα του Ευαγγελισμού με το παλαιό ημερολόγιο.
Πάνω στις ημερομηνίες,είτε ειπόθηκαν,είτε όχι, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση.Απλά τις αναφέρουμε.
Αυτό που προσέξαμε φέτος είναι ότι κατά την περίδο της Σαρακοστής του Πάσχα συνέβησαν πολλά προφητικά γεγγονότα,τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και κατά την Περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων.
Θα κάνουμε μία ανασκόπηση σε αυτά που συνέβησαν,τα οποία με τα σημερινά δεδομένα μας προδιαθέτουν για τα γεγγονότα που θα ακολουθήσουν το 2018,χωρίς βέβαια να μπορούμε να προβλέψουμε τι άλλο μπορεί να προκύψει.
Φέτος λοιπόν η Τουρκία έκλεισε το φράγμα Τισχρίν.


Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά:
"Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα,τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και κατ' αυτόν τον τρόπο ετοιμάζεται η οδός για τις δύο μυριάδες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου,που αναφέρει η Αποκάλυψη.Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο:Πρέπει να'χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.Αν και γελούσε ο Γέροντας σε αυτό το σημείο,200.000.000 Κινέζοι όταν φτάσουν εκεί,από ένα κύπελλο νερό να πιούν,πάει τον άδειασαν τον ποταμό Ευφράτη."
¨Ενα άλλο γεγγονός που έγινε ήταν η είσοδος των Τουρκικών στρατευμάτων στη Β.Συρία.
Βλέπουμε ότι ο Τουρκικός στρατός μπήκε στη Β.Συρία για να ανακόψει τους Κούρδους από την απελευθέρωση τους,από το Ισλαμικό Κράτος,αλλά και για να δημιουργήσει αναχώματα, ώστε να μην γίνει η δημιουργία του Κουρδικού Κράτους.
Ο Άγιος Πα'i'σιος έλεγε:
"Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο.Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοινα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.Ετσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.
Ο Άγιος Αρσένιος έλεγε σε πιστούς στα Φάρασα ότι θα χάσουν την πατρίδα,αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν."
Ενα ακόμα εθνικό θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Η ονομασία του κράτους των Σκοπίων,με επικρατέστερα ονόματα το ΝΕΑ ή Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Εθνικά απαράδεκτο,αν διεθνώς αναγνωριστούν με προσδιορισμό το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Είναι ιστορικά και εθνικά ένα αδιαπραγμάτευτο όνομα.
 
Ο Άγιος Πα'ί'σιος έλεγε:
"Αφού πρώτα αναγνωριστούν τα Σκόπια,μετά θα διαλυθούν."
"Tην σαύρα να μην την φοβάστε,γιατί δεν μπορεί να σας κάμει τίποτα."
Ενώ ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε αναφέρει:
"Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά"
 Τα Δελειατά είναι περιοχή στο Τέτοβο,όπου ζουν οι Αλβανόφωνοι.
Μετά την είσοδο των Σκοπιανών στο Κοινοβούλιο είχαμε την συγκυβέρνηση του Ζαέφ με τα Αλβανικά κόμματα.Η λύση στην ονομασία μπορεί να συμβεί-σύμφωνα με τους ξένους πολιτικούς αναλυτές-μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.
Σαν επακόλουθο των εξελίξεων στα Σκόπια,θα είναι η γενίκευση του πολέμου στα βαλκάνια,που περιλαμβάνει και τη Βόρειο Ηπειρο.
Ο Αγιος Πα'ί'σιος είχε πει:
"XΡΗΣΤΟΣ : Εγώ θα πάω για τη Βόρειο Ήπειρο.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ:Την Πόλη να πάρουμε,τη Βόρειο Ήπειρο και επτά άτομα την παίρνουμε!
ΧΡΗΣΤΟΣ: Επτά κι εγώ οκτώ!
Αποτέλεσμα εικόνας για βορειος ηπειρος χαρτης
ΓΕΡΟΝΤΑΣ:Πάρτηνα!Κι εγώ θα μεταφέρω τα λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,τα οποία είναι και βαρυά.Τι να πούμε βρε παιδιά,όλα τα λένε και τα γράφουν τα βιβλία μας(της Εκκλησίας)αλλά ποιός τα διαβάζει;Ο κόσμος χαμπάρι δεν παίρνει.Κοιμάται με τα τσαρούχια.Σημάδια,σημεία των καιρών,δεν βλέπετε...Πρέπει να'ναι βόδι-να με συγχωρείτε-κανείς,για να μην καταλαβαίνει μ' όλα αυτά που γίνονται....Πολλοί από τους Αγίους Πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας ,γιατί είναι εποχή ομολογίας.Οι καιροί είναι δύσκολοι,αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια."
Ενα διεθνές ζήτημα που θα συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα μέχρι την άνοιξη του 2019 είναι το BREXIT.
To  ζήτημα είναι ότι η Σκωτία θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από την Μ.Βρετανία για να παραμείνει στην ΕΕ.
Scotexit
Φέρνει έτσι στο προσκήνιο,εκτός από τις προφητείες του Αγιου Πα'ί'σιου περί διαλύσεως της ΕΕ και την προφητεία του Ανώνυμου,που βρίσκεται στην ιερά Μονή Κουτλουμουσίου,που γραφτηκε το 1053 μ.Χ.

"Επανάστασις Ινδιών και χωρισμός αυτών από της Αγγλίας (εκπληρώθηκε το 1949).Αγγλία περιορισθήσεται εις μόνον τους Σάξωνας".
Μία ακόμα εξέλιξη που δείχνει τη διάλυση της ΕΕ,είναι τοδημοψήφισμα και όσα επακολούθησαν στη Καταλονία.Πριν λίγες μέρες σε εκλογές που έγιναν στη Καταλονία κέρδισαν τα κόμματα που θέλουν την απόσχιση. Αναμένεται ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης.
 
Οι προφητείες του Αγαθάγγελου για την περιοχή αυτή αναφέρουν:

Οι Ισπανοί με τους Πορτογάλους θα αρχίσουν αυστηρούς πολέμους μεταξύ τους με φρικτά αποτελέσματα. Θα κατασπαραχθούν και δε θα επικρατεί εκεί πλέον ούτε ο νόμος ούτε η τάξη.

Τότε ένας μεγαλοφυής άνθρωπος θα φέρει ειρήνη στην περιοχή.

Η Ισπανία και η Πορτογαλία θα συγχωνευθούν στη δημοκρατία τω Πυρηναίων και θα γίνουν ισχυροί σε στεριά και σε θάλασσα.
Και επιστρέφουμε στα Εθνικά θέματα με τα Ελληνοτουρκικά μετά την επίσκεψη του Ερντογάν να παίρνουν "φωτιά"αφού η κυβέρνηση θέλει να τους κάνει το χατήρι στο θέμα του Μουφτή,ενώ πολιτικοί της αντιπολίτευσης υπόσχονται ότι το 2019 όταν θα γίνουν κυβέρνηση θα έρθουν με διπλωματικά ή πολεμικά μέσα για να πάρουν τα νησιά του Αιγαίου που τους ανήκουν.
Ενα" ατύχημα στο Αιγαίο" παραμένει πάντα επίκαιρο,χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα συμβεί. 
Επίσης υπάρχει η αξιολόγηση που έκλεισε και για πρώτη φορά δεν αναφέρθηκαν στα νέα μέτρα που ήδη έχουν υπογραφτεί αλλά δεν έχουν εφαρμοστεί.Ολα μέλι-γάλα.

Ο Ιερομόναχος Χρ.Αγγελόγλου έγραφε το 1996;
"Αδερφοί,μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν,να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό,γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους,η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδος,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες,ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε δις δραχμές(εκατομμύρια ευρώ),για αγορά αεροπλάνων( όπως η συζήτηση για τα F-15και η αναβάθμιση των F-16;),πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων(Kiowa;) κλπ.
Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται "θερμά επεισόδια"-και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας (Ερντογάν: Tα σύνορα της καρδιάς μου) τα νησιά μας  (Οι έλληνες έχουν καταλάβει 20 Τουρκικά νησιά στο Αιγαίο,όπως δηλώνουν τα Τουρκικά ΜΜΕ).Οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν 
(το ζούμε πολύ έντονα φέτος).
Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο φαινομενικά κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή.
 Με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί,ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται.Κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να καθιερώσουν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Αποτέλεσμα εικόνας για καρτεσ πιστωτικεσ
(Όλοι πλέον κινούμαστε με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες και έρχεται πλέον η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)
Oι κληρώσεις για την ελάφρυνση των νοικοκυριών που ψωνίζουν με κάρτες ή με το e-banking ξεκίνησαν,όπως έλεγε ο Άγιος Πα'ί'σιος. 
Τώρα πλέον,ξαφνικά, μένει το τελευταίο βήμα:

Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός,να ξεσηκώσουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Ας μην αλληλοκατηγορούμαστε και ας μην αυτοεξοντωνόμαστε σαν λαός και έθνος.γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας.,όταν θα βλέπουν ότι θα είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν."
Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά:
"Είδατε τι έπαθε ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;
Τους μωραίνει ο Θεός και αφού γίνουν ρεζίλι μετά παίρνουν τον δρόμο τους.Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία,το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν."
Και όπως είπε κάποιος ιερέας πριν λίγες μέρες,"αν δεν ξεσηκωθείτε ούτε τώρα,τότε τα γεράκια θα φάνε σάρκες.Ο εμφύλιος πόλεμος έχει ξανασυμβεί πριν 70+ χρόνια στην Ελλάδα.
Τέλος είχαμε την επίσημη αναγνώριση από τον Αμερικανό Πρόεδρο των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ,της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ και προσεχώς θα μεταφέρει εκεί την πρεσβεία του. Η Γουατεμάλα ανακοίνωσε λίγες μέρες αργότερα την μετακίνηση της πρεσβείας της στα Ιεροσόλυμα,ενώ ακόμα 9 χώρες συζητούν να κάμουν την ίδια κίνηση.
Israeli police use tear gas in clashes with Palestinians in Bethlehem
Αντιδράσεις υπήρξαν γι αυτή την απόφαση,με εξέγρεση κάθε Παρασκευή μετά τις Μουσουλμανικές προσευχές στα Τεμένη.Υπήρξαν νεκροί και τραυματίες  Παλαιστίνιοι,αλλά Δυτικοί και Εβραίοι ισχυρίζονται ότι αυτές οι αντιδράσεις ήταν κατώτερες του αναμενομένου.Περίμεναν χάος,το οποίο δεν συνέβη.Παρόλα αυτά η Χαμάς έχει κηρύξει την 3η Ιντιφάντα και η Φατάχ καλεί τους Παλαιστίνιους στην Ιερουσαλήμ να πάρουν τα όπλα.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ο πόθος για τον 3ο ναό του Σολομώντα.
Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Σαμαρίας, Yossi Dagan έστειλε μια επιστολή ευλογίας στον Λευκό Οίκο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του από περίπου 250 εξέχοντες ισραηλινούς ραβίνους μετά την ομιλία του προέδρου Τραμπ."Έχετε ένα σπάνιο προνόμιο τώρα να είστε ο πρώτος πρόεδρος που θα πρωτοστατήσει στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν αιώνιας πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ", έγραψαν οι ραβίνοι.«Αξίζει να ζούμε σε μια γενιά στην οποία εκπληρώνονται οι προφητείες,η μία μετά την άλλη», συνεχίζει η επιστολή, τονίζοντας ότι ο Tραμπ διαδραματίζει το ρόλο του σε αυτή τη διαδικασία."Οι πρόεδροι της Αμερικής αξίζουν να στηρίζονται από το Ισραήλ για να πραγματοποιήσουν την προφητεία της επιστροφής στη Σιών και το κτίριο του κράτους(3ος Ναός του Σολομώντα) του Ισραήλ. "
Κατέληξε στο συμπέρασμα: «Είμαστε σίγουροι ότι θα είσαστε στην ιστορία του εβραϊκού λαού για πάντα ως ένας που βρισκόταν στο προσκήνιο και δεν φοβόταν. Με την υπόσχεση του Θεού στον Ιησού να εκπληρωθεί επάνω σας. "
Ενα ακόμα θέμα που δεν έχει γίνει θόρυβος στην Ελλάδα είναι οι συνεχόμενοι μικροσεισμοί στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα και την ευρύτερη περιοχή της Καλιφόρνιας κατά τον μήνα Δεκέμβριο(2017),μαζί με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια τον ίδιο μήνα. 
Οι σεισμοί είναι της τάξεως του 1-4,6 ρίχτερ και εγείρουν ανησυχίες για ένα μεγάλο σεισμό άνω των 7 ρίχτερ,στην περιοχή.
Στις μεγάλες πλέον κλιματικές αλλαγές δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο έχουν παίξει ρόλο οι αεροψεκασμοί(Chemtrails).Eνώ μεγαλεπήβολα σχέδια υπογράφτηκαν από τον Τραμπ και για το διάστημα.

 Μόλις πριν δύο εβδομάδες, ο Πρόεδρος Tραμπ υπέγραψε μια νέα οδηγία που διέταξε τη NASA να επικεντρωθεί σε ένα νέο πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος των ΗΠΑ.Στόχος να στείλουμε ανθρώπινη αποστολή στη Σελήνη και στον πλανήτη Άρη.
Ακόμα όμως πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο αύμφωνα με το Newsweek, η αποστολή θα μεταφέρει  διαστημικό σκάφος στο σύστημα  του Άλφα Κενταύρου!Αυτό το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το 2069,ώστε να γίνουν οι εργασίες μέχρι τότε για νέους πιο γρήγορους πυραύλους.Ηδη τα Voyager-1 και Voyager-2 κατευθύνονται προς τον Αλφα Κενταύρου με στόχο να φτάσουν εκεί σε 44.000 χρόνια!
Οι προφητείες λένε ότι οι πλανήτες πρέπει να μείνουν απάτητοι από τον άνθρωπο και σήμερα υπάρχουν αμφιβολίες αν πήγαμε πράγματι στο Φεγγάρι.Επίσης στην εποχή του Αντίχριστου,οι επιστήμονες και η ανθρωπότητα θα στρέψουν τις ελπίδες τους στο διάστημα για να βρουν σωτηρία στο αδιέξοδο που θα υπάρχει.
Το τελευταίο προφητικό περιστατικό που μας απασχόλησε ήταν οι δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών Κοτζιά και την επόμενη μέρα του υφυπουργού Βίτσα στην Τηλεόραση της ΕΡΤ και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ αντίστοιχα για την επέκταση των 6 ν.μ. της υφαλοκρηπίδας σε 12 ν.μ.

Nα τι έλεγε ο Άγιος Πα'ί'σιος για το θέμα:
 «Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;». 
 «Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου