Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

«ΠΕΡΝΑ, ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΑ»!!


Όλο αυτό το διάστημα ακούγονται από όλους αυτούς που έχουν υποκύψει στο να εκχωρήσουν το όνομα «Μακεδονία», διάφορες αναλύσεις. Λίγο πολύ θέλουν να μας πείσουν ότι η Μακεδονία είναι λίγο σκοπιανή, λίγο βουλγαρική και λίγο ελληνική, και ως εκ τούτου, τάχα δικαιούνται και τα Σκόπια μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό (όπως δηλ. λέμε Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα κ.λ.π.). Αυτό το επιχείρημά τους το θεμελιώνουν σε διάφορες ανακατατάξεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, είτε την περίοδο του στρατάρχη Τίτο, είτε λίγο πριν από τους Ρώσους. Όμως οι Σκοπιανοί δεν εδράζουν την προπαγάνδα τους σ’αυτούς τους χρόνους, ούτε επικαλούνται τον Τίτο κ.λ.π.

Οι Σκοπιανοί αναφέρονται σε συγκεκριμένο Μακεδονικό Κράτος, αυτό που υπήρχε το 300-400 π.Χ., και το οποίο έχει διαμορφώσει την παγκόσμια ιστορία, όπου βασιλιάς του ήταν ο Φίλιππος Β΄ και εν συνεχεία ο Μ. Αλέξανδρος.
Οι Σκοπιανοί, λοιπόν, προσπαθούν να πείσουν την παγκόσμια κοινότητα ότι δήθεν αυτοί είναι οι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, ότι δήθεν τα Σκόπια είναι το κράτος των Μακεδόνων, και γι’αυτό δεν στήνουν αγάλματα διαφόρων, αλλά του βασιλέως Φιλίππου, του Μ. Αλεξάνδρου, των Μακεδόνων στρατιωτών. Γι’αυτό δίνουν στα αεροδρόμιά τους, στα στάδιά τους κ.λ.π., σχετικές με τα άνω ονομασίες και γι’αυτό κατασκευάζουν χάρτες και στα βιβλία τους ισχυρίζονται ότι το κράτος τους φθάνει μέχρι τα Τέμπη!
Η αλήθεια, λοιπόν, είναι αυτή που αναφέρουμε στο άρθρο μας με τίτλο: «Η εκχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” και ο άρχων των Ελλήνων» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Το θέμα δεν είναι το όνομα, αλλά η οικειοποίηση της Μακεδονίας διά της συνταγματικής κατοχύρωσης του ονόματος. Δυστυχώς, μέχρι τώρα έγινε κάποιο λάθος και το εξηγούμε για να το καταλάβουμε όλοι καλά.
Μετά τους βαλκανικούς πολέμους και τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου, το 1913 από τις ανακατατάξεις προέκυψαν αξιώσεις επί της Μακεδονίας, τόσο από την Βουλγαρία, όσο και από την Σερβία· τμήματα αυτών των («ορθόδοξων» κατά τα άλλα) κρατών άρχισαν να προπαγανδίζουν την οικειοποίηση της Μακεδονίας μας και προσπάθησαν να παρουσιάσουν ότι δήθεν πρόκειται περί έθνους Μακεδόνων. Το 1933 η Ρωσία επιχειρώντας να ελέγξει τον κρίσιμο αυτό γεωπολιτικό χώρο, είναι η πρώτη χώρα που στην ευρύτερη αυτή περιοχή των Βαλκανίων αναγνώρισε εγγράφως «έθνος Μακεδόνων». Σήμερα ο κ. Λαβρώφ και ο κ. Πούτιν κάνουν τους φίλους μας και δήθεν υπερασπιστές μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η δική τους προπαγάνδα και επεκτατικότητα, ήταν η γενεσιουργός αιτία του προβλήματος.
Έτσι το 1943 ο Τίτο εφαρμόζοντας και υλοποιώντας την προπαγάνδα των Ρώσων, για πρώτη φορά αναγνώρισε στην περιοχή Βαρντάρσκα «έθνος Μακεδόνων» και το ονόμασε επισήμως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με απώτερο σκοπό την ενσωμάτωση της ελληνικής Μακεδονίας. Το 1943 που έλαβαν χώρα όλα αυτά, η αγαπημένη μας Ελλάδα έχοντας πει το μεγάλο «ΟΧΙ» στους Γερμανούς και Ιταλούς, και έχοντας καταστραφεί από τον φασισμό του Χίτλερ, αδυνατούσε εκ φύσεως να πει και ένα ακόμη μικρότερο έστω «ΟΧΙ» στους «φίλους» και ομόδοξους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις, οι μεν Σέρβοι αναγνώρισαν άλλη Μακεδονία προκειμένου να ενσωματώσουν την ελληνική, στους δε Βούλγαρους κομιτατζήδες (που συμμάχησαν με τη φασιστική Γερμανία), τους παρεδόθη η Μακεδονία, όπου ασέλγησαν, βίασαν, έκαψαν, και ήταν χειρότεροι από τους Γερμανούς.
Η αγαπημένη μας Ελλάδα εκείνο το διάστημα είχε όλο τον άξονα εναντίον της, την Αλβανία, την Γιουγκοσλαβία, τους «φίλους» και ομόδοξους Σέρβους, και τους Βούλγαρους, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πέθαιναν από την πείνα λόγω της κατοχής, και εκατοντάδες χιλιάδες θανατώνοντο στις άνισες μάχες. Έτσι κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι γείτονες εκμεταλλευόμενοι την περίσταση, βάπτιζαν παρανόμως τα εδάφη τους ως «Μακεδονία», γνωρίζοντας ότι Ελλάς και Έλληνες έπεφταν στην μάχη αγωνιζόμενοι για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι ανήθικα, πρόστυχα, ξεκίνησε το μακεδονικό θέμα.
Στη συνέχεια κατά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, άρχισε η δημιουργία διαφόρων κρατιδίων. Η περιοχή Βαρντάρσκα εκμεταλλευόμενη το status που επί στρατάρχη Τίτο είχε δημιουργηθεί, ανακήρυξε την περιοχή Βαρντάρσκα ως ανεξάρτητο κράτος το 1991, με την ψευδωνυμία: «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Προς νομιμοποίηση δε αυτού, θέλησε να κατοχυρωθεί συνταγματικά. Έτσι δημιούργησε Σύνταγμα, όπου στο προοίμιο αυτού του Συντάγματος διακήρυξε –και μέχρι σήμερα διακηρύττει- και προς τους πολίτες της και προς την διεθνή κοινότητα ότι: «Η Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι εθνικό κράτος του Μακεδονικού έθνους, συνεχίζει την παράδοση του Ηλιντεν, αποτελεί νόμιμη συνέχεια της Δημοκρατίας του Κρουσόβου, είναι η κοιτίδα όλων των Μακεδόνων και έχει υποχρέωση να φροντίζει όλους τους Μακεδόνες που ζουν στις άλλες χώρες και στα εξωτερικά τμήματα της ενιαίας Μακεδονίας»!!!
Μπορείτε λίγο αδελφοί, να ενσκύψετε στην συνταγματική αυτή κατοχύρωση των Σκοπίων; Κατανοείτε ότι εμείς συμφωνούντες στην εκχώρηση του όρου «Μακεδονία», είτε ως σύνθετη ονομασία, είτε ως γεωγραφικό προσδιορισμό, νομιμοποιούμε όλο αυτό τον παράλογο φασιστικό εθνικισμό;  Κατανοείτε ότι είναι Συνταγματική επιταγή και υποχρέωση να μας «φροντίζουν» οι Σκοπιανοί; Υπάρχει κάποιος που συμφωνεί με τους Σκοπιανούς και αισθάνεται Έλληνας;
Το 1992 λαμβάνοντας γνώση όλων των ανωτέρω, η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Μακεδόνες, η Εκκλησία με προεξάρχοντα τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο, αντιδράσαμε όχι εκδίδοντας δελτίο τύπου ότι δεν συμφωνούμε, αλλά εκατομμύρια Έλληνες βγήκαμε και διαδηλώσαμε στους δρόμους και η φωνή μας ακούστηκε όχι μόνο στην γείτονα χώρα, αλλά και σε όλη την υφήλιο. Και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Μακεδόνα Πρόεδρο Κων/νο Γ. Καραμανλή, αποφάσισε ότι «η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει κράτος με το όνομα Μακεδονία, ούτε με τα παράγωγα του ονόματος».
Μετά από αυτή την αντίδραση και την πρόταση της Ελλάδος, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το 817 ψήφισμά του, ενέγραψε στον οργανισμό τα Σκόπια όχι με την συνταγματική νέα τους ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλά με προσωρινή ονομασία που τους έδωσαν (έως ότου διευθετηθεί η εκκρεμότητα με την Ελλάδα): «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Π.Γ.Δ.Μ.)». Δυστυχώς ακόμη και στην προσωρινή ονομασία, παρανόμως ετέθη το όνομα Μακεδονία. Έσπευσαν όλοι οι «καλοί» φίλοι και εταίροι μας , η ευρωπαϊκή ένωση (και τα μέλη-κράτη της που μας κατέστρεψαν), τα μέλη-κράτη του ΝΑΤΟ (οι «σπουδαίοι» σύμμαχοί μας που ποτέ δεν μας υπεράσπισαν ούτε εμάς ούτε την Κύπρο μας), οι ΗΠΑ, η ορθόδοξη κατά τα άλλα Ρωσία, η Κίνα κ.λ.π., έως το 2007 140 κράτη, να αναγνωρίσουν το νέο κρατίδιο όχι με το όνομα «Π.Γ.Δ.Μ.» που προσωρινά αποφάσισε ο ΟΗΕ, αλλά το αναγνώρισαν ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αναγνωρίζοντας έτσι το ανωτέρω Σύνταγμα των Σκοπίων με τις εθνικιστικές βλέψεις προς την ελληνική Μακεδονία, προς τους Έλληνες Μακεδόνες, και γενικά προς την Ελλάδα.
Πρωτοστάτησαν σ’ αυτό οι μεγάλες δυνάμεις, λόγω οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων που είχαν, και έχουν. Έκτοτε υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα για τα Σκόπια και τις μεγάλες δυνάμεις, το οποίο θα εκθέσουμε κατωτέρω. Σε αυτό το σημείο, κάτω από την τεράστια πίεση που δεχόταν η Ελλάδα, υπήρξε ένα λάθος. Όλα τα κόμματα της Ελλάδος (πλην του ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καρατζαφέρη, που είναι προς τιμήν του), ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο 2008, αποφάσισαν δυστυχώς ότι δέχονται έναν γεωγραφικό προσδιορισμό του ονόματος «Μακεδονία», που να ισχύει “erga omnes” δηλ. έναντι παντός (για όλες τις χρήσεις, εντός και εκτός Σκοπίων). Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο 2008, η Ελλάδα ευτυχώς έθεσε βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λόγω των αλυτρωτικών και εθνικιστικών διαθέσεών τους, και έτσι αποφασίσθηκε ότι η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. δεν μπορεί να υπάρξει, εάν προηγουμένως δεν υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, κι αυτό διότι οι καταστατικές αρχές του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και του ΟΗΕ δεν συμφωνούν με εθνικιστικές, φασιστικές, αλυτρωτικές βλέψεις κρατών, όπως αυτές εκφράζονται στο Σύνταγμα των Σκοπίων (πράγμα που οι ελληνικές αρχές κατέστησαν γνωστό στους ανωτέρω θεσμούς, κι εκεί έχουμε εδραιώσει το βέτο μας).
Λακωνικά, αυτή είναι μια συνοπτική ιστορική αναδρομή του προβλήματός μας, για να ξέρουμε όλοι όσοι θα πάμε στον Λευκό Πύργο, τι ζητάμε. Οι ξένοι είδαν ότι στις ημέρες μας υπάρχει μια κυβέρνηση όπου ο πρωθυπουργός, άθεος ων, αλλάζει την ιστορία, τα θρησκευτικά, ακόμη και το φύλο στα 15χρονα παιδιά μας, και αντιλαμβάνονται ότι αυτός δεν θα δυσκολευτεί να αλλάξει και την Μακεδονία. Αυτός «βγάζει στο σφυρί» όλη την Ελλάδα, και πιστεύοντας οι ξένοι ότι είναι ικανός να πωλήσει και «την Ελληνίδα μάνα του», φρονούν ότι δεν θα διστάσει να τους χαρίσει και την Μακεδονία. Ακόμα βλέπουν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να είναι τέτοιων αρχών, που σκέπτεται «ακόμη και την ιδιωτικοποίηση της Ελληνίδας μάνας», συνεπώς κατ’ αυτούς είναι ευκαιρία να ιδιωτικοποιηθεί και η Μακεδονία. Επίσης βλέπουν την εκκλησία να οριοθετεί τις υποχρεώσεις της μέχρι την έκδοση ενός δελτίου τύπου και να αποτρέπει πλέον τους «πιστούς» να βγουν στον δρόμο και να διαδηλώσουν την αγάπη τους για τον Θεό (καταργείται η αργία της Κυριακής και τσιμουδιά), την πατρίδα, το έθνος, τη Μακεδονία, διότι αντίκειται στην αγάπη του Θεού!!! Και οι ξένοι σου λένε, ότι οι «ορθόδοξοι» έχουν αρχίσει «ορθά να φρονούν», οπότε αφού η αντίδραση θεωρείται πλέον αμαρτία, «ιδού καιρός ευπρόσδεκτος. Ιδού ημέρα σωτηρίας».
Βλέπουν τον περήφανο λαό της Μακεδονίας να εκλέγει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την «χριστιανική Θεσσαλονίκη», ως άρχοντα του δήμου τους και δήμαρχο, έναν ομοφυλόφιλο που αρέσκεται να δίνει συνεντεύξεις μέσα από τα πορνεία, που διοργανώνει γκέϊ πάρτι και «υπερήφανες» παρελάσεις ομοφυλοφίλων, και αντιτίθεται σθεναρά κατά των συλλαλητηρίων υπέρ της Μακεδονίας και δημοσίως διατρανώνει ότι συμφωνεί με το ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Και προβληματίζονται πλέον οι ξένοι αν πράγματι οι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου (που πλέον θυμίζουν «οίκο ανοχής»), είναι οι «άνω» ή οι «κάτω». Σε κάθε περίπτωση, βλέπουν και η πρωτεύουσα της Μακεδονίας διά του δημάρχου της, να συμφωνεί με τα Σκόπια. Έτσι σοφά επαναφέρουν το θέμα.
Στις 21 Ιανουαρίου 2018, όσοι αγαπούν αλήθεια και δικαιοσύνη, πατρίδα και έθνος, Θεό και οικογένεια, αποφάσισαν να διαδηλώσουν στις 12.00 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο, αποδεικνύοντας ότι εδώ συνταγματικά κατοχυρωμένος Αρχηγός είναι ο κυρίαρχος Λαός· δεν αποφασίζουν γι’αυτόν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι εκκλησιαστικοί άρχοντες και ταγοί. Ο Λαός είναι κύριος, και αυτός μόνο αποφασίζει. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τυχόν διαπιστώσεις ιδιοτελών σκοπών των διοργανωτών (αν υπάρχουν τέτοιες ή υπάρξουν), δεν πρέπει να επηρεασθούμε από την επιλογή των ομιλητών. Είναι απολύτως σίγουρο ότι στην εξέδρα των ομιλητών δεν θα βρίσκονται ούτε ο Παύλος Μελάς, ούτε ο Παπαφλέσσας, ούτε ο Λεωνίδας, ούτε ο Καποδίστριας. Αυτοί ποτέ δεν υπήρξαν ομιλητές· πάντοτε ήταν μαχητές μαζί με τον λαό, ωστόσο εμείς δεν συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο για να ακούσουμε τους διοργανωτές και τους ομιλητές. Πάμε για να μιλήσουμε εμείς και να φωνάξουμε τόσο δυνατά, ώστε η φωνή μας να ακουστεί και στους γείτονες και σε όσους έχουν αποφασίσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, και στους δήθεν συμμάχους μας, το ΝΑΤΟ, στους δήθεν εταίρους μας ευρωπαίους, και εν γένει σε όλο τον κόσμο, για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ότι: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ», «ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ». Και αν μέχρι τώρα έγινε κάποιο λάθος, το λάθος το διορθώνουμε, δεν το διαιωνίζουμε, δεν το αποδεχόμεθα, άσχετα αν το αποδέχεται όλος ο πλανήτης. Κάποιοι διαμαρτύρονται ότι ομιλητές ορίσθηκαν ένας στρατηγός και ένας στρατηγικός αναλυτής. Ποιον ήθελαν να βάλουν; Τον Μπουτάρη; Ή όπως έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, κάποιον που αν έβλεπε τους Τούρκους να μπαίνουν στην Ελλάδα, θα έλεγε το: «περνά, περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα»;
———————————-
Επειδή στις ημέρες μας φθάσαμε να αγαπάς ακόμα και ως ποδοσφαιρική ομάδα την «Εθνική Ελλάδος» και από κάποιους διεθνιστές, δήθεν αριστερούς, να θεωρείσαι εθνικιστής, φυσικά εμείς σεβόμεθα αυτό το δικαίωμά τους στην έκφραση της όποιας γνώμης τους. Όμως τους υπενθυμίζουμε απλά ότι ο φασισμός είναι φασισμός, είτε ασκείται από τους «οπαδούς» του Χίτλερ, είτε ασκείται από τους «οπαδούς»  του Στάλιν, οι οποίοι και οι δύο επιχείρησαν την κατάλυση της δημοκρατίας και των εθνών με τη φασιστική -δεξιά ή αριστερή- νοοτροπία τους (ο μεν Χίτλερ επικαλούμενος Άρια φυλή, ο δε Στάλιν τα εργατικά δικαιώματα, και ο μεν πρώτος στέλνοντας τους ανθρώπους στο Άουσβιτς για σαπούνι, ο δε δεύτερος στέλνοντάς τους στα γκουλάγκ, θανατώνοντάς τους με φρικτά βασανιστήρια).
Εμείς αρνούμενοι κάθε είδος φασιστικής -αριστερής ή δεξιάς- νοοτροπίας, σεβόμαστε τη Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας, το οποίο δύο τινά αναγνωρίζει: ΕΘΝΟΣ και ΛΑΟ. Και στο άρθρο 1, παρ.3, ορίζει ότι: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…». Τώρα αν κατ’ εσάς ο συνταγματικός νομοθέτης ήταν εθνικιστής, είναι ένα θέμα… Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτοί που ελευθέρωσαν την ελληνική επικράτεια και αποφάσισαν να ιδρύσουν το ελληνικό κράτος, αγωνίστηκαν «πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος»· γι’αυτό και το Σύνταγμα ομνύει ουχί τυχαίως στο όνομα του Θεού και κατοχυρώνει το έθνος. Αν λοιπόν εσείς διαφωνείτε κι εμείς ενοχικά σιωπούμε, τότε δικαίως ο Θεός παραχωρεί και εγκαταλείπει, ώστε ο Τούρκος να διεκδικεί Θράκη και Αιγαίο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία ως τα Τέμπη, οι Αλβανοί την Ήπειρο ως την Πρέβεζα και οι ευρωπαίοι δανειστές να σας έχουν θέσει υπό κατοχή και να σας παίρνουν τα σπίτια για χρέη 500 ευρώ, την περιουσία, να σας κόβουν επιδόματα, μισθούς και συντάξεις, και να σας καθιστούν δούλους, υπηκόους.  Η αχαριστία, κύριοι, προς αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για τον Θεό, το έθνος και τη δική μας ελευθερία, δυστυχώς πληρώνεται πολύ ακριβά.
Είναι σαφές ότι το δικαίωμα αντίδρασης το έχουν σύμφωνα με το Σύνταγμά μας (άρθρο 5), «όλοι όσοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια (και όλοι) απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων, και η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη». Στο συλλαλητήριο, λοιπόν, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όλοι, άθεοι και χριστιανοί, μουσουλμάνοι και αλλόθρησκοι, δεξιοί και αριστεροί, ακραίοι δεξιοί και ακραίοι αριστεροί, ολυμπιακοί, παναθηναϊκοί, παοκτσήδες, αρειανοί, ηρακλειδείς κ.λ.π., είναι ελεύθεροι όλοι να συμμετέχουν ανεξαρτήτως των πολιτικών τους κ.λ.π. πεποιθήσεων, εφόσον όλοι συμφωνούμε στον αγώνα εναντίον του κοινού εχθρού. Είναι γεγονός ότι αυτοί που έχουν αποφασίσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, μισούν όσο τίποτα άλλο την ενότητα του Λαού, διότι αυτοί βασιλεύουν με το «διαίρει και βασίλευε». Έτσι αυτοί άρχισαν να κατηγορούν και να συκοφαντούν δημοσίως ακόμη και την εκκλησία, ότι δήθεν ταυτίζεται με την «Χρυσή Αυγή», και το ίδιο έκαναν –και κάνουν- τα διάφορα παρακλάδια του συστήματος και άρχισαν να διαδίδουν ότι η «Χρυσή Αυγή» θα συμμετέχει όπως όλοι και αυτή, στο συλλαλητήριο και αυτοί δήθεν «ου συγχρώνται Ιουδαίοι Σαμαρείταις», ενώ εμείς πλέον «είμαστε αμαρτωλοί». Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν· εμείς δεν είμαστε από αυτούς που είναι χωρίς προσανατολισμό, δεν πάμε δεξιά και αριστερά, πόσο μάλλον άκρα δεξιά ή άκρα αριστερά, ούτε καθόμαστε στο κέντρο. Υπάρχει ΟΔΟΣ ΕΥΘΕΙΑ, που εσείς ηθελημένα αγνοείτε, και σ’αυτή την Οδό πορεύονται όλοι αυτοί που ξέρουν να αγαπούν και Θεό και άνθρωπο, και πατρίδα και έθνος, και περιβάλλον και τα ζωάκια (και αν θέλετε και τα «κτήνη»), και αυτούς με τους οποίους δεν συμφωνούν ιδεολογικά και πολιτικά. Και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός άλλος να δίνει ραντεβού «στα Γουναράδικα», άλλος στη «Ρωμαϊκή Αψίδα» (και «Καμάρα», μνημείο μιας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, που υπενθυμίζει την υποταγή μας στους απογόνους της, την Ε.Ε.), κι άλλος στον «Λευκό Πύργο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας» από αγάπη για το δίκαιο, την αλήθεια, την πατρίδα του.
Ας ενωθούμε επιτέλους κάτω από αυτά που μας ενώνουν κι ας αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν. Τους δε συκοφάντες μας που εκ προοιμίου δημιουργούν εντυπώσεις ότι όσοι πάνε στο συλλαλητήριο, δήθεν έχουν ακροδεξιό προσανατολισμό και ότι δήθεν πάνε για να δημιουργήσουν περιβάλλον εθνικιστικής υστερίας, «άστους να λένε, άστους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν ν’ αγαπούν»· αυτοί ξέρουν μόνο να συκοφαντούν. Φτάνει πια!! Αυτό.
Ραντεβού στον Λευκό Πύργο στις 21-1-2018 και ώρα 12.00 μεσημέρι. Και έχετε υπόψη ότι όταν πηγαίνουμε για «πόλεμο», δεν κοιτάμε στο ΣΚΑΪ τι καιρό θα κάνει· ο άξονας γονάτισε χειμώνα με το χιόνι, και οι γυναίκες της Ηπείρου με ένα μέτρο χιόνι ανέβαιναν τα βουνά της Β. Ηπείρου.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους εκατοντάδες φίλους που κοινοποίησαν τα δύο προηγούμενα άρθρα για τη Μακεδονία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου