Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αποκάλυψη Μακαριστού Χριστόδουλου: Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

 ΣΧΟΛΙΟ : Εχουμε μπει πλέον σε μία περίοδο που τα πάντα ξεπουλιούνται,που δεν υπάρχουν οι αναμενόμενες αντιδράσεις και όσοι έχουν διαβάσει τις απόψεις των Αγίων Πατέρων λένε ότι έτσι αμαχητί εχάσαμε;Ετσι εύκολα επικράτησε ο αντίδικος;Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια ελληνικη
Τα γεγγονότα έχουν ξεκινήσει,αλλά για μας τίποτα ακόμα δεν τελείωσε,όσο κι αν φαίνεται ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει επικρατήσει κατά κράτος.Θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις,αφού ο Θεός ακόμα δεν έχει μιλήσει.Δεν έχει δείξει την Οργή Του.Δεν έχει δείξει την εύνοιά Του στην Ελλάδα.Γιατί ακόμα και αν οι Εβραίοι εμφανίσουν τον Μεσσία τους, η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες ούτε στο Ευρώ,ούτε στην ΕΕ για να τον δεχτεί.
Θα χλιμιντρίζει ελεύθερη,όπως γράφει ο Λέων ο Σοφός και όσο κι αν θέλουν οι δανειστές να την εκδικηθούν,δεν θα μπορέσουν!
Μας λείπει ένας ηγέτης,όπως ήταν ο Μακαριστός Χριστόδουλος,που σε ανύποπτο χρόνο τα είπε όλα.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει,τώρα ξεκινά,γιατί το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο!
Οσο κι αν θέλει η Νέα Τάξη να δοθεί λύση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018,εμείς καταλαβαίνουμε ότι οι εξελίξεις από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι τον Μά'ι'ο του 2018,θα είναι ραγδαίες!
Και φυσικά υπάρχει και ο Αύγουστος που δεν τελειώνουν τα μνημόνια αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλες ξαφνικές εξελίξεις.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τα λόγια του αείμνηστου Χριστόδουλου.


Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα,γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει!
Και η Μακεδονία είναι αυτή που κρατά ψηλά τα Λάβαρα.
Με τέτιοες ιστορίες,αναμνήσεις,με την ιστορική μνήμη καθάρια,χωρίς σκοπιμότητες,χωρίς υπολογισμούς,χωρίς έξωθεν εντολές,χωρίς υπαγορεύσεις.
Γι αυτό καλό θα ήτανε όλοι οι Έλληνες να έρχονται από καιρό εις καιρό στην Μακεδονία και να προσέχουμε που πατάμε,γιατί σε κάθε βήμα μπορεί να πατήσεις χώμα ιερό.
Μπορεί να πατήσεις ένα τάφο,μπορεί να πατήσεις ένα λείψανο,είναι διάσπαρτος ο τόπος από θυσία,αυτή η θυσία μας δίνει ζωή,αυτή η θυσία μας συντηρεί και είναι το αντίδοτο της Παγκοσμιοποίησης που θέλει όλα να τα ισοπεδώσει,να μην μιλάμε για αγώνες,να μην μιλάμε για πολέμους,να μην μιλάμε για θυσίες.
aristotleMacedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου