Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Νέο περιστατικό ανεύρεσης οστών σε ξωκλήσι.

Λίγες μέρες μετά την ανεύρεση ανθρώπινων οστών στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου σε περιοχή μεταξύ Πέγειας και Κάθηκα, μια ακόμη υπόθεση πονοκεφαλιάζει τις αρχές. Γυναίκα η οποία είχε μεταβεί για προσκύνημα στο ξωκλήσι της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στις Αρόδες, ενημέρωσε πριν μερικές μέρες τις αστυνομικές αρχές ότι κατά την είσοδο της στον χώρο αντιλήφθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο και κάποια οστά σε σημείο κοντά στην είσοδο του ναού.Νέο περιστατικό ανεύρεσης οστών σε ξωκλήσι

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στον «Φ» και ο κοινοτάρχης Αρόδων, Ματθαίος Στεφάνου, ο οποίος ενημερώθηκε όπως είπε τηλεφωνικώς από τη συγκεκριμένη γυναίκα για το γεγονός αυτό. Τα οστά, ανέφερε, παραλήφθηκαν από τις αστυνομικές αρχές που μετέβησαν επί τόπου για να διερευνηθεί η υπόθεση αρμοδίως, εκφράζοντας άγνοια για την πορεία των εξετάσεων έκτοτε.
« Είναι παράξενο το γεγονός πάντως», εκτίμησε ο κ. Στεφάνου, « δεδομένου ότι έρχεται την ίδια περίπου χρονική περίοδο με την αντίστοιχη ανακάλυψη και στο ξωκλήσι της περιοχής Πέγειας-Κάθηκα.
Και είναι ακόμη πιο παράξενο, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ξωκλήσι της κοινότητας μας, το οποίο έχει αρκετή επισκεψιμότητα από πιστούς, καθαρίζεται σε τακτική βάση από γυναίκα, η οποία όταν ερωτήθηκε σχετικά εξέφρασε άγνοια για την ύπαρξη των οστών εκεί. Είχε καθαρίσει την προηγούμενη της σχετικής αναφοράς στην Αστυνομία, χωρίς να εντοπίσει το παραμικρό».
Η νέα αναφορά για ύπαρξη οστών που θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι είναι ανθρώπινα, προκαλεί απορίες στις τοπικές αρχές της περιοχής, όπως παραδέχεται ο Ματθαίος Στεφάνου, που τόνισε ότι ενημερώθηκε άμεσα και για το νέο αυτό περιστατικό η Μητρόπολη Πάφου.
  Ντόρα Χριστοδούλου 
philenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου